1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Merabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlar :KK70: Olmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ? :KK70: ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan :KK70:
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım 🔥
goy goya gell
rezidance de oturmak kac liradan baslıyor 20 bin tl 30 bin tl
allah askına kıcı kırık ıyı bir sitede bile 8 binden asagı kıra yok
sana koynmaz anacım sen eglenmene bak

goy goya gell
rezidance de oturmak kac liradan baslıyor 20 bin tl 30 bin tl
allah askına kıcı kırık ıyı bir sitede bile 8 binden asagı kıra yok
sana koynmaz anacım sen eglenmene bak
Kıaz kiram 4 bine yakın diyeyim. Residace nin konumu da çok önemli. Mesela o dediğin rakamlar etiler, levent ya da acıbadem olsa bi nebze olur :KK70:
Bizimki residance olmaya niyet etmiş ama yarım kalmış :KK70:
Sen bi limonlu soda mı içsen ? Epey hararet yapmışsın :KK70:

Elektrikle ısınanlar napsın acaba 🙄
Geçen elektrik gitti totomuz dondu
Bi an Doğalgaz lı evde olsam böyle olmazdım diye geçti aklımdan 😁
Sonra düşündüm oda elektrikle çalışıyor
Ne varsa eskilerde var diye düşündüm😁
Soba geldi aklıma
5 sene önce su kartı yüzünden her ay 200 lira suya gidiyordu
Saat taktırttık meğer bozukmuş
Şimdi taş çatlasın 160ı bulur su faturası
Hem o ne öyle bitince perperişan teeee uzaklara kartı doldurmaya gidiyon
Faturayı bile internetten öderken çok çok ilkel bir yöntem
Malesef bulundugum sehirde okumali saat kullanilmiyor. Yani eski binalarda var ama bir sey oldugu zaman kartli ile değiştiriliyor. Okumaliya geri donme sansi olsa hic dusunmeyiz.

Kıaz kiram 4 bine yakın diyeyim. Residace nin konumu da çok önemli. Mesela o dediğin rakamlar etiler, levent ya da acıbadem olsa bi nebze olur :KK70:
Bizimki residance olmaya niyet etmiş ama yarım kalmış :KK70:
Sen bi limonlu soda mı içsen ? Epey hararet yapmışsın :KK70:
Konumu az çok tahmin ettim. 😀

Yanlış anlamayın ama neden evde kendiniz boyamıyorsunuz ? Korona zamanı ben evde boyamaya başladım valla herkes saçımın rengini soruyor :KK70: GreenTherapy diye bir marka var hem organik hem de gerçekten çok güzel rengi tutuyor. İndiirmde 50₺ iki kutu almıştım.
Şimdiye kadar hic kendim boyamadım biraz tecrübesizim bu konuda. Griler beni rahatsız etmiyor şimdilik ama ilerde düşünebilirim

X