En son ultrason oğlumun uca doğru incelik var pipisi çok belli diğerleri o kadar değil gibi ne bileyim bir umut acaba değişir mi diyordumBaya erkek yalnız değişmez
Ya erkekten kıza dönenide duydum böyle pipi gösterip bende belki bir umut diyordum ama benim ki öyle olmayacak galibaErkekleri hemen görebiliyorlar, kızlar çekincede kalıyor genelde o da göremedikleri için
Evet banada öyle erkek dedi bende kesin mi dedim tekrar baktı erkek dedi ayın 19 unda kendi doktoruma randevum var Yinede onu bekliyorum ama kendimi pek ümitlendirmek istemiyorum küçük bi şok geçirdim zatençok net erkekben de kız bekliyordum doktor ultrasonu açar açmaz bebek erkek diyince bi kücük kalp krizi geldi sizinki de gayet net. çok değişecek gibi durmuyor
sağlıkla gelsin inşallahEvet banada öyle erkek dedi bende kesin mi dedim tekrar baktı erkek dedi ayın 19 unda kendi doktoruma randevum var Yinede onu bekliyorum ama kendimi pek ümitlendirmek istemiyorum küçük bi şok geçirdim zaten
İnşallah canımsağlıkla gelsin inşallah
O kordonu pipi zannediyorlar genelde ama sizinki kesin pipi.Ya erkekten kıza dönenide duydum böyle pipi gösterip bende belki bir umut diyordum ama benim ki öyle olmayacak galiba
Ya bizde hiç kız yok eşimin tarafında bir abisi var onunda iki oğlu var bizimde iki erkek olacak artık kızdan yana ümidim kalmadı amcalarda var torunlarında var kız ama nedense bi bizde yok belki bende kız olur dedim ama oda olmadı galba nasipO kordonu pipi zannediyorlar genelde ama sizinki kesin pipi.Ben fetal DNA ile öğrendim erkek olduğunu hissediyordum ama kalbimden kız geçiyordu, erkek çıktı. Ultrasonda da böyle fotoları var bebeğimin . Doktorum nedense çok keyifleniyor pipisini gösterirken devamlı pipi fotosu veriyor bana , artık sünnet ettirince size getircem dedim ahahah
Değişecek gibi değil canım. Benim oğluşumunda benzer ultrason fotoları var. Sağlıkla gelsin dünyaya annesiEn son ultrason oğlumun uca doğru incelik var pipisi çok belli diğerleri o kadar değil gibi ne bileyim bir umut acaba değişir mi diyordum
İnşallah canım ikinci oğlum olacakDeğişecek gibi değil canım. Benim oğluşumunda benzer ultrason fotoları var. Sağlıkla gelsin dünyaya annesi