1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Bin lira uzeri de gercekten cok fazla :KK43: konuda gordum cok fazla faturalar ..biz komirden dolgalgaz a yeni gectigimiz icin bize bedava geldi 360 lira :KK43:
Valla bedava :) bize geçen ay 370 geldi ki 3 oda yanıyordu sadece. Ne olacak %25 zam.Asıl elektrikler uçtu🤣
Bende istanbul da güzel bir semtte oturuyorum. Acaba ondan mı bilmiyorum😬
Belli olmaz.Ama itiraz edin bence bazen yanlış okuyabiliyorlar.Günlük sayacı kontrol mü etsek🤣

Valla bedava :) bize geçen ay 370 geldi ki 3 oda yanıyordu sadece. Ne olacak %25 zam.Asıl elektrikler uçtu🤣

Belli olmaz.Ama itiraz edin bence bazen yanlış okuyabiliyorlar.Günlük sayacı kontrol mü etsek🤣
Ben her ay kontrol ediyorum 👀 yalnis yazarlar vs diye

KudrAlobar KudrAlobar ile komşu mu olsak ? O her gün etmiyorsa ne olim nxjdjdj ama kadın 2 ev almış. Bizzzzzzz ???? :KK70: neyse bende H&M mont aldım 😬

Gaz fiyatlari nasil bilmiyorum ama bu sene dogalgsz kullanmaya basladik

Tum evi isitmayip ac kapa yapanlara daha cok geliyor diye dusunuyorum

Tum gun acik benim kombi bana 360 geldi ...alt komsuya 490 gelmis mesela ama cok kapi pencerqe acik birakiyor ..(ege bolgesi)

Ayni bolgede oturuyoruz ama mesela arka bina sa cati katinda oturan komsu 2 oda isitiyormus 730 lira gelmis ...

Apartmanda farklli derecelerde yakan oluyorsa yada bir kac odasini kapatip kullananlar oluyorsa onun cezasini altinda yada ustundeki cekiyor keisnlikle
Evet çünkü ısı soğuk bölgeye gidiyor ısıtmak için ha bire gaz yanıyor.Benim evim de ara kat ama alt kat yakmadığı için yerler buz gibi.

Şu türk kafasından bi ciksan mö önce :KK53: 2 oda yakıp açıp kapatmak sana daha çok fatura getirir biz bizim millete bunu niye anlatamiyoruz yahu :KK70:
Her yerde anlattim bunu koca mahallede gordugume soyledim ...

Yine uapmadilar dedigimi ...

700 lira faturaya hem koca evi isitmiyor hemde cok oduyor

O kadar akilli ki minik abla senin gibi her yeri acsak kac gelir bilmiyorim diyor hala :KK70:

Yan komsum 2 petek yakiyor benden 20- 30 lira az oduyor :deli: ben kimple ev isitiyorum onu dusunmuyor abla benim senden az geldi diyor :deli:

Her yerde anlattim bunu koca mahallede gordugume soyledim ...

Yine uapmadilar dedigimi ...

700 lira faturaya hem koca evi isitmiyor hemde cok oduyor

O kadar akilli ki minik abla senin gibi her yeri acsak kac gelir bilmiyorim diyor hala :KK70:

Yan komsum 2 petek yakiyor benden 20- 30 lira az oduyor :deli: ben kimple ev isitiyorum onu dusunmuyor abla benim senden az geldi diyor :deli:
Türküz biz canım :KK70: ıslak mendille ilk elimizi , sonra telefonu en son da ayakkabımızı sileriz !!!! Sakın kırmızı çizgiyi ihlal etme :KK70:

Türküz biz canım :KK70: ıslak mendille ilk elimizi , sonra telefonu en son da ayakkabımızı sileriz !!!! Sakın kırmızı çizgiyi ihlal etme :KK70:
Ben telefonu islak mendilin ucunu bir parmak kalinliginda kopartip onunla silerim tasarruf uaparim ama elimi sildigimle silecek kadar degil :KK70:

Sen doğudasın ama değil mi ? Öyle hatırladım sanki. E kuzum kira ne kadar ? Yani daha iyi bir eve geçseniz. Valla ben kıza çorap bile giydirmiyordum, son 1 haftadır giydiriyorum. Alt kat ve üstüm çok yüksekte yakıyor bence ki koridorum mermer ve ılık oluyor.
Güneydoğu soğuk bir şehir değil bence . Burada yapılar çok kötü işçilik çok zayıf heryer aynı . Şuan biz İstanbul Nişantaşı’nda oturuyoruz gibi düşün iyi bir semt ve eşimin işine sağlık ocağına vs vs yürüme mesafesindeyiz. Lojmana gitmek istiyordum orası daha fena . Arka tarafında çok kötü bir mahalle var oranın kaçak elektriğini bunlara mı kesmişler nedir 1000 TL geliyor faturalar ısıtma 1000 TL vs vs

3+1, 160mt2, tüm ev açık 496 lira geldi geçen hafta. İller arası farklılıklar var bu konuda, bizimki yüksek mesela sorduğum kişilere göre, 350-400 civarı gelmiş arkadaşlarıma. Elektrik faturası ise zamsız 300. Önümüzdeki ay oldukça civcivli bir fatura bekliyorum. Bakıyorum ekstra hiçbir şey yok, elektriği nerden kısabilirim bilmiyorum çünkü fuzuli bir harcamamız yok. Yapabileceğim tek tasarruf yöntemi ışıkları kapatıp mum yakmak. Fırın ayda 2-3 kere, ütü 4-5 kere çalışıyordur. Ki ütüyü artık tembellikten yapmıyorum önceden haftada 2-3 kere açardım. Daha ne yapayım bilmiyorum, insanlara 150 falan gelmiş yaşamıyorlar mı napıyorlar acaba( yine kendi bölgem için konuşuyorum tabi)

X