• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Yıllık Hasret Bitsin Anne olmaaak istiyorummm :((

Aynen benim gobegim deolde aslrinda rahmim dusukmus.hepsi farkli oluyor gobegim yerindeydi.sende git ozaman bian once.cunku duzelince morf. Falan dinlemiyor gebelis olusuyor cok sukur
Çok şükür sen hamişsin Rabbim sana nasip etti ve sen bana inan umut oldun eşime bile bahsettim her ne kadar bana belli etmesede oda bu konuya çok takılıyordu (morfolojiye) seni söyleyince bende başlayayım kürleri öğren dedi ya arkadaşım bize ışık oldun...Allah'ım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ya ben çok kötü oldum. .. Allah im en kisa zamanda size de versin bi evlat. .. Bu yazdiklarinin hepsini yaşarsın inşallah.
Aminnn ınşallah...Yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederim...dualarınızı rabbim kabul etsin ve biliyorum ki sende ikinci mucizene kavuşmak istiyorsun tez vakitte hayrlı sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim sana mutluluğun huzurun tavan yapsın İNŞALLAH ❤❤❤

Aminnn ınşallah...Yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederim...dualarınızı rabbim kabul etsin ve biliyorum ki sende ikinci mucizene kavuşmak istiyorsun tez vakitte hayrlı sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim sana mutluluğun huzurun tavan yapsın İNŞALLAH ❤❤❤

Eveeet bende ikinci yavrumu istiyorum Allah im inşallah nasip eder. Bi kızım olsun (saglikli hayirli) başka hiçbişey istemiyorum. Seninde kucağın dolsun inşallah

Eveeet bende ikinci yavrumu istiyorum Allah im inşallah nasip eder. Bi kızım olsun (saglikli hayirli) başka hiçbişey istemiyorum. Seninde kucağın dolsun inşallah
Aminnnn...Allah gönlündekini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Amin inşallah...Rabbim sana da nasip etsin inşallah...tüp bebek için gittik ama dr.normal yoldan olur dedi gönderdi.zaten neye el atsam yarım kalıyor vardır bir hikmeti diyip geri duruyorum canım

Tup bebek için direk özele gidin. Para biriktirin tabi önce. Hiç vakit kaybetmeye gerek yok. Prosedürle uğraşmayın.

Rabbim nasip etsin inşallah.

Yazmamışım bebeğim tup bebekle dünyaya geldi. Bitki vs denedik nasip tup bebegeymiş.

=( İnşaallah şu güzel günlerde; Allah evlat sahibi olmayı nasip eder bizlere.
Bende 3 yıldır uğraşıyorum.
Eşinde ya da sende bir rahatsızlık mı var? Yoksa sebepsiz infernilite mi?

Aminnn...canım rabbim bebek hasretiyle yanan herkese nasip etsin inşallah hayrlı sağlıklı evlat olsunlar

Eşimde morfoloji sıkıntısı var canım keçiboynuzu kürünü deneyip düzelip düzelmediğine bakıcaz inşallah işe yarar Allah'ım daha fazla aratmazda yollar minnoşlarımızı...ne hastanelere muhtaç etsin ne de hastanelerin doktorların eksikliğini versin hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin İNŞALLAH

Eşimde morfoloji sıkıntısı var canım keçiboynuzu kürünü deneyip düzelip düzelmediğine bakıcaz inşallah işe yarar Allah'ım daha fazla aratmazda yollar minnoşlarımızı...ne hastanelere muhtaç etsin ne de hastanelerin doktorların eksikliğini versin hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin İNŞALLAH
Evet, keçiboynuzu kürü çok etkili. Çok kişiden duydum ama öyle 1 ay deneyip; olmadı diye bırakmayın.
Sende kendini hazırla bir taraftan. İnşaallah tez zamanda hamiş oluruz sağlıklı sihhatli.
Malesef bebek konusunda; ben de çok hassas ve duygusalım. İçim gidiyor sanki her gün.

Amin canım. Allah tez zamanda yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle
ben hepsine razıyım yeter ki olsun yeter ki olsun

Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...

Son cumlede ben iyi ki anne değilim oh be dedirtti bana yazı

Umarim bir an once yavrunuza kavusursunuz, üzülmeyin....

Aminnn...Evlat edinmeyide çok düşündük eşimle ama prosedürleri araştırmadık ve yaşım 34 yaş sınırı nedir hiç bilgim yok

Evlat edinen ile edinilen arasında en fazla 40 yaş fark olabilir. Yani daha fazla fark olduğunda izin verilmiyor. Ayrıca küçüğün sizin tarafınızdan en az 1yıl süreyle eğitilmiş ve bakılmış olması gerekiyor. Bu şekilde bazı kriterler ve süreçlerin sonunda evlat edinme işlemi tamamlanabiliyor. Bir sosyal hizmet uzmanıyla görüşürseniz onlar sizi bilgilendirirler, zaten uzmanlar bu uyumlanma süreçlerinin hepsinde size yardımcı olacaklar.

Çok duygulandım. Ve bende anne olmak istiyorum. Hem de cook. ALLAH her birimize yaşatsın bu duyguyu. AMIN.

Hiç arkada otumadım.
Kucağımda uyursa yatağına koydum.
Evet eller dolu oluyor sırt çantası en güzeli.
Eksik olursa heryer market mağaza dolu hemen alırsın.
Hiç ayakta sallamadım.
2 aydan sonra deliksiz uyudum.
Kahve içmem ama çaylarım hep sıcaktı.
Önce çocuğumun eksiğini sonra kendiminkini alırım ama yine de alırım.

Not: tüp bebek yap. İnşallah çocuğun olur.
9 aylık hamileyim ve cevabın bana o kadar iyi geldi ki anlatamam ınsallah ben de senin gibi bi süreç geciririm

Back