14.07.2017 de ameliyat oldum

fndkyms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
27
5
36
merhaba bayanlar dün ameliyat oldum kas altı olmadığı için çok ağrılı geçmedi ilk günüm bu sabah da drenlerim çıktı ve eve geldim sürekli oturuyorum yatarsam kalkması zor oluyor yatağım yüksek biraz çok şükür ki ağrılı bi süreç olmadı benim için sadece gerginlik hissi can sıkıcı yıllardır üzüldüğüm bi durumu cesaretimi toplayarak ortadan kaldırdım sanırım darısı olmak isteyenlerin başına inşallah

Geçmiş olsun gözünüz aydın öncelikle . Kaç cc takıldı peki? Boy kilonuz ve göğüs altı ölçünüz nedir acaba ?

Teşekkürler boyum 1.60 kilom 54 ama ölçülerimi yazdığı kağıda bakmadım hiç neden aklıma gelmedi onu da bilmiyorum ameliyattan önce çizim yaptı kalemlerler 275 300 325 denerim dedi en son 350 yi zorladım çok da güzel durdu dedi ameliyattan sonra yani 350 cc takıldı

Teşekkürler boyum 1.60 kilom 54 ama ölçülerimi yazdığı kağıda bakmadım hiç neden aklıma gelmedi onu da bilmiyorum ameliyattan önce çizim yaptı kalemlerler 275 300 325 denerim dedi en son 350 yi zorladım çok da güzel durdu dedi ameliyattan sonra yani 350 cc takıldı

Daha önceden dokunuz var mıydı peki? 350 cc gayet güzel bence de :) özellikle 4-5 cm filan dokunuz varsa sonuç daha da güzel olur . Gerginlik hissi deriyi biraz zorlayarak girdiği için oluyor , doktorunuz vermiştir sanırım bepantol sürerseniz sık sık rahatlamasında etkili olur.. 1 haftaya filan da gerginlik baskı hissi de azalır inşallah. Sıkıntı çekmeyenlerin yazısını okuyunca ben de rahatlıyorum , sizin adınıza sevindim ..

Meme dokum varmış oyüzden kas altı yapmaya gerek duymadı en çok sonrasındaki ağrıdan korkuyodum uyanır uyanmaz ilk yaptığım kollarımı kaldırmak oldu baktım omuz hizasına kadar kalkıyor nerdeyse inanılmaz bi rahatlama geldi gerginlik hissimde bugün daha azaldı sanki doktorum krem falan vermedi sadece sargıları çıkardı pansuman yaptı sütyeni giydirdi salı günü kontrol var dikişleri alcak sanırım belki o zaman krem verir

Daha önceden dokunuz var mıydı peki? 350 cc gayet güzel bence de :) özellikle 4-5 cm filan dokunuz varsa sonuç daha da güzel olur . Gerginlik hissi deriyi biraz zorlayarak girdiği için oluyor , doktorunuz vermiştir sanırım bepantol sürerseniz sık sık rahatlamasında etkili olur.. 1 haftaya filan da gerginlik baskı hissi de azalır inşallah. Sıkıntı çekmeyenlerin yazısını okuyunca ben de rahatlıyorum , sizin adınıza sevindim ..
Ben de 14ünde ameliyat oldum kas alti 300 cc takıldı. Bepantolu banada önerdi ama dikiş izi için de ayri bi krem verdi. Ben bepantolu nereye surucem simdi anlamadim yardimci olur musun. Dikise ikisini birden surmicem heralde?

Meme dokum varmış oyüzden kas altı yapmaya gerek duymadı en çok sonrasındaki ağrıdan korkuyodum uyanır uyanmaz ilk yaptığım kollarımı kaldırmak oldu baktım omuz hizasına kadar kalkıyor nerdeyse inanılmaz bi rahatlama geldi gerginlik hissimde bugün daha azaldı sanki doktorum krem falan vermedi sadece sargıları çıkardı pansuman yaptı sütyeni giydirdi salı günü kontrol var dikişleri alcak sanırım belki o zaman krem verir
Bende senle aynı gün ameliyat oldum . Çıktığımda bu mu o kadar büyüttükleri ağrı demiştim. Ama oyle değilmiş ilk gün gerçekten cok rahatmis. Kas altı 300 cc memw altından konuldu. 172-56 kg 300 tam oturdu dedi. Daha büyüklerini debemis ama sigmamis. Ama bende isterdim bi 325 falan koysaydi keşke. İlk gun hastanede yattim dren takmadi bana. Taburcu olup eve gelene kadar neler cektim mersinde oldum ben hataya döndüm arabayla. Yataktan kalkarken agladigim oluyo nefes aldirmiyo kramp giriyo falan. Bende arkama 50 çeşit yastik koydum oturur pozisyondayim yatakta. Boyle kendi basima kalkabiliyorum bide bana antibiyotik ve agri kesici yazdi ama eczane antibiyotigi vermedi agri kesiciyide parayla aldik. Doktora söyledim antibiyotik icmesen de olur dedi sana yazdi mi ilac? Sence annemi babami acile gonderip o antibiyotigi yazdirsam mi kullanmak için

Hangi doktorda oldun ilk gün ağrı kesiciyi sürekli serumla verildiği için anlamıyosun ağrısını bana reçete yazdı çıkarken aldım ağrı kesici antibiyotik bide bandajların geldiği yer su toplamış onun için de baticon tarzı bişey antibiyotik kesinlikle almalısın ameliyat sonuçta

Hangi doktorda oldun ilk gün ağrı kesiciyi sürekli serumla verildiği için anlamıyosun ağrısını bana reçete yazdı çıkarken aldım ağrı kesici antibiyotik bide bandajların geldiği yer su toplamış onun için de baticon tarzı bişey antibiyotik kesinlikle almalısın ameliyat sonuçta
Doktor gerek yok dedi ama yani kullanmak istiyorim ben. Mersinde volkan ışık doktorum. Kolumu oynatirken meme basimda yirtiliyomus hissi var sende de oluyo mu? Nefes aldkkca sanki dikislerim acilacak diye korkuyorum. Kramplar felaket zaten. Dayanilmicak gibi değil ama cok rahatsiz edici bi his.

Bende sadece gerginlik var özellikle de çatal dediğimiz yerde kollarımı çok yukarı kaldırmadığım sürece ağrı yapmıyo ama yatıp kalkarken zorlanıyorum en fazla yattıkça daha da geriliyorum yavaş yavaş ovalıyorum sürekli rahatlatmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Bende sadece gerginlik var özellikle de çatal dediğimiz yerde kollarımı çok yukarı kaldırmadığım sürece ağrı yapmıyo ama yatıp kalkarken zorlanıyorum en fazla yattıkça daha da geriliyorum yavaş yavaş ovalıyorum sürekli rahatlatmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Benim catala da cok kramp giriyo ozellikle yataktan kalktığımda. Derin nefes alamıyorum iç cekemiyorum dikislerim acilacak gibi oluyor. Doktorum da bana ameliyattan önce deri kalınlığın yeterli kas üstü yapalim dedi ben istemedim . Derim bana cok ince geldigi icin ben o silikon cizgisini hic sevmiyorum. Gogus dümdüz inip birden basliyo ya hani. Dogal durmuyo bende kas altina ikna ettim doktoru. Kas ustune daha büyük koyabilirim ama kas altina sigmaz dedi. Korseden mi acaba küçük duruyo bilmiyorum keske biraz daha büyük sigsaymis. Odemlerim iniince daha cok meydana cikacaklar acaba o zaman gozume daha güzel gelirler mi yinede doktorumdan memnun kaldim his kaybim falan hic yok ucunu da hissediyorum en cok korktugun seydi o

İlk muayeneye gittiğim zaman bana kasına zarar vermeden yapılabilir meme Dokun var iyileşme süreci hızlı olur deyince o kısmını çok sorgulamadım açıkcası sonrasını bilemem ama şuan baya ayrıklar o yüzden incelemek istemiyorum şu halini üstümü değişirken baktım baya korkunç göründü gözüme burda yaptırıp daha iyileşme aşamasında olmasına rağmen pişman olanlar var çünkü öle hissetmek en son istediğim şey şuan

İlk muayeneye gittiğim zaman bana kasına zarar vermeden yapılabilir meme Dokun var iyileşme süreci hızlı olur deyince o kısmını çok sorgulamadım açıkcası sonrasını bilemem ama şuan baya ayrıklar o yüzden incelemek istemiyorum şu halini üstümü değişirken baktım baya korkunç göründü gözüme burda yaptırıp daha iyileşme aşamasında olmasına rağmen pişman olanlar var çünkü öle hissetmek en son istediğim şey şuan
Evet benimde arası bos daha doğrusu dekoltem yok catal kismim bayagi şiş nerdeyse memelerimle aynı hizada. Ama odemler inince o catal bolgesinin sisligi de inecek memeler meydana cikacak diye dusunuyorum. O yüzden ayrık olmasini takmamaya çalışıyorum pek. Zaten ortasi çok birlesik olsa yapay dururdu hafif bi ayrıklık hos bence

Geçmiş olsun. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkularım var nasıl olur olur mu vs diye şu anda nasıl ağrılar devam ediyor mu?

Ben de 14ünde ameliyat oldum kas alti 300 cc takıldı. Bepantolu banada önerdi ama dikiş izi için de ayri bi krem verdi. Ben bepantolu nereye surucem simdi anlamadim yardimci olur musun. Dikise ikisini birden surmicem heralde?
Bepantolü meme üzerine sürmeniz gerekli. İz kremini direkt kesi yerine. Bepantol cildinizi nemlendirecek ve daha rahat gevşemesini sağlayacak :KK66:

Geçmiş olsun. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkularım var nasıl olur olur mu vs diye şu anda nasıl ağrılar devam ediyor mu?

Ben kas altı olmadım o yüzden çok ağrım yok sadece yatıp kalkarken gerginlikten dolayı rahatsız oluyorum yardım alıyorum ama genel bi ağrı olmuyo ağrı kesici sadece ilk eve geldiğimde içtim sonrasında ihtiyaç duymadım bugün 4.günüm yarın da kontrol var

Bepantolü meme üzerine sürmeniz gerekli. İz kremini direkt kesi yerine. Bepantol cildinizi nemlendirecek ve daha rahat gevşemesini sağlayacak :KK66:
Anladim bu bepantolun 3 türü var biri normal nemlendirici biri merhem yağlı bisey biride plus. Bende merhemi var pişik kremi yerine geçiyor yanıklarada çokiyi geliyor Sivilce tedavisi görürken catlayan dudaklarima surerdim onu. Hangisini kullanmaliyim göğüslere

manikkk manikkk sormayı unuttum dikişlerin ne zaman alınacak senin kontrollere gelip gitcek misin sürekli

manikkk manikkk sormayı unuttum dikişlerin ne zaman alınacak senin kontrollere gelip gitcek misin sürekli
Eriyen dikiş sanırım sormuştum ama cevabini hatirlamiyorum bugün aricam doktoru yine onuda sorarım ama dikis alincagini sanmiyorum kontrole de artik 2 ay sonra okul başlayınca giderjm yada annem dedi belki 15-20 gun sonra gideriz diye

X