• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Tartışmamızda benden bu kadar sogumana (aslında nefret desem daha uygundu) neden olacak ne yaptım dedim.1.sigara dedi tamam haklısın dedim.ama mutsuzluğunu yoldaşı sigara.birakmak da istiyorum inş.bu arada ne eşimin ne de çocukların önünde asla içmem oğlum 12 yaşında geçen sene yakalandim sigara içerken.2.israf yapiyormusum.evime 5 gün yardımcı bayan gelir ben varım ve çok şükür israfkar biri değilim ki olsam bile kendim alıyorum kendim atıyorum derim.3.mutfak lavabosunun eviyesinde yiyecek kırıntıları oluyormuş.bunu 13 yıl sonra ilk kez söylüyor madem rahatsizsin temizle o zaman.yani suçum büyük yaptıklarım küçük..

Artık Türk kadınının ne kadar eğitime özgürlüğe sahip olursa olsun geyşa ruhundan kurtulamadığını, sevgi açlığından beş para etmez serserileri baş tacı yaptıklarını düşünüyorum. Of silkelenin ve kendinize gelin yaaa. Eziklikten içim kıyıldı.:kızgın::kızgın:
Eziklik deneyelim ama boyun eğme kültürü galiba özellikle de çocuklar icin

Tartışmamızda benden bu kadar sogumana (aslında nefret desem daha uygundu) neden olacak ne yaptım dedim.1.sigara dedi tamam haklısın dedim.ama mutsuzluğunu yoldaşı sigara.birakmak da istiyorum inş.bu arada ne eşimin ne de çocukların önünde asla içmem oğlum 12 yaşında geçen sene yakalandim sigara içerken.2.israf yapiyormusum.evime 5 gün yardımcı bayan gelir ben varım ve çok şükür israfkar biri değilim ki olsam bile kendim alıyorum kendim atıyorum derim.3.mutfak lavabosunun evimyesinde yiyecek kırıntıları oluyormuş.bunu 13 yıl sonra ilk kez söylüyor madem rahatsizsin temizle o zaman.yani suçum büyük yaptıklarım küçük..

ha bumuymus dertleri hemen duzeltin kendinizi ..biraz daha para verin doyurun iyice

Yıllarca onu sırtında taşımışsın.ev alan sen araba alan sen evi geçindiren çocuklara bakan hep sen.üstüne bide onun nazını çekiyorsun değmez be ablacım.ne güzel işin gücün var sen zaten yıllarca onsuz başının çaresine bakmışsın bırak o nankörü.kaybolan yıllarına yazık onsuz daha mutlu olacagına eminim
Teşekkür ederim inşallah canim

Tartışmamızda benden bu kadar sogumana (aslında nefret desem daha uygundu) neden olacak ne yaptım dedim.1.sigara dedi tamam haklısın dedim.ama mutsuzluğunu yoldaşı sigara.birakmak da istiyorum inş.bu arada ne eşimin ne de çocukların önünde asla içmem oğlum 12 yaşında geçen sene yakalandim sigara içerken.2.israf yapiyormusum.evime 5 gün yardımcı bayan gelir ben varım ve çok şükür israfkar biri değilim ki olsam bile kendim alıyorum kendim atıyorum derim.3.mutfak lavabosunun eviyesinde yiyecek kırıntıları oluyormuş.bunu 13 yıl sonra ilk kez söylüyor madem rahatsizsin temizle o zaman.yani suçum büyük yaptıklarım küçük..
israf mı:kızgın::kızgın: adamın(!) ailesine ve kendisine harcamak yerine israf(!) yapıyorsunuz yani:kızgın: eğer boşanırsanız lütfen bu adamdan her şeyinizi alın, kendini geliştirdiği hali buysa lütfen geliştirmesin:kızgın:

Benim ablamda sizun gibi düşünürdü dayak yok kumar icki yok bosanmak icin sebep sadece cocukmu yani cocuklari olmuyordu verhasil bosanma surecinde esi bir kere bile aramadı bosanmaya dunden razi olduğunu onca yil emeklerinin kiymetu olmadigini ablam icin hic caba sarfetmedigini bir adim dahi atmadigini görünce yıkıldı resmen ne mi oldu bosandilar kocasi ses dahi edemeden bir sey dmeeden....

Eziklik deneyelim ama boyun eğme kültürü galiba özellikle de çocuklar icin
Lütfen kendinize bunu yapmayın ya. Adam tam bir asalak, kan emici. Sizi sınıf atlamak için kullanmış bir de beğenmiyor ya. En çok buna ifrit oldum. :KK43:

Manevi gucden kastim aile cevreyi cok onemsemedigini dile getirdiği icin dedim hani bazen denir ya ailem akrabalrim komşular ne der falan die
Yok canım koç burcuyum evlenirken de ilk ayrılığımda da kim ne der demedim umursamadim da.ama bakıyorum ha bugün ha yarın derken yıllar o kadar çabuk geçmiş ki.simdi de kimseden icazet almaya niyetim yok ama ha gayret diyemedim bı türlü

Çocuklar için diye diye o çocuklara ne kadar kötülük ettiğinizin farkında mısınız? O çocuklar salak değil, anne babalarının ne kadar mutsuz olduğunu biliyor, birbirlerine ettikleri hakaretleri duyuyor, gergin havayı seziyor. "Keşke annem babam boşansaydı da böyle bir aile ortamında büyümeseydim" diyen kaç tane çocukla konuştum. Bu aslında çocuklar için de değil, çocuk sadece bir sığınma yolu, bir bahane. "Kendi başıma mücadele etmekten korkuyorum, bir başıma düzen oturtamamaktan korkuyorum" deseniz daha empatik yaklaşırdım ama kendi bahanelerinize ne olur çocukları alet etmeyin. Çocukları düşünmek bu değil çünkü.

Benim ablamda sizun gibi düşünürdü dayak yok kumar icki yok bosanmak icin sebep sadece cocukmu yani cocuklari olmuyordu verhasil bosanma surecinde esi bir kere bile aramadı bosanmaya dunden razi olduğunu onca yil emeklerinin kiymetu olmadigini ablam icin hic caba sarfetmedigini bir adim dahi atmadigini görünce yıkıldı resmen ne mi oldu bosandilar kocasi ses dahi edemeden bir sey dmeeden....
Üzüldüm Allah güzel kader yazsın ablaniza inş.ama gerçekten dünyanın en iyi insanı da olsa erkeklere guvenmemek lazım.bayanlar özden erkekler sözden seviyor.gerci benimki sözden bile sevmiyor:)

Eşimle ailemin onayı olmadan evlendim çünkü daha önce bir yıl süren bir evlilik yapmıştı benden 8 yaş büyüktü ve doktor olduğum için ısı bana denk görülmedi.ama sevdim güvendim o benden de çok sevdi ve çok ısrarcı davrandı.benim için de sevilmek sevmekten daha önemliydi.ilk yıl herşey güzeldi hamilelik doğum..daha lohusayken kv mı çok sever ve herkese överken ilk şok..işte yüzlerine gulmuyormusum devamlı uyuyormusum vs.be mübarek ben senin yanından ev tutmusum bir anahtarını kvde biri kpde evimi sakinmamisim günde 2 dolmuş ve extra 50km yol giderek gidip geldiğim bir isim var.hergun yüzünüzü görüyorum hamileyim yoruluyorum yine de annemden çok sana tebessum etmişim ..yine de sarıldım gönlünü aldim.ama bu sonun başlangıcı oldu.hayatim eşimin hayallerini gerçekleştirmeye çalışmakla geçti.ise başladım araba aldı ödedim ki bu yüzden ücretsiz izne ayrilamadim çocuğumu emziremedim.tatil dedi kp kv gorumce balayı yaptık:)çocuğumun kendimin evin tüm masrafları bende.sonra İngiltere'ye dil öğrenmeye gideceğim 6ay dedi.isiyle de dilin hiç alakası yok ve oğlum daha 6 aylık.iyi söyledim olmadı sonra git dedim olmadı.cunku biliyor ki ben dayanamam aramız bozulmasın diye tamam derim.ama son aşamada hayır dedim gidersen dönüşte beni bulamazsın dedim.daha yazsam roman olacak başka olaylar vs 9 ay ayrı kaldık oğlumla başka ev tuttum ve dava açtım ayrıldık.ayrilik esnasında 3 kuruşluk nafakanın bile hesabını yaptı ki hakime nafaka istemiyorum dedim.sonra 3 ay sonra pişmanım barışalım...kaybedecek biseyim yoktu aciysa dedikoduysa dibine vurmuşum zaten.cocugum için şans verdim.ama benim enayiliklerim bitmedi.onun parfümünden tutun da evin,cocuğun her ihtiyacını ev kredisini,market vs her yükü ben yükledim.salaklik işte hemde severek yapıyordum.o ise maaşıyla kendini geliştirdi kurslara gitti sertifikalar aldı.o aklinca büyüdükçe ben gözünde kuculdum.ondan tek şey istedim sevgi ilgi ,özel olduğumu hissetmek.ben inatla istedim o ısrarla vermedi.son 10 yıldır bir defa seni seviyorum dedi ben demeden o da 2.doguma giderken.hep kendimi kandırdım yapisı bu demekki sevgi dili farklı dedim.gozumun içine sevgiyle bakmaz klasik canım aşkım hitabindan başka ağzından hiç övgü sevgi sözcükleri çıkmaz.bana kadınlığımı hissettirecek hiçbir söz ve davranışı yok.eve vaktinde gelir yemeğini yer 10dk çocuklari oper hoop TV yada ders.hep kendi hayallerini anlatır.derdimi anlatmam çünkü kulak ucuyla dinler.saat 11-12 oldu mu yazın hava sıcak diye çocukların odasında kışın yatak odasında yatar.son 4_5 yıldır uyumadan sarilirdik şimdi sırtını döner uyur.neden ilgi gostermiyorsun desem 1 ay küser.artik cooook yoruldum.esek olmaya razıydım ama adam önüme saman(ilgi sevgi)atmaya bile tenezzül etmiyor.3 ay önce konuştum yoruldum tamam ev arkadaşı olalım ama omuzlarımdaki maddi manevi yükü paylaş çocuklarla ilgilen dedim.sonra 10 yıldır neden muhabbetin yok ilgi gostermedin dedim.adam ilk defa içindekileri döktü.belli ki artık bir enayiye ihtiyacı kalmamış.bak dedi bir kadın düşün 150 kilo kocasına devamlı baskı yapıyor bana manken gibi 90_60_90 sin de diye ve alkolik küfürbaz bir kadın düşün kocasına bana dünyanın en ahlaklı kadınısın de diye baskı yapıyor gibi iğrenç iki örnek verdi.benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..her zamanki gibi sustum ve bu sözlerin üzerine sanki ben ona söylemişim gibi 1ay küstü.ayrilmak istemiyor belki başka enayi bulamam diye korkuyor.bende ipler koptu zaten sevgisizligi ile benim sevgimi coktaaan bitirmişti.simdi napiyorum onu görmeye sabretmeye calisiyorum
Şu an soktayim yuh yani o nasıl bir cümle yaaa ilk başlarda siz sıkıldınız bu yükten ve o yüzden sikayetcisiniz sanmistim ama o verdiği örnekler ne yaaa dengesiz şey. Saçımdaki istenmeyen beyazlar gibisin ne demek ya çok sinirlendim :( evlilik konusundan zaten soğudum bu aralar bide boyle adamları gördükçe iyice soğuyorum sen otur 10 yıl ona bak çocukların yükünü tek başına üstlen evin ihtiyaçlarını karşıla adam gelsin böyle bi muhabbet yapsın eminim cevrenizdeki diger insanlar size hayranlik ile bakiyordur boşanın diyemem bu sizin bileceğiniz birşey sonuçta siz tek başınıza üstesinden geleceksiniz her şeyin sadece size tek diyeceğim o adamın suratına bakmayın yardımınızı elinizi ayağınızı çekin bakalim görsün 150 kiloyu görsün ahlaklı ahlaksizi sanarsın kendi kıvanç tatlıtuğ tarkan ki onlarda bile böyle bir muamele yok adamlar naif eşlerine saygılı sevgili

Çocuklar için diye diye o çocuklara ne kadar kötülük ettiğinizin farkında mısınız? O çocuklar salak değil, anne babalarının ne kadar mutsuz olduğunu biliyor, birbirlerine ettikleri hakaretleri duyuyor, gergin havayı seziyor. "Keşke annem babam boşansaydı da böyle bir aile ortamında büyümeseydim" diyen kaç tane çocukla konuştum. Bu aslında çocuklar için de değil, çocuk sadece bir sığınma yolu, bir bahane. "Kendi başıma mücadele etmekten korkuyorum, bir başıma düzen oturtamamaktan korkuyorum" deseniz daha empatik yaklaşırdım ama kendi bahanelerinize ne olur çocukları alet etmeyin. Çocukları düşünmek bu değil çünkü.
Canım benim evim kavgalı gürültülü bir ev değil benim disinda herkes mutlu..ta ki sabrım tükenip ortalama 6_7ayda bir kavga çıkarana kadar.ama haklısın annenin negatif elektriğini anne karnında bile hissediyor cocuklar

Siz vefakar, cefakar değil korkaksınız. Hareket edemiyorsunuz, asıl fedakarlık, cefakarlık bazen de bırakmak, vazegeçmektir .Aslında siz zora gelemiyorsunuz, akışına bırakmanın o eylemsiz batağına batmışsınız. Bunu da mücadele martavallarıyla süslüyorsunuz.

Siz mutsuzken nasıl dengeli çocuklar yetiştireceksiniz? O çocuklar birbirine sevgiyle bakmayan, kopuk ebeveynleriyle yetişip nasıl aile kuracaklar? Doktorsunuz siz ya bunları da düşünemeyecek durumda değilsiniz. Kendinizi kandırıp, uyuşmuşsunuz.

Güçsüz insana ne kimse saygı duyar ne de sever. Bunca fırsata rağmen bu acizliğiniz insanı sinirlendiriyor.
Bir kere daha anlıyorum cidden eğitim değil, insanda biraz yaşama pratiği,zekası, cesareti olacak. İşsiz, parasız bir başına çocuğuna mis gibi bakan kadınlardan utanın. Siz güçsüz bir kişiliksiniz ve doğanın akışına uygun olan oluyor. Güçsüz olan elenir. Düşman aramayın kendinize. En büyüğü sizsiniz.

Eşimle ailemin onayı olmadan evlendim çünkü daha önce bir yıl süren bir evlilik yapmıştı benden 8 yaş büyüktü ve doktor olduğum için ısı bana denk görülmedi.ama sevdim güvendim o benden de çok sevdi ve çok ısrarcı davrandı.benim için de sevilmek sevmekten daha önemliydi.ilk yıl herşey güzeldi hamilelik doğum..daha lohusayken kv mı çok sever ve herkese överken ilk şok..işte yüzlerine gulmuyormusum devamlı uyuyormusum vs.be mübarek ben senin yanından ev tutmusum bir anahtarını kvde biri kpde evimi sakinmamisim günde 2 dolmuş ve extra 50km yol giderek gidip geldiğim bir isim var.hergun yüzünüzü görüyorum hamileyim yoruluyorum yine de annemden çok sana tebessum etmişim ..yine de sarıldım gönlünü aldim.ama bu sonun başlangıcı oldu.hayatim eşimin hayallerini gerçekleştirmeye çalışmakla geçti.ise başladım araba aldı ödedim ki bu yüzden ücretsiz izne ayrilamadim çocuğumu emziremedim.tatil dedi kp kv gorumce balayı yaptık:)çocuğumun kendimin evin tüm masrafları bende.sonra İngiltere'ye dil öğrenmeye gideceğim 6ay dedi.isiyle de dilin hiç alakası yok ve oğlum daha 6 aylık.iyi söyledim olmadı sonra git dedim olmadı.cunku biliyor ki ben dayanamam aramız bozulmasın diye tamam derim.ama son aşamada hayır dedim gidersen dönüşte beni bulamazsın dedim.daha yazsam roman olacak başka olaylar vs 9 ay ayrı kaldık oğlumla başka ev tuttum ve dava açtım ayrıldık.ayrilik esnasında 3 kuruşluk nafakanın bile hesabını yaptı ki hakime nafaka istemiyorum dedim.sonra 3 ay sonra pişmanım barışalım...kaybedecek biseyim yoktu aciysa dedikoduysa dibine vurmuşum zaten.cocugum için şans verdim.ama benim enayiliklerim bitmedi.onun parfümünden tutun da evin,cocuğun her ihtiyacını ev kredisini,market vs her yükü ben yükledim.salaklik işte hemde severek yapıyordum.o ise maaşıyla kendini geliştirdi kurslara gitti sertifikalar aldı.o aklinca büyüdükçe ben gözünde kuculdum.ondan tek şey istedim sevgi ilgi ,özel olduğumu hissetmek.ben inatla istedim o ısrarla vermedi.son 10 yıldır bir defa seni seviyorum dedi ben demeden o da 2.doguma giderken.hep kendimi kandırdım yapisı bu demekki sevgi dili farklı dedim.gozumun içine sevgiyle bakmaz klasik canım aşkım hitabindan başka ağzından hiç övgü sevgi sözcükleri çıkmaz.bana kadınlığımı hissettirecek hiçbir söz ve davranışı yok.eve vaktinde gelir yemeğini yer 10dk çocuklari oper hoop TV yada ders.hep kendi hayallerini anlatır.derdimi anlatmam çünkü kulak ucuyla dinler.saat 11-12 oldu mu yazın hava sıcak diye çocukların odasında kışın yatak odasında yatar.son 4_5 yıldır uyumadan sarilirdik şimdi sırtını döner uyur.neden ilgi gostermiyorsun desem 1 ay küser.artik cooook yoruldum.esek olmaya razıydım ama adam önüme saman(ilgi sevgi)atmaya bile tenezzül etmiyor.3 ay önce konuştum yoruldum tamam ev arkadaşı olalım ama omuzlarımdaki maddi manevi yükü paylaş çocuklarla ilgilen dedim.sonra 10 yıldır neden muhabbetin yok ilgi gostermedin dedim.adam ilk defa içindekileri döktü.belli ki artık bir enayiye ihtiyacı kalmamış.bak dedi bir kadın düşün 150 kilo kocasına devamlı baskı yapıyor bana manken gibi 90_60_90 sin de diye ve alkolik küfürbaz bir kadın düşün kocasına bana dünyanın en ahlaklı kadınısın de diye baskı yapıyor gibi iğrenç iki örnek verdi.benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..her zamanki gibi sustum ve bu sözlerin üzerine sanki ben ona söylemişim gibi 1ay küstü.ayrilmak istemiyor belki başka enayi bulamam diye korkuyor.bende ipler koptu zaten sevgisizligi ile benim sevgimi coktaaan bitirmişti.simdi napiyorum onu görmeye sabretmeye calisiyorum
Yaziklar olsun boyle kocaya. Madem oyle goruyorda sizi niye yasiyor sizinle seref yoksunu adam. Bu bence sizin maddi olanaklarinizdan dolayi sizinle duruyor. Basin tekmeyi gitsin.

Şu an soktayim yuh yani o nasıl bir cümle yaaa ilk başlarda siz sıkıldınız bu yükten ve o yüzden sikayetcisiniz sanmistim ama o verdiği örnekler ne yaaa dengesiz şey. Saçımdaki istenmeyen beyazlar gibisin ne demek ya çok sinirlendim :KK43: evlilik konusundan zaten soğudum bu aralar bide boyle adamları gördükçe iyice soğuyorum sen otur 10 yıl ona bak çocukların yükünü tek başına üstlen evin ihtiyaçlarını karşıla adam gelsin böyle bi muhabbet yapsın eminim cevrenizdeki diger insanlar size hayranlik ile bakiyordur boşanın diyemem bu sizin bileceğiniz birşey sonuçta siz tek başınıza üstesinden geleceksiniz her şeyin sadece size tek diyeceğim o adamın suratına bakmayın yardımınızı elinizi ayağınızı çekin bakalim görsün 150 kiloyu görsün ahlaklı ahlaksizi sanarsın kendi kıvanç tatlıtuğ tarkan ki onlarda bile böyle bir muamele yok adamlar naif eşlerine saygılı sevgili
Teşekkür ederim yorumun için.Allah ruh eşini nasip etsin inşallah.sana abla olarak tavsiyem anne baba eş kim olursa olsun özellikle de eş herkese hakettiği kadar değer ver.salakca fedakarlıklar yapınca yaptığın şey fedakarlık değil senin eşek gibi yapmak zorunda olduğun aslı vazifen olup cikiyor.2 aydır market alışverişini o yapıyor yüzü gitgide asiliyor alışmış çünkü.yiyecekler evde yetişiyor sanıyordu.2aydir ev kredisini ödemedikleri o da ödememiş yakında icralık oluruz.olsun umrumda degil

annen baban seni hiç mi sevmedi be kadın?kendini bu kadar değersiz görmek nedir ya..hem doktormuşsun hem de elin adamını parfümüne kadar donatmak neden.. hadi bunları da geçtim herifçioğlunun sözleri bıçak gibi istemiyorum seni diyor. neyin tatavası? neyin gurursuzluğu bu?sinirlendim...

Back