kış için burada ısı yalıtımlı genelde evler olmadı az yakarız yada kaynanamlarda kalırız die düşündük o kadar yakıt vermektense hiç değilse 100 tl 150 tl verirz die ama bilmiyorumSize kiradan arta kalan 800 tl olucak.. Kışın en kötü toplam 200-250 tl de fatura ödeyeceksiniz.. Baya zor geçinirsiniz siz iş bulana kadar...
kış için olmadı evi kapatıp benim ailemde onun ailesinde kalacağız ara ara evde kalacağız ama bilmem nasıl olurKışın toplam ödediğimiz fatura 700'ü geçiyor kimi zaman.
Üstelik akşamdan akşama evde oluyoruz.
Bence çok zor geçinmeniz. Üstelik kirada olacaksınız.
Acele etmeseniz, erteleseniz nasıl olur peki?kış için olmadı evi kapatıp benim ailemde onun ailesinde kalacağız ara ara evde kalacağız ama bilmem nasıl olur
düğün tarihimiz hazırlıklar herşey tamamlandı öyle erteleme gibi bi durumda olamazAcele etmeseniz, erteleseniz nasıl olur peki?
Canim sen is bulana kadar baya zorlanirsinizdüğün tarihimiz hazırlıklar herşey tamamlandı öyle erteleme gibi bi durumda olamaz
inşallah öyle olur bakalım allah büyükZorlanacaksınız muhakkak ama biraz ihtiyaçlarınızı kısıtlarsanız olmiycak şy değil bnce
sürekli arıyoum iş ama hani derler ya aradğında bulunmaz die gerçektende öyle yaniEvde kira oldugu icin gecinmek zor diye dusunuyorum.
Kredi kartlarina yuklenip gecinemiyoruz diye ust uste borc eklemeyin. Siz ise girdiginizde biraz rahatlarsiniz ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?