- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Belki faturayi begenmemmistirAbi şu konuya bile beğenmedim atanlar var hdjdjjdjd
Maşallah
EngelledimBelki faturayi begenmemmistir
Valla bedava :) bize geçen ay 370 geldi ki 3 oda yanıyordu sadece. Ne olacak %25 zam.Asıl elektrikler uçtuBin lira uzeri de gercekten cok fazlakonuda gordum cok fazla faturalar ..biz komirden dolgalgaz a yeni gectigimiz icin bize bedava geldi 360 lira
Belli olmaz.Ama itiraz edin bence bazen yanlış okuyabiliyorlar.Günlük sayacı kontrol mü etsekBende istanbul da güzel bir semtte oturuyorum. Acaba ondan mı bilmiyorum
Ben her ay kontrol ediyorumValla bedava :) bize geçen ay 370 geldi ki 3 oda yanıyordu sadece. Ne olacak %25 zam.Asıl elektrikler uçtu
Belli olmaz.Ama itiraz edin bence bazen yanlış okuyabiliyorlar.Günlük sayacı kontrol mü etsek
Valla bedava :) bize geçen ay 370 geldi ki 3 oda yanıyordu sadece. Ne olacak %25 zam.Asıl elektrikler uçtu
Belli olmaz.Ama itiraz edin bence bazen yanlış okuyabiliyorlar.Günlük sayacı kontrol mü etsek
Evet çünkü ısı soğuk bölgeye gidiyor ısıtmak için ha bire gaz yanıyor.Benim evim de ara kat ama alt kat yakmadığı için yerler buz gibi.Gaz fiyatlari nasil bilmiyorum ama bu sene dogalgsz kullanmaya basladik
Tum evi isitmayip ac kapa yapanlara daha cok geliyor diye dusunuyorum
Tum gun acik benim kombi bana 360 geldi ...alt komsuya 490 gelmis mesela ama cok kapi pencerqe acik birakiyor ..(ege bolgesi)
Ayni bolgede oturuyoruz ama mesela arka bina sa cati katinda oturan komsu 2 oda isitiyormus 730 lira gelmis ...
Apartmanda farklli derecelerde yakan oluyorsa yada bir kac odasini kapatip kullananlar oluyorsa onun cezasini altinda yada ustundeki cekiyor keisnlikle
Her yerde anlattim bunu koca mahallede gordugume soyledim ...Şu türk kafasından bi ciksan mö önce2 oda yakıp açıp kapatmak sana daha çok fatura getirir biz bizim millete bunu niye anlatamiyoruz yahu
Türküz biz canımHer yerde anlattim bunu koca mahallede gordugume soyledim ...
Yine uapmadilar dedigimi ...
700 lira faturaya hem koca evi isitmiyor hemde cok oduyor
O kadar akilli ki minik abla senin gibi her yeri acsak kac gelir bilmiyorim diyor hala
Yan komsum 2 petek yakiyor benden 20- 30 lira az oduyorben kimple ev isitiyorum onu dusunmuyor abla benim senden az geldi diyor
Ben telefonu islak mendilin ucunu bir parmak kalinliginda kopartip onunla silerim tasarruf uaparim ama elimi sildigimle silecek kadar degilTürküz biz canımıslak mendille ilk elimizi , sonra telefonu en son da ayakkabımızı sileriz !!!! Sakın kırmızı çizgiyi ihlal etme
Nasıl sevilmiyorsun gör işteAbi şu konuya bile beğenmedim atanlar var hdjdjjdjd
Maşallah
Yaktığına eminsin dimiDarıca'da 3+1 eve 140 TL geldi doğalgaz
Dur kıaz yazma öyle ağlarım hxjsjdjjsNasıl sevilmiyorsun gör işte
Güneydoğu soğuk bir şehir değil bence . Burada yapılar çok kötü işçilik çok zayıf heryer aynı . Şuan biz İstanbul Nişantaşı’nda oturuyoruz gibi düşün iyi bir semt ve eşimin işine sağlık ocağına vs vs yürüme mesafesindeyiz. Lojmana gitmek istiyordum orası daha fena . Arka tarafında çok kötü bir mahalle var oranın kaçak elektriğini bunlara mı kesmişler nedir 1000 TL geliyor faturalar ısıtma 1000 TL vs vsSen doğudasın ama değil mi ? Öyle hatırladım sanki. E kuzum kira ne kadar ? Yani daha iyi bir eve geçseniz. Valla ben kıza çorap bile giydirmiyordum, son 1 haftadır giydiriyorum. Alt kat ve üstüm çok yüksekte yakıyor bence ki koridorum mermer ve ılık oluyor.
Kız niye engelledin açsaydın ne diyorlar bakardıkDur kıaz yazma öyle ağlarım hxjsjdjjs
Söz hakkı da vermedimne güzelmiş ulee engellemek jxjdjdjjd
Konuya beğenmedim atan birine söz hakkı verilmemli yaKız niye engelledin açsaydın ne diyorlar bakardık