- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
- Konu Sahibi bubendegilim
Tamam işte hxhhshshhshsSjsjsj ayı ayı tipler ya, beyyle 2 metre boyunda, iri yarı, hafif g.t göbek var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam işte hxhhshshhshsSjsjsj ayı ayı tipler ya, beyyle 2 metre boyunda, iri yarı, hafif g.t göbek var.
Olm izmir bebesiyim ben ne bilem istanbol semtlerini. Karşıyaka bilirim güzelbahçe bilirim ben.@Katipsondanbir KudrAlobar gocam zengin diye aldım dıı diye yazıyorum bağcılar diosunuz. Kıazzzzz vizyon -6362626
Fakirlere ölümHerkesin evi kocamanmış asıl, bu konuda onu gördüm
Fakirlere ölüm
Git burdan ama konu senin,ben gideyimLaan bismillah Delirtiyor
İzmirde o boyutlarda ev yokHerkesin evi kocamanmış asıl, bu konuda onu gördüm
Bu şekilde yapmamız faydasızmışgünlük tek petek yakıyorum faturam 200tl, gerçi kombiye zararı olabilir gibi bişey okumuştum gündüz oturma odasını açıyorum, akşama doğru oturma odasını kapatıp yatak odasını açıyorum sabah yatak odasını kapatıyorum böyle bir döngü
Sizin de balkonlar kocaman. Bizim kümes gibi vallaİzmirde o boyutlarda ev yok
550 bin ve 4.5 milyon arasında fiyatları değişen sanırım 50-60 ev gezdim son 3 ayda en büyük gördüğüm ev net 140 metrekareydi
Hee bizim eve benzemeyen bekar evimizin 50 metrekare terası vardı evin kendisi 50 metrekare değildi amaSizin de balkonlar kocaman. Bizim kümes gibi valla
evde yaşlı çocuk vs yoksa bu şekilde gayet olabilirgünlük tek petek yakıyorum faturam 200tl, gerçi kombiye zararı olabilir gibi bişey okumuştum gündüz oturma odasını açıyorum, akşama doğru oturma odasını kapatıp yatak odasını açıyorum sabah yatak odasını kapatıyorum böyle bir döngü
Siz ev bulabildiniz mi?İzmirde o boyutlarda ev yok
550 bin ve 4.5 milyon arasında fiyatları değişen sanırım 50-60 ev gezdim son 3 ayda en büyük gördüğüm ev net 140 metrekareydi
Kız izmirde ne yaktin o kadar vuu bi klima bi ısıtıcıyla 670 geldi bu ay bakicazBize de 1650 tl geldi hem de izmirdeyim beterin beteri var
Buldum aldım çok şükürSiz ev bulabildiniz mi?
Valla en cokta o icime oturdu iki petek acikti sadece apartmanin dogalgazi bozulmus hayir yani havalarda guzeldiKız izmirde ne yaktin o kadar vuu bi klima bi ısıtıcıyla 670 geldi bu ay bakicaz