14 aylık oğlumla 12 saat yolculuk ve tatil

arzuayten

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
1.010
50
158
arkadaşlar 14 aylık oğlumla 2 gün sonra 10 günlüğüne annemlere gidiyorum. bizden 12 saat uzaktalar. ilk çocuğum o nedenle acemiyim biraz. yolculuk nasıl geçecek. 12 saat boyunca ne yediricem ben ona. evde her gün ona özel yemek yapıyorum, kendi arabamızla gidicez ama yine de yolda ona ne yedirebilirim. bütün günü mama ile mi geçirsem acaba.
başka bir sorunum da annemlerde uyku ve yemek düzenimiz. hep mama sandalyesinde yer yemeğini. orda bile zor zaptediyorum. orda nasıl yemek yediricem siz nasıl yediriyorsunuz kucağınıza mı oturtuyorsunuz. uykusu için de endişeliyim. orada tabi bebek yatağı yok. başka biryerde nasıl yatırıcam. evde çok düzenli bir hayatı vardı sanırım ve birazda hata bence. her ortama alışkın büyütseydim keşke şu zamana kadar.
12 saat boyunca oto koltuğunda oturabilirmi, mola veririz tabi ama yinede sırtı beli ağrır mı? neler önerirsiniz bana.

Allah kolaylık versin diyim öncelikle.gerek karayoluyla gerkse havayoluyla yaptığım tüm yolculuklar ayrı bir zordu ve ayrı bir güzeldi
seyehat karayoluyla olunca çocuk bir süre sonra sıkılıyor.yanına mutlaka farklı oyuncaklar al.her seferinde değiştirirsin.kraker büsküvi gibi oyalıyıcı şeyler büyük kurtarıcılar bunu unutma
otokoltuğu oldukça zor birdurum uzakyolda çocuk sıkılıyo zaman zaman kucağına alırsın.(hayırlı yolculuklar kazasız belasız ailenize kavuşmanızı dilerim.)

Son düzenleme:

gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam. çocuk için vazgeçicem neredeyse. uçağa hiç cesaret edemezdim herhalde arabada sıkılınca indirir bi hava aldırırım belki. teşekkür ederim dikkate alıcam önerilerinizi.

oğlum 2 yaşındayken ilk kez uçağa binmiştim inanki iki saat boyunca ağladı ecel terleri döktürdü nefret etti kemerde çok zordu.dönüşte 24 saat otobüsle dönmeyi tercih ettim ama sorun yaşamadık daga taşa bakarak eğlendik.
diğer uçak yolculuklarımızdada büyümüştü so1run olmadı
bir kaçgünsonra tekrar uçakla gitcez sorun 1.yaşındaki oğlum napcaz bilmem?şahsi arabaylada yolculuk süper geçiyo ilk baharda yakın şehirleri gezmeye gitmiştik çok güzeldi çocuklar agladıkça bulduğumuz der,e çay bahçeleri derken sorun yaşamadık.vazgeçme ve çıkacağınız bu ilk yolculuğu zevkli hale getirmeye çalış.ben öyle yapıyorum:)ee çocuk var diye eve kaspancak değiliz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…