Söz Kesimi 14 kasım da sözüm var yardım lütfennnn...:(

rumgay23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
42
0
86
39
Balıkesir
Arkadaşlar bu benim ilk msjım 5 buçuk yıldır birlikte olduğum sevgilimle 14 kasımda sözleniyoruz...Ramazan bayramından önce istemeye geldiler. biz ertesi gün yüzükleri alıp taktık.Bayramda kuzenim vefat ettiği için sözü erteledik...Kıyafet konusunda kararsızım. Sözüm evde olucak ama müzikli fian 100 kişiye yakın olucaz nasıl bişey alayım fönerilerinizi bekliyorum

bebeğim nasıl bişi düşünüosun aileler muhafazakarmı diilmi kısa mı uzunmu önce bunlara karar vermelisin birde siyah dışında renkler hoş olabilir.çünkü bizler renklerin enerjisini yansıtıyoruz.

yok canım aileler karışmaz uzun siyah dışında bi renk düşünüyorum abiye olsun diyorum ama çok da abartmadan:)

canım ben sözümde parantezden almıştım elbisemi çok fantazi de değildi ben çok severek giydim ve fiyatı da uygundu yaşadığın yerde varsa bi bak derim

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar bugün beğendim bi kaç tane sevgilim istabulda çalışıyo cmtsi gelicek birlikte karar vericez... bu arada başka dertlerim de var :)dans müziği olarak niran ünsal aklım hep sende ve tual kasım olacak ama bitane daha istiyorum önerilerinizi bekliyorum...

karışık renkli bi abiye aldım canımm o sorunu hallettim de şimdi de dans müziği sıkıntısı çekiyorum...

hmm kıyafet sade bi abiye bence hoş olur. Çünkü kalabalık olcakmışsınız baya, müziktede aslı güngör aşk herşeye değer tavsiye çok anlamlı bi şarkı

abiyemi aldım kızlar biraz pırıltılı bişi aldım aşk herşeye değer çok güzel bende çok beğendim sevgilime de dinleticem o da beğenirse 3.şarkımız da o olur...

sözde müzik olmaz diye biliyorum ben. yani hiçbir tanıdığımın sözünde olmadı. ama sizinki çok da kalabalık zaten, nişan gibi olacak galiba. müzik konusunda ikinizin şarkısı neyse o olmalı bence dans müziğiniz.

biz biraz kalabalık bi aileyiz ve oynamayıda ailecek seviyoruz ev de müsaitse müzikte oluyor...bizim şarkımız niran ünsal zorlu sevda onda da dans etmek biraz zor...

benim nişanımda kutsi ilanı aşk ı çaldırmıştık anlamlı bir şarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…