• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Aylık oğlumun uyku sorunu.

SadeceD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
263
157
103
36
Merhaba,

14 aylık oğlum var. Ciddi uyku sorunu yaşıyoruz.
Gündüz babannesi bakıyor gündüz uykusu 1 e düştü. 14:00 gibi uyuyor 16:30 gibi uyanıyor.
Sonra işten geliyorum alıyorum evimize geçiyoruz.
Saat 09:00 -10:00 arası uykusu geliyor. Uykuya hazırlıyorum.
Üzerini, bezini değiştir. Kolumda yatarken mamasını yerken gözler gidiyor sonra kolumda pış pış yapıyorum kalkmaya çalışıyor. sonra ayagıma alıyorum kendisini atıyor. bizim yatağımıza alıyorum orada dönüyor en son kendi yatagına atıyorum ağlasada almıcam diyorum dayanamıyorum.
tekrar bizim yatağımıza alıyorum sonra bende yatıyorum döne döne uyuyor. Bu süreç yaklaşık 1buçuk saat sürüyor. Sonra bende uyumuş oluyorum.
İnanın perişan oldum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Merhaba,

14 aylık oğlum var. Ciddi uyku sorunu yaşıyoruz.
Gündüz babannesi bakıyor gündüz uykusu 1 e düştü. 14:00 gibi uyuyor 16:30 gibi uyanıyor.
Sonra işten geliyorum alıyorum evimize geçiyoruz.
Saat 09:00 -10:00 arası uykusu geliyor. Uykuya hazırlıyorum.
Üzerini, bezini değiştir. Kolumda yatarken mamasını yerken gözler gidiyor sonra kolumda pış pış yapıyorum kalkmaya çalışıyor. sonra ayagıma alıyorum kendisini atıyor. bizim yatağımıza alıyorum orada dönüyor en son kendi yatagına atıyorum ağlasada almıcam diyorum dayanamıyorum.
tekrar bizim yatağımıza alıyorum sonra bende yatıyorum döne döne uyuyor. Bu süreç yaklaşık 1buçuk saat sürüyor. Sonra bende uyumuş oluyorum.
İnanın perişan oldum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba, belki çocuğunuzun bir ağrısı veya sıkıntısı vardır? Dikkat ettiniz mi hiç arka dişlerini çıkarıyor olabilir veya kulak , karın ağrısı iyice gözlemleyin önce

Merhaba, belki çocuğunuzun bir ağrısı veya sıkıntısı vardır? Dikkat ettiniz mi hiç arka dişlerini çıkarıyor olabilir veya kulak , karın ağrısı iyice gözlemleyin ön
Merhaba, belki çocuğunuzun bir ağrısı veya sıkıntısı vardır? Dikkat ettiniz mi hiç arka dişlerini çıkarıyor olabilir veya kulak , karın ağrısı iyice gözlemleyin önce
2 aydır bu şekilde, herhangi bir sağlık sorunumuz yok düzenli doktor kontrollerini yaptıyoruz. Diş konusunda ise salya vs. gibi bir belirti yok.

2 aydır bu şekilde, herhangi bir sağlık sorunumuz yok düzenli doktor kontrollerini yaptıyoruz. Diş konusunda ise salya vs. gibi bir belirti yok.
Arka dişler çok zor çıkıyor benim çocuğum da öyle oldu o aylarda , birde uyku öncesi 2 saat şekerli şeyler yedirmeyin oda uyku sorunu yapıyor malesef

14 aylık benimde oğlum. Ben 3. Aydan beri tek yöntemle uyutuyorum göğsüme yüzü koyun yatırıyorum biraz pışpış sonra yerine. Direndiği zamanlarda memeyi kestiğim emziği kestiğim zamanlarda bile yöntem değiştirmedim aynı yöntemde hep ısrarcı kalın bir tane seçin ve ona alışsın o pozisyona gelince uyku vakti olduğunu anlar zamanla. Birde öğlen uykusunu 1den 3e kadar yapsanız akşamda en geç 9da uyusa daha iyi olur 8.30 da yatağa girin zamanla alışır ve dalma süresi kısalır.

Bizimse böyleydi o dönemler kokunu istiyor yanını istiyor istikrarla yatağının balında uyutarak çözebildim ben bu sorunu

Back