14 aylik kuzu sahipleri :))

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
34
Selam anneler,14. ayina girecek bir kizim var.Yemesi icmesi masallah guzel,bi sorunu dogdugundan beri besige alistiramadim ortamizda yatiyor ,10.5 aylikkende yurumeye basladi ama daha hic bilincli bir kelime soylemiyor,kendisiyle tum gun konusuyorum anlamsizca birseyler geveliyor ama bir anne olsun baba olsun yokVe pek konusasi da yok sanki..Her cocuk ayni degil biliyorum hepsinin gelisimi ayri,kendine has ozellikleri var ama genede sizinkilerde durum nasil yada dil gelisimi icin neler yaptiniz?Simdiden tesekkurler

Ortanızda mı yatıyor. Bizim ki ben yanına uzansam uyanır hemen. Odada tek olucak. Ses olmıcak. Büyün beşiği kullanıyor yatarken. Hem ben ortamıza almaya cesaret edemem. Uyku hali. Allah korusun. 13 aylık bizimki de. Arada anne baba dede diyor. Kendi kendine loliloli, digildigil falan diyor. Bişi anlatır gibi. Sessiz bazen sinirli. Şarkı falan dinletebilirsiniz hem oynar. Hemde eşkik etmeye çalışabilir.

Bizimki de bıgı bıgı falan diyo :)agzi dolu kendisiyle konussam anlamsiz anlamsiz biseyler diyo ama bilincli bir kelime dedirttemedim daha..Benim uykum cok hafif kipirdasa aciliyo gozum, zaten bi 8-9 ay kesinlikle ortamiza almadim simdi buyudu de oyle yatiyo ve halinden memnun ama biz degil tabiki Reklam muzigine oynar oyle bir cadi Iste gelisimi normal konusmak icin erkende insan istiyor galiba anne falan desin

Bizim ki sıkışınca öyle bir güzel anne diyor ki. Acıkınca ağlayınca, istediği birşey olmayınca. :). Onlar işlerini bilir.
Beşiğine bir an önce alıştır. Olmadı bi doktordan yardım al. İnternette teknikleri yazıyor. Geç kalma. SiZe zorluk olur.

Aynen oyle,su yatir kaldir teknigini uygulamayi denicem, umarim ise yarar.Emzirerek uyutuyorum artik kendi kendine uyumasini ogrenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…