1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Kombi mi ısı pay ölçer mi?

378 geldi bana bütün petekler açık biraz daha delir
Defol kıazlar kudişe şaka yapıyorum. Hemen raporlamayın jdjdjd
Zaten raporlanınca ve banlanınca daha çok üşüyorum yalnızlıktan hxhshsh
Allah belanı vermesin, ölücü seni donanımhaberw kayıt olsana sen djjdjd

Güzel arkadaşım fatura itirazı yapıp sayaç kontrolü istemelisin bence. Bize bu ay 1200 geldi ama hem ev 3 katlı hem de tüm petekler açık. Sana böyle bir fatura gelmesi çok saçma. Komşulara da sor bence
Yan komşum kar gelse yakmaz evde cidden montla oturuyor.
Alt komşum arap ve sonuna kadar açıyor. Hol sayesinde sıcacık. Hemen bi baktırıcam. Kocam tüm katı mı ödemeye kalktı napptı anlamadım.

Mahalleyi mi ısıttınız bacım 1300 ne 2 odada:S
Yanlıslık mı var acaba:S

Valla o işi pek anlamıyorum. Ama salonumda kapı yok, o da çok sıkıntı oluyor

Mahalleyi mi ısıttınız bacım 1300 ne 2 odada:S
Yanlıslık mı var acaba:S
Kocamı az çok anladınız acaba diyorum sponsor mu oldu tüm kata
Valla bende anlamadım , bugün milletim gelen faturaya bakıcam

Ben de 2 odayı yakıyorum aynı şekilde yatak odasını çoğu zaman kapatıyorum, geçen ay böyle sadece 1 haftalık fatura 250 tl geldi. Bakalım bu ay ben de 1000 lere hazır olayım o zaman.
Sorun sadece 2 odayı yakmakta falan mı yani öyleyse söyleyin hepsini ateşe vereyim hemen

Yeminle şimdi aklıma geldi. Benim kocam aşırı boşlar fatura falan dur ben bi buna bakayım. Acaba 2 aylık falan mı ? Bu adamı bi gün öldürücem ama ne zaman bilmiyorum

Kıaz siz niye geldiniz konuma
Ne yazdım okumadın mı ? 1301 ₺ gelen yazsın dedim cjjdjdj

Ne işin var İstanbul'da ?
İzmir'e gel diye yazdım
Yavrum bizim kombi hep açık 50-55 arasında, evin içindeki termostattan düşüp yükseltiyoruz.

Ama altta dükkan, üstte oturanlar var ondan hep sıcak oluyor.

Sus sus şimdi ısı pay ölçerli merkezi sistem olan bi binaya geçecez, korkuyorum zaten kombinin dilinden anlıyordum bu meretten hiç anlamıyorum.

Ama mantıken merkezi sistemde daha az fatura gelmesi lazım. Sizin pay ölçer arıza vermiş olabilir mi?

Gel knk
Tüm ölücüler geldi konuya hxhshhs
Ha şöyle 1000li rakamları görelim.
Galiba cidden ondan fazla geliyor.

Valla o işi pek anlamıyorum. Ama salonumda kapı yok, o da çok sıkıntı oluyor
sürekli kapatıp açmak işte enerji tasarrufunu önlüyor o petekler ısınana kadar daha çok yakıyor açık olan her yeri 35 de tut peteklere dokunma
yine de çok yüksek bence itiraz et merkezi ısıtma mı? yoksa kalorifer mi

Ne işin var İstanbul'da ?
İzmir'e gel diye yazdım
Yavrum bizim kombi hep açık 50-55 arasında, evin içindeki termostattan düşüp yükseltiyoruz.

Ama altta dükkan, üstte oturanlar var ondan hep sıcak oluyor.
Olur hemen geleyim. Ama korkuyorum Müge Anlıya çıkarda beni ararlar diye o zaman senin başına da bela olurum hdjdjd

Yani pay ölçer sistem var soruna yanıt olur inş jdjd

Muhtemelen. Üst komşum tek oda yakıyor hemen hemen aynı faturayı ödüyoruz.

Bu siteden her şeyi beklerim
Hata da verir, bişilerde olur.
Of ulan ne işim var böyle bir yerde Sakın böyle bir yere taşınma biz çok banlanıyoruz. Üşürsün guzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…