1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

günlük tek petek yakıyorum faturam 200tl, gerçi kombiye zararı olabilir gibi bişey okumuştum 😅 gündüz oturma odasını açıyorum, akşama doğru oturma odasını kapatıp yatak odasını açıyorum sabah yatak odasını kapatıyorum böyle bir döngü 😂

günlük tek petek yakıyorum faturam 200tl, gerçi kombiye zararı olabilir gibi bişey okumuştum 😅 gündüz oturma odasını açıyorum, akşama doğru oturma odasını kapatıp yatak odasını açıyorum sabah yatak odasını kapatıyorum böyle bir döngü 😂
Bu şekilde yapmamız faydasızmış :KK70:

evde yaşlı çocuk vs yoksa bu şekilde gayet olabilir

Evim sıcak su ile ısınıyor.Ekim sonunda İzmir'de hava soğudu.Ben çok üşürüm,aşağıdaki bekar adam üşümüyor sanırım yakmıyor kahretsin.Evden çıkarken bile kapamadım son bir haftadır İzmir donuyoooooo.570 tl geldi.Ama İstanbul'daki evim 200 metre kareydi,şort,askılıyla gezerdim.Burda evde kalın kalın giyiniyorum,sıcak su hiç randıman vermiyor bence.

X