13 yıl sonra gelen ama bugün 9+6 günlük olan bebeğimi kaybettim

geçmiş olsun .allah sabır versin.umutlarınız hiç tükenmesin.rabbim çok büyük inanın buna.

Yüce Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah birdaha böyle bir acı yaşamazsın canım........

bende bugün aldım kötü haberi. moralim çok bozuk ne yapacağımı duygularımı nasıl ifade edceğimi bilmiyorum. 4 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denememdi. sonuç pozitif olunca o kadar mutlu olmuştumki ama bir anda bütün umutlarım uçtu gitti. bebeğim 8 haftalıktı ve kalbinin durmuş olduğunu söylediler. pazartesi kürtaj yapılacak.

tekrar ne zaman tedavi başlar ne olur bilemiyorum tek bildiğim mutlaka ama mutlaka genetik tarama yaptırmak istiyorum. 2. bir risk almak istemiyorum. sabredemiyorum nedense. bir an önce tekrar başlamak istiyorum iyiki beni anlayan sizler varsınız. içimi dökünce rahatlıyorum

simge çok geçmiş olsun hayırlısı bu degilmiş demekki napacaksın kendini böyle diyerek teselli et her şerde bir hayır vardır canım kendini bunaltma ne olur

canım inş. allah tez zamanda tekrar bi melek yollar bedenine allahınizniyle kucağına alırsınn

canım benim rabbim en kısa zamanda sana anneliği tattırsın inşallah canım en içten dileklerimle bunu diledim şu anda..
:ecrin_bebek: :gitme: :teselli:

bende bugün aldım kötü haberi. moralim çok bozuk ne yapacağımı duygularımı nasıl ifade edceğimi bilmiyorum. 4 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denememdi. sonuç pozitif olunca o kadar mutlu olmuştumki ama bir anda bütün umutlarım uçtu gitti. bebeğim 8 haftalıktı ve kalbinin durmuş olduğunu söylediler. pazartesi kürtaj yapılacak.

tekrar ne zaman tedavi başlar ne olur bilemiyorum tek bildiğim mutlaka ama mutlaka genetik tarama yaptırmak istiyorum. 2. bir risk almak istemiyorum. sabredemiyorum nedense. bir an önce tekrar başlamak istiyorum iyiki beni anlayan sizler varsınız. içimi dökünce rahatlıyorum

canım çok geçmiş olsun öncelikle.. demek ki sağlıklı bir embriyo değilmiş öyle düşün.. sağlıklı bir bebiş olsaydı mutlaka tutunurdu. bunda da bir hayır vardır canım. az toparlan tekrar tedaviye başlarsın dediğin gibi. belki de tedaviye gerek kalmadan meleğin sana gelir kimbilir.. :teselli:

slm arkadaşlar bu topikte sizlerlede tanışmak nasipmiş
13 yıl bekledikten sonra 3.cü tüp bebek tedavisinde hamile kaldım bu gün 9+6 günlük olan bebeğimi gelişmesi durduğu için ilaçla düşürmek zorunda kaldım

canım acıyor ama ruhum daha çok acıyor

allahım tez zamanda dileyen bekleyen hepimize en kısa zamanda anneliği nasip etsin
emeklerimizi boşa çıkarmasın allah hepimizin yardımcısı olsun

canım cok geçmiş olsun allah sabrını versin ama lütfen umudunu kaybetme. sen ve senin nezdinde bebek isteyen tüm annelere sesleniyorum...Benim annem ve babam evlendikten tam 16 yıl sonra annem 35 yaşındayken bana sahip olmuşlar, annem ilaç tedavisi görmüş yıllarca doktor doktor dolaşmışlar ve doğal birleşme yoluyla bana hamile kalmış. aynı şekilde en yakın arkadasımın annesi de benzer şekilde 40 yaşındayken 20 yıl sonra arkadasıma hamile kalmış. Lütfen moralinizi yüksek tutun, hamile kalabileceğinize inanın, moral çok çok önemli.. bir an önce bebeginizi kucagınıza alabilmeniz dileğiyle...

ah canim icim yandi...gecen hafta bu gece canliydi 22 aydir bekledigim bebegim ertesi gun yasamiyordu. seni cok iyi anliyorum sen ise cokcok uzun bir sure beklemissin, Insallah hemen dogal yoldan hamile kalicaksin, biran oyle icimden gecti yazini okuyunca. Allahim beterinden korusun diye dua educegiz sabrederek birgun biz de anne olacagiz Insallah. bebeklerimizi hic unutmayacagiz; onlar cennetlikler bir melek kadar mahsumlar bunu sakin unutma...

X