- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Kombi yok bizim evlerde. Merkezi sistem. Yani onla alakalı olamaz sanırım. Of bize nasıl bu kadar geldi yaw.
En sevdiğim bonibon. Gözde sent denince aklıma ya nişantaşı geliyor ya da caddeIstanbulda gozde semtlerden birinde ki 90 m² evimde gece gunduz yakiyorum 45 te sabit ,2 odam bir salonum banyo mutfak her yer yaniyor.360 geldi azicik huzunlenmistim seni gorunce gecti ! Bonibonlari getiriyorum gel sarilalimm...
Yani şirket var dışını o siliyor, içine de haftada bir yardımcım var o hallediyor. Ama yardımcım yokken de ben siliyordumAmaan onun camlarını silmeye güç yetmez zatenBir arkadaşımız 4 banyolu tripleks büyük bir eve taşındığında başka bir arkadaşımız aman onun temizliğiyle başa çıkılmaz yaaa ben almazdım demişti şakasız
Ya bak işte tek değilmişim. Of çok üzüldüm adımızaGecen ay tam 2626 tl geldi
4+1 ev
Ya işte mesela 300€ fatura demişsin bak konuyu oku çok az var 300₺ faturası olan..Ozaman burası bedava ayol
Daha uzun kullanırım diye nisanı beklıorum .Bılmıorum be olucak bole .Zengın daha zengın bızler boleyız.Guzelım ulkemız
Yanlış anlamayın ama neden evde kendiniz boyamıyorsunuz ? Korona zamanı ben evde boyamaya başladım valla herkes saçımın rengini soruyorSacımın yarısı gri, bende millete doğal olmayı seviyorum diyorum ( oysaki kuaföre verecek param yok diyemiyorum)
Kıaz bizim yetişebildiğimiz ne var ki ?Bu konuyu nasıl kaçırırım yadaha yeni gördüm şoktayım oha
ÖlücüKombi, isinma sistemleri ustasi misin be anacim be, herbiseyi biliyonk
Kuddiş sen varya evde ki tüm aletlerin işinde çalışmış olabilir hatta ve hatta araba ustası bile olabilirsinKombinin mucidinde çalıştım bikaç seneustası olmasak da ucundan kıyısından işte
Sorma yaaaa 500 TL geldi benim fatura . Kombim eski ama 45 te yanıyor bence dijital olmadığı için öyle düşünüyorum ben . Evde 4 Petek yanıyor yatak odası salon mutfak oğlumun odası . Ev 21 derece öyle sıcak değil bazen 20 oluyor . Kendim giyiniyorum çocuğu da giydiriyorum ben . Bizim evin holu uzun ve Petek yok orası çok kötü evin derecesini düşürüyor bina da yalıtım da yokKıaz bizim yetişebildiğimiz ne var ki ?
Evde bebek varBu bana garip geldi. Sabit kırkta açık kombim. 95 metrekare bi ev 360 geldi en son. Her gün yemek pişirip duş alıyorum.
Kombide bazı modelle 40 ise evi kırkta tut siye 30-50 arası ayarlyor kendini. Cam kapı açınca harlanıyor. Kombiniz 40'ta olup hep cam kapı mı açtınız?
Her şehire göre metreküp fiyatı değişiyor da semte göre de mi değişmeye başladı acaba.Ankaradayız diye daha pahalı ödüyoruz mesela.Bizim zamdan önceki farura bir öncekinin iki katı gelmişti.Bu ay da 4 katı filan olur sanırımMerabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlarOlmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ?ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
Site de Türk kaldı mı diye bir sorsanıza ? Evler 3 milyon ve kapış kapış gidiyor. Havuza iniyordum eskiden, son gidişimde bir baktım tek Türk benim.anahtar olay bu
merkezi sistem olduğu için
sitede de bol bol arap varsa onlar yarınlar yokmuş gibi yakar
siz hep birlikte ödersiniz.
normalde site yönetimleri pay ölçerli sayaçla tek tek bakıyor -diye biliyorum.
ama residence'ların çok tuhaf işleri var emin olamadım sizde ne yaptıklarından.
Termostatla 22-22.5 derecede tuttuğumuz 3+1 ev bakalım ne kadar gelecek zamli:) Bana kalsa komple kapıtacağım da malum hamilelik hormonları ısıtıyorTermostat olup tum evi 23-24 de yakana 300 (2+1)
Termostat olup kapi pencere acik tutanan 400(2+1)
Termostat olup Iki oda yakip digerlerini kapatana 700 (3+1)
Termostat olmayip 40 da yakana 500 geldi gerisini varin siz dusunun (2+1)
Sen doğudasın ama değil mi ? Öyle hatırladım sanki. E kuzum kira ne kadar ? Yani daha iyi bir eve geçseniz. Valla ben kıza çorap bile giydirmiyordum, son 1 haftadır giydiriyorum. Alt kat ve üstüm çok yüksekte yakıyor bence ki koridorum mermer ve ılık oluyor.Sorma yaaaa 500 TL geldi benim fatura . Kombim eski ama 45 te yanıyor bence dijital olmadığı için öyle düşünüyorum ben . Evde 4 Petek yanıyor yatak odası salon mutfak oğlumun odası . Ev 21 derece öyle sıcak değil bazen 20 oluyor . Kendim giyiniyorum çocuğu da giydiriyorum ben . Bizim evin holu uzun ve Petek yok orası çok kötü evin derecesini düşürüyor bina da yalıtım da yok
Bin lira uzeri de gercekten cok fazlaTermostatla 22-22.5 derecede tuttuğumuz 3+1 ev bakalım ne kadar gelecek zamli:) Bana kalsa komple kapıtacağım da malum hamilelik hormonları ısıtıyorEvde bebek var işte:))
Bende istanbul da güzel bir semtte oturuyorum. Acaba ondan mı bilmiyorumHer şehire göre metreküp fiyatı değişiyor da semte göre de mi değişmeye başladı acaba.Ankaradayız diye daha pahalı ödüyoruz mesela.Bizim zamdan önceki farura bir öncekinin iki katı gelmişti.Bu ay da 4 katı filan olur sanırım