- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Gelinlik satın alınmış mıydı? Yok artık. Eğer durumunuz iyiyse kızı alıp bir mağazaya götürüp beğendiği elbiseyi alacağınızı söyleyebilirsiniz belki. Yoksa kötü bir sürprizle karsilasabilirsiniz düğün günüİnanmak istedim
Düğün günü kızı gelinlikle görürseniz hemen yanınızdaki arkadaşınızdan rica edip çocuk gelin ihbarı yaptırın. O zaman anlarlar yaptıkları saçmalığıAmin. Tedirginim de hala ne olacak acaba o gün diye kuşku var içimde. Kimsenin başına gelmez umarım düğün zamanı böyle şeyler..
kız bende 160 boy da yok, muhtemelen düğünüme ben gitmezdim
Bizim gelinin düğününde kuzeni giydi gelinlik. Yaşı küçüktü belki ama yaşından büyük gösteriyordu. Hoş durmuyor, onu söyleyeyim.
Kizim tam 10 yasinds 139 cm boy 32 kiloda kucuklugunden beri gelinlik giyebileceği bir yakınının düğününün hayalini kurdu henuz genç kizliga hic adim atmadi.Be sene yegenimin düğünü var.Içindr kalmadin diye kibar bir sey aldim hep hayaliydi ve giyecelk az daha cok yakin akraba düğünü bekleseydik yaşı oyice geciyordu.Simdi ben naapayim millet bizi ayiplar diye hayalinimi kirayim naapayim kizim daha jucukken kimse evlenmedi diye.OGiysin onun icinde kalacagina elelam ayiplasin bizi.Neyseki kız bixim tsrsf
Ha bu bildigin gelinlik bizimkisi cocuk gelinligi
Cogu dugunde de gelinle damadin kucagina cocuk verilir mesela. Sizde de o adet varsa yandiniz. 13 yasindaki kizi kucaginiza koyuverirler
Ayrica 13 yasinda kiz icin baya gelinlik almak lazim. Cocuk gelinlikleri olmaz ona. Bu da epey para demek. Abartmislar hatta b.kunu bile cikarmislar. Beni o an deli durterdi. ses etmezdim. Dugun gunu polise cocuk gelin ihbari yapardim. Gelip anasini babasini alsinlar bi karakola. Bak bir daha yapiyorlar mi?
Gelinlik satın alınmış mıydı? Yok artık. Eğer durumunuz iyiyse kızı alıp bir mağazaya götürüp beğendiği elbiseyi alacağınızı söyleyebilirsiniz belki. Yoksa kötü bir sürprizle karsilasabilirsiniz düğün günü
Ay ne kadarda büyütüyorsunuz şu düğün olayını kafanızda
Değer mi bu kadar strese
Hiç mi derdin yok
Yeni bir hayata adım atıyor farklı insanlarla bir bağ kuruyorsun
Yeni sorumluluklar seni bekliyor
Her soruna tepkiniz buysa
Ohoooo yandınız vesselam
Bende diyorum şimdiki evlilikler beden böyle
Ba ba ba 13 yaşında bir kız düğünde gelinlik giyecekmiş
Bak sen
tuhaf olur, yakışık almaz. Çocuk değil ki o. Genç kız.Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Bugune kadar kadinlar kulubunde okudugum en guzel yorum bu. Altina imza atiyorum.13 yaşında ama 1.65 boyunda gelinlik giyen bir kızın oluşturacağı salakça görüntü sizi bağlamaz. Boşverin rezil olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?