- 23 Ekim 2014
- 31
- 6
- 13
- 34
Cok guzel fiyat bence !!
Evet kisiye gore buyuk te koyabilit bakalim yarin nasil olacak sabirsizim simdiden:) sanada agrisiz sizisiz bir ameliat gecirmeni dilerim cnm bizi habersiz birakma:)
ok tatlım çok çok sağol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel fiyat bence !!
Evet kisiye gore buyuk te koyabilit bakalim yarin nasil olacak sabirsizim simdiden:) sanada agrisiz sizisiz bir ameliat gecirmeni dilerim cnm bizi habersiz birakma:)
hawadeniz bende 17 ekim'de ameliyat oldum, 12. günümdeyim doktor 5 hafta takacaksın dedi çok bunaldım giyecek kıyafet bulamıyorum askıları gözüküyor hep (
Slm canm ben dün oldum ameliyat 12.hünümdeym demişsin ağrın varmı ve kollarını rahat hareket ettirebiliyomusun?
1 haftadan itibaren ağrım geçti ağrı kesici bile kullanmıyorum cnm ara ara batma hissi duyuyorum o kadar, bütün işlerimi kendim yapabiliyorum artık ama temkinliyim tabi, bazı işleri yaparken ağrı oluyo mesela damacanadan sürahiyi dolduramıyorum pompaya bastırınca ağrım çok oluyo doktor ilk 3 hafta notmal dedi bide son 3 güne kadar sabahları göğüslerim çok şiş ve ağırlık hissiyle uyanıyodum gece fazladan 3 kilo eklemişler gibi yavaş yavaş azalıyo o his[/QUO
Çok sağol canm benim inş benimkide en kısa zamanda geçer dayanılmaz bi ağrım yok ama gerginliğim var
Çok sağol canm benim en kısa sürede inş benim ağrımda geçer aslında ağrıdan ziyade gerginliğim var1 haftadan itibaren ağrım geçti ağrı kesici bile kullanmıyorum cnm ara ara batma hissi duyuyorum o kadar, bütün işlerimi kendim yapabiliyorum artık ama temkinliyim tabi, bazı işleri yaparken ağrı oluyo mesela damacanadan sürahiyi dolduramıyorum pompaya bastırınca ağrım çok oluyo doktor ilk 3 hafta notmal dedi bide son 3 güne kadar sabahları göğüslerim çok şiş ve ağırlık hissiyle uyanıyodum gece fazladan 3 kilo eklemişler gibi yavaş yavaş azalıyo o his
Çok sağol canm benim en kısa sürede inş benim ağrımda geçer aslında ağrıdan ziyade gerginliğim var
5 hafta çookk fazla ben daha ilk haftamdayım. o korse olanı ben hiç kullanmadım. Bana neden doktorum vermedi acaba. benim gibi kullanmayan var mı?ilk günler sargıda kaldı ondan sonra sporcuya geçtik.hawadeniz bende 17 ekim'de ameliyat oldum, 12. günümdeyim doktor 5 hafta takacaksın dedi çok bunaldım giyecek kıyafet bulamıyorum askıları gözüküyor hep (
5 hafta çookk fazla ben daha ilk haftamdayım. o korse olanı ben hiç kullanmadım. Bana neden doktorum vermedi acaba. benim gibi kullanmayan var mı?ilk günler sargıda kaldı ondan sonra sporcuya geçtik.
Canim gecmis olsun nasil gecti ameliatin onceki halinin resim varmi banada diklestirme gerek diyorlar sana olmamis mesela gorebilirmiyim ?canım onları konuşmadık yarın ameliyattan önce detaylı konuşucakmışız herşeyi ben kasaltı istiyorum doktor 300cc olur dedi biraz dolgun istiyorum dedim
Merhaba. Sizi izlemeye aldım. Resim görebilmek için. İzni ayarladığım an bu operasyonu olacağım.Ilk fotoğrafımı yükledim
Doktor bana badem yağı sür dedi sende sürebilrsn canm yumuşaması için
canım tekrar geçmişolsun ama zamanla düzelir o bence yazılanları okuyorumda bazı kişilerde oluyomuş öyle tabi ynede doktora görün tatlm.. herkeste değişiyo sanırım mesela benim protezlerde çok yukarda hala inmediler aşağı 8.günümdü bugün bekliyorum inmeleriniCanım cevabını yeni gördüm, telden girdiğim için sanırım sistemden çıkıyo.. Ben masaja başladım bebeyağıyla yapıyorum ama bugünden itibaren badem yağına geçiyim.. Dokununca yumuşama var yani masajı istediğim kadar birleştirip sert yapabiliyorum ama görüntü olarak çok kaskatı gözüküyo, bide bana kaç cc oldu kafam karışık asimetri farkı yüzünden sol 290cc sağ 325cc.. Sağ taraf 290'a mı eşitlendi yoksa sol taraf 325'e mi bilmiyorum bişey sormam lazım Size cuma kontrolüm var içim hiç rahat değil ikisi arasında şekil farkı var, ameliyat olanlar normal geçiyo diyor ama sağ göğsüm daha yukarıda ve sanki sol göğsüme damla sağ göğsüme yuvarlak protez konulmuş gibi şuanda geçer mi bu
canım tekrar geçmişolsun ama zamanla düzelir o bence yazılanları okuyorumda bazı kişilerde oluyomuş öyle tabi ynede doktora görün tatlm.. herkeste değişiyo sanırım mesela benim protezlerde çok yukarda hala inmediler aşağı 8.günümdü bugün bekliyorum inmelerini
canm ne özürü est. olur mu öyle şey birbirimize destek için burdayız :) benim tek sıkıntım protezler hala yukarda aşağı inmelerini bekliyorum bakalım cuma ne diycek doktor sana ona göre hareket edersin zamanla düzelir inş. canm bozma moralini ikimizde yeniyiz aslında seninde çok zman olmamış bu arada büyük olmasına sevndm:) insanın kendine güveni geliyo bende de öyle :))Teşekkür ederim tatlım sana da çok geçmiş olsun, cuma kontrolüm var ve tam 3 hafta olmuş olacak, sorucam doktora hepsini.. Dün ilk defa nişanlım gördü çok merak ediyodu iyi bari sadece korse üzerinden görebilirsin dedim.. çok büyük olmuş (bende daha büyük mü olsaydı diyodum:)) fakat çok beğendim dehşet güzel olacaklar bence ama biri yukarda mı bunların dedi korse üzerinden bile anlaşılıyo demek ki bide göğüs uçlarım tam karşıya bakmıyo biri biraz sağa diğeri sola bakıyo.. Yan yatıncada çatalın oluştuğu üst yerlerden protez elime geliyo sanki parmağımla bastırıyorum içine giriyo off ne dertliyim dimi seni de bunaltıyosam özür dilerim korkuyorum sadece.. Sende bu durumlar nasıl canım? Benden daha yenisin ama daha kısa sürede çok memnun olanlar var.
canm ne özürü est. olur mu öyle şey birbirimize destek için burdayız :) benim tek sıkıntım protezler hala yukarda aşağı inmelerini bekliyorum bakalım cuma ne diycek doktor sana ona göre hareket edersin zamanla düzelir inş. canm bozma moralini ikimizde yeniyiz aslında seninde çok zman olmamış bu arada büyük olmasına sevndm:) insanın kendine güveni geliyo bende de öyle :))
çok sağol canım benim bende yollayabilirim istersen :) ben hafiften masaja başladım bile banada çok büyük gelmiyo göğüslerim şuan doyumsuz olmak böyle bişey sanırım doktordan sonra bekliyorum o halde sonucunu tatlım benim bu siteyle pek aram yok özelden msjlaşma varsa da haberleşebilrizz :)Bana hiç büyük gelmiyo senelerdir olan yokluktan sanırım, ama boyutundan memnunum daha ileride hamileliği ve bebiş emzirmesi var, onları da düşünmek lazım :)
Protezler aşağı iner canım merak etme muhtemelen 14. gün fln masaja başlarsın, çok yardımcı oluyo inmelerine daha rahat edeceksin daha yumuşak olacak bende öyle oldu bu füzeler inmez derken hopp indi ama sağ göğsüm daha inatçı çıktı işte ayrı takılıyo :) cuma doktordan sonra yazarım mutlaka sanada fikir olmuş olur, istersen resim de yollayabilirim ben başkasına ait resim hiç görmedim en azından sana fikir olmuş olur..