13 yaşında küçük gelin mi olur?

İnanmak istedim
Gelinlik satın alınmış mıydı? Yok artık. Eğer durumunuz iyiyse kızı alıp bir mağazaya götürüp beğendiği elbiseyi alacağınızı söyleyebilirsiniz belki. Yoksa kötü bir sürprizle karsilasabilirsiniz düğün günü

Amin. Tedirginim de hala ne olacak acaba o gün diye kuşku var içimde. Kimsenin başına gelmez umarım düğün zamanı böyle şeyler..
Düğün günü kızı gelinlikle görürseniz hemen yanınızdaki arkadaşınızdan rica edip çocuk gelin ihbarı yaptırın. O zaman anlarlar yaptıkları saçmalığı

Bizim gelinin düğününde kuzeni giydi gelinlik. Yaşı küçüktü belki ama yaşından büyük gösteriyordu. Hoş durmuyor, onu söyleyeyim.

tabi ki durmaz, şöyle 2-3 yaşında çocuklara giydiriyorlar prenses elbise onları falan beğeniyorum sıpalar pek tatlı oluyor ama 13 yaşında bir genç kıza hoş olmaz

Ay ne kadarda büyütüyorsunuz şu düğün olayını kafanızda
Değer mi bu kadar strese
Hiç mi derdin yok
Yeni bir hayata adım atıyor farklı insanlarla bir bağ kuruyorsun
Yeni sorumluluklar seni bekliyor
Her soruna tepkiniz buysa
Ohoooo yandınız vesselam
Bende diyorum şimdiki evlilikler beden böyle
Ba ba ba 13 yaşında bir kız düğünde gelinlik giyecekmiş
Bak sen

Gelinlik hayali kurmak garip bence. Hiç öyle hayallerim olmadı.

Bir de özellikle erkek bebek arıyorlar. İlk çocuk erkek olsunmuş. Sanırım o da normal gelinlikçiden alınmıştı. Çocuk diye gitsen gülerler zaten.. Giymeyecek dedi nişanlım ama bilmiyorum göreceğim. Tatsız şeyler yaşanmasın diye umuyorum.

Evet satın almışlar. Nişanlım söylemiş kızı çarşıya götür elbise al diye. Alırlarsa içim de rahatlar biraz daha.

Siz düğününüze nedimenize kendinizden daha abartılı bir gelinlik alın rahatsız olmuyorsanız. Herkes aynı zihniyette olamaz. Önemsiyorum bu konuyu ve rahatsızım. Kendi hayatım, benim düğünüm neticede.

tuhaf olur, yakışık almaz. Çocuk değil ki o. Genç kız.

Şu yorumu her sayfaya yapıştırmak lazım. Kim ne giyerse giysincilere

taylor
Konu sahibi 1.60 boyunda minyonmuş ve yaşından ufak gösteriyormuş. 13 yaşındaki kız 1.65 boyundaymış, yani gelinden 5 cm uzunmuş. Ayrıca, konu sahibi Helen tarzı sade bir gelinlik giyecekken, kız kabarık, taşlı bir gelinlik almış. 1.65 boy için çocuk gelinliği olmadığından, 750 TL verip yetişkin gelinliği almışlar.

Konu sahibi milletin kıyafetini takip etmemiş, konu sahibine gelinliğin fotoğrafını atıp güzel olmuş mu demişler.

Siz kendi düğününüzde sizden 5 cm daha uzun, daha iri yarı birinin sizin gelinliğinizden daha şatafatlı bir gelinlikle, makyajlı ve saçı yapılmış vs ortalarda dolaşmasını ister miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…