1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Elektrikle ısınanlar napsın acaba 🙄
Geçen elektrik gitti totomuz dondu
Bi an Doğalgaz lı evde olsam böyle olmazdım diye geçti aklımdan 😁
Sonra düşündüm oda elektrikle çalışıyor
Ne varsa eskilerde var diye düşündüm😁
Soba geldi aklıma
Su kartli sistemden bana fenalik geldi resmne kazik. Okumali saatlilere gore asiri fazla oduyoruz.
5 sene önce su kartı yüzünden her ay 200 lira suya gidiyordu
Saat taktırttık meğer bozukmuş
Şimdi taş çatlasın 160ı bulur su faturası
Hem o ne öyle bitince perperişan teeee uzaklara kartı doldurmaya gidiyon
Faturayı bile internetten öderken çok çok ilkel bir yöntem

Dur ben de alışveriş tüyoları ekleyeyim azcık.

Market alışverişini mutlaka online yapıyorum. Böylece gereksiz şeyler almamış bütçeyi aşmamış oluyorum. Bir de uygulamaya özel indirimler kampanyalar oluyor onları da toplamış oluyoruz.

2 marketin uygulamasını kullanıyorum. Aynı ürünleri ikisinin sepetine de atıyorum, hangisi daha ucuz olduysa ordan sipariş veriyorum. Arada en az 50-60 liralık fark oluyor bazen çok daha fazla.

Kredi kartının market kampanyaları her ay mutlaka oluyor. Ne bileyim işte 200 liralık 4 market alışverişine 50 lira bonus gibi. Aylık alışverişi 1 kerede yapacağıma 4’e bölüyorum ordan da bonusu alıyorum. Bu iki madde birleşince 4 alışverişte 1 alışveriş bedavaya geliyor gibi bişey.

Kart kampanyaları akaryakıt için de aynı şekilde oluyor. Onu da depoyu fullemek yerine 4 kerede alıyoruz bonus geliyor.

Burada önemli olan gelen bonusu hemen kullanmak. Süresi var siliyolla sonra. Bir de kampanyalara katılmak gerekiyor, direkt yüklenen bişey değil.

Bir de bozulmayacak şeyleri, deterjan, tuvalet kağıdı, yağ vs gibi çoklu alıyorum, stok yapıyorum. Bu korkunç tasarruf sağlıyor.
Geçen 2 tane familia tuvelaye kağıdı 32 li 120₺ aldım. Bende onları asla kaçırmıyorum 😂 Kudra bi yöntem daha var avm gideceksen tut kendini orada jxwjjsjdjdhdhshshhshshs
Benden bicacık olmazzzzzz

Geçen 2 tane familia tuvelaye kağıdı 32 li 120₺ aldım. Bende onları asla kaçırmıyorum 😂 Kudra bi yöntem daha var avm gideceksen tut kendini orada jxwjjsjdjdhdhshshhshshs
Avm’ye gitmemek şahane bir çözüm. En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum 😂

Yazdığınız şartlarda o kadar gelmesi imkansız. Ben dört petek yakiyorum bayada sıcak oluyor ev atletle geziyor çocuklar, 500 u geçmedi henüz. Evim tek kat bu arada. Üstten alttan soğuk yani. İki üç aylık birikmiş fatura olmasın ?

Evim yerden feci ısınıyor . Bak şu an mesela kapatmadım kısıkta yanıyor ve yerler cidden sıcak. Altımda arap bi aile var maşallah öyle bir yakıyorlar ki tuvaletler bile sıcak 😂
Eee sen daha ne diye 1300 ödüyorsun gözünü seveyim ya biraz halı al eve birde çocuğa çorap giydir delirdin iyice 1300 TL ne 😦

A101 den al tuvalet kağıdını🤣 ayrıca da avm gitmesek ne olacak ki trendyolun gözü kör olsun😁

Güneydoğudan bildiriyorum hava durumlarına aldanmayınız , yazımız ne kadar sıcaksa kışımız o kadar sert , (adana hariç) gaziantepdeyim kışımız çok sert ,şöyle ki buz gibi yüzünüzü kesip atan ayazımız var. Don oluyor burada . Güneş var gibi durur aldanırsınız yüzünüzü hissetmemeye başlarsınız nefesiniz kesilir yanaklarınız kıpkırmızı olur soğuktan :) birde inanılmaz fırtınamız çıkar sanırsınız hortumlar aleminde yaşıyoruz

bubendegilim bubendegilim canısı bizim fatura daha gelmedi , önümüzün açık olduğu rüzgarı çok olan yüksekde oturan biriyim yoğuşmalı kombim geçen sene en soğuk zamanda faturam 600 tl geliyordu bu sene 3 katı gelir diye tahmin ediyorum :KK43: şuan donmayacak şekilde açıyorum kombiyi 45 de ... evim 190 m2 heryer halı , yalıtımlı.

sıcak su torbası , tv battaniyesi polar tayt üstüne uzun yün tunikler ile idare ediyorum yanı sıcak ortamımda yok bakalım ne gelecek bize
Yaaa ben karasal sert bir şehirde doğdum büyüdüm buraya gelince (5sene oldu ) burası bana yaz kış sıcak geliyor 🤦🏻‍♀️😁

Su kartli sistemden bana fenalik geldi resmne kazik. Okumali saatlilere gore asiri fazla oduyoruz.
Kesinlikle daha pahalı. Annemlerin evi müstakil, bahçe sular, merdiven yıkar, bahçenin taşlık yerlerini yıkar. O benim kadar çok ödemiyor suya. Üstelik o Ankarada ben küçük bir şehirdeyim, hani güya bizimki daha ucuz metreküp olarak.

sizin evde para ve paranın yonetimi konusunda ciddi bir sıkıntı var bunu tum konularinizda goruyorum
faturaları kocam boslamis olabilri yazmissin tum faturaları bankadan otomatik ödeme talimati verin hic bir fatura kacmaz .

Dur ben de alışveriş tüyoları ekleyeyim azcık.

Market alışverişini mutlaka online yapıyorum. Böylece gereksiz şeyler almamış bütçeyi aşmamış oluyorum. Bir de uygulamaya özel indirimler kampanyalar oluyor onları da toplamış oluyoruz.

2 marketin uygulamasını kullanıyorum. Aynı ürünleri ikisinin sepetine de atıyorum, hangisi daha ucuz olduysa ordan sipariş veriyorum. Arada en az 50-60 liralık fark oluyor bazen çok daha fazla.

Kredi kartının market kampanyaları her ay mutlaka oluyor. Ne bileyim işte 200 liralık 4 market alışverişine 50 lira bonus gibi. Aylık alışverişi 1 kerede yapacağıma 4’e bölüyorum ordan da bonusu alıyorum. Bu iki madde birleşince 4 alışverişte 1 alışveriş bedavaya geliyor gibi bişey.

Kart kampanyaları akaryakıt için de aynı şekilde oluyor. Onu da depoyu fullemek yerine 4 kerede alıyoruz bonus geliyor.

Burada önemli olan gelen bonusu hemen kullanmak. Süresi var siliyolla sonra. Bir de kampanyalara katılmak gerekiyor, direkt yüklenen bişey değil.

Bir de bozulmayacak şeyleri, deterjan, tuvalet kağıdı, yağ vs gibi çoklu alıyorum, stok yapıyorum. Bu korkunç tasarruf sağlıyor.
Evet mesela birkac ay önce American express e 150 tl ye 1000 mil veriyordu, 5 gun ust üste gidip benzin almıstım 150ser TL lik, 5 bin mil kazanmıştım

sizin evde para ve paranın yonetimi konusunda ciddi bir sıkıntı var bunu tum konularinizda goruyorum
faturaları kocam boslamis olabilri yazmissin tum faturaları bankadan otomatik ödeme talimati verin hic bir fatura kacmaz .
Evet kocam böyle boş davranınca bende kızıp savurganlaşıyorum. Eskiden çok tutumlu biriydim. Evlendim iyice saçmaladım 🤣

X