1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Bin lira uzeri de gercekten cok fazla konuda gordum cok fazla faturalar ..biz komirden dolgalgaz a yeni gectigimiz icin bize bedava geldi 360 lira
Valla bedava :) bize geçen ay 370 geldi ki 3 oda yanıyordu sadece. Ne olacak %25 zam.Asıl elektrikler uçtu
Bende istanbul da güzel bir semtte oturuyorum. Acaba ondan mı bilmiyorum
Belli olmaz.Ama itiraz edin bence bazen yanlış okuyabiliyorlar.Günlük sayacı kontrol mü etsek

Valla bedava :) bize geçen ay 370 geldi ki 3 oda yanıyordu sadece. Ne olacak %25 zam.Asıl elektrikler uçtu

Belli olmaz.Ama itiraz edin bence bazen yanlış okuyabiliyorlar.Günlük sayacı kontrol mü etsek
Ben her ay kontrol ediyorum yalnis yazarlar vs diye

KudrAlobar ile komşu mu olsak ? O her gün etmiyorsa ne olim nxjdjdj ama kadın 2 ev almış. Bizzzzzzz ???? neyse bende H&M mont aldım

Evet çünkü ısı soğuk bölgeye gidiyor ısıtmak için ha bire gaz yanıyor.Benim evim de ara kat ama alt kat yakmadığı için yerler buz gibi.

Şu türk kafasından bi ciksan mö önce 2 oda yakıp açıp kapatmak sana daha çok fatura getirir biz bizim millete bunu niye anlatamiyoruz yahu
Her yerde anlattim bunu koca mahallede gordugume soyledim ...

Yine uapmadilar dedigimi ...

700 lira faturaya hem koca evi isitmiyor hemde cok oduyor

O kadar akilli ki minik abla senin gibi her yeri acsak kac gelir bilmiyorim diyor hala

Yan komsum 2 petek yakiyor benden 20- 30 lira az oduyor ben kimple ev isitiyorum onu dusunmuyor abla benim senden az geldi diyor

Türküz biz canım ıslak mendille ilk elimizi , sonra telefonu en son da ayakkabımızı sileriz !!!! Sakın kırmızı çizgiyi ihlal etme

Türküz biz canım ıslak mendille ilk elimizi , sonra telefonu en son da ayakkabımızı sileriz !!!! Sakın kırmızı çizgiyi ihlal etme
Ben telefonu islak mendilin ucunu bir parmak kalinliginda kopartip onunla silerim tasarruf uaparim ama elimi sildigimle silecek kadar degil

Güneydoğu soğuk bir şehir değil bence . Burada yapılar çok kötü işçilik çok zayıf heryer aynı . Şuan biz İstanbul Nişantaşı’nda oturuyoruz gibi düşün iyi bir semt ve eşimin işine sağlık ocağına vs vs yürüme mesafesindeyiz. Lojmana gitmek istiyordum orası daha fena . Arka tarafında çok kötü bir mahalle var oranın kaçak elektriğini bunlara mı kesmişler nedir 1000 TL geliyor faturalar ısıtma 1000 TL vs vs

3+1, 160mt2, tüm ev açık 496 lira geldi geçen hafta. İller arası farklılıklar var bu konuda, bizimki yüksek mesela sorduğum kişilere göre, 350-400 civarı gelmiş arkadaşlarıma. Elektrik faturası ise zamsız 300. Önümüzdeki ay oldukça civcivli bir fatura bekliyorum. Bakıyorum ekstra hiçbir şey yok, elektriği nerden kısabilirim bilmiyorum çünkü fuzuli bir harcamamız yok. Yapabileceğim tek tasarruf yöntemi ışıkları kapatıp mum yakmak. Fırın ayda 2-3 kere, ütü 4-5 kere çalışıyordur. Ki ütüyü artık tembellikten yapmıyorum önceden haftada 2-3 kere açardım. Daha ne yapayım bilmiyorum, insanlara 150 falan gelmiş yaşamıyorlar mı napıyorlar acaba( yine kendi bölgem için konuşuyorum tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…