- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Cocuklara satilan gelinlik 750 lira olmaz ki
Bayagi kabarik tasli gelinlik almislar
Sizinle aynı boyda makyaji yapılmış saçı yapılmış bir gelin daha düşünün. Yaşının kaç olduğunu unutun bi. Ne hissedersiniz cidden?? Kiskanmakla ne alakası var ya. Kızın zaten makyajla yaşı da büyüyecek. Böyle saçma iş mi olur. Karşı çıkın asla izin vermeyin saçmalık13 yaşındaki kızı kıskanıyor olamazsınız dimi??
Hadi onun giymesini gectim bir cocuk icin ne kadar ciddi bir kiyafet ve model bu yaEvet aslında 150 200 hadi 250 imiş fiyatları. Sanırım s beden normal bir gelinlik bu alınan. Modeli de bu sitedekini andırıyor. Önünde taş detaylar vardı.
Online Shop Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 | Aliexpress Mobile_en title
Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 on sale at reasonable prices, buy Arka bebek düğün elbisesi kız nedime ilk cemaat zarif elbise kız çocuk uzun prenses parti elbise LP-231 from mobile site on Aliexpress Now!m.tr.aliexpress.com
Fotoraf atmis dediniz. Uzerindeki bildigimiz uzun gelinlik mi yoksa cocuklara özel beyaz kisa etekli birseymi?
Gelinlik baska birseydir ve cocuklara satilan gelinlige benzer elbiseler baskadir sonucta.
Istedigi kadar da makyaj yapilsin cocugun cocuk oldugu belli olur.
Gerci simdiki cocuklarinda hepsinin masallahi var...bilemedim valla
Kız dur yeni fikirle geldim. Çocuk gelinin üzerine yanlışlıkla vişne suyu dökün düğün başlamadan illa gelir gelin odasına
Rezil olurlar o kesin ama en mutlu gününde siniri bozulacak modu düşecek olan da gelin.13 yaşında ama 1.65 boyunda gelinlik giyen bir kızın oluşturacağı salakça görüntü sizi bağlamaz. Boşverin rezil olsunlar.
Hadi onun giymesini gectim bir cocuk icin ne kadar ciddi bir kiyafet ve model bu ya
Beyazinin ozellikle etek kismi bayagi normal gelinlik gibi yani
Tatlım kıskançlık boyutu vs ne önemi var kiO embesil! gibi yorumu yazan ben olduğum için cevap verme gereği duydum. Buradaki olayın yanlışlığını tartışmak bir yana konu sahibi olayı kıskançlık boyutuyla anlattığı için ben gibi bir çok üye gelin hanımı kıskanç olmakla yaftalamış. Çünkü konuyu ilk okuduğumda bana hissettirdiği ilk duygu buydu.
Ayrıca hangi yorumun daha embesilce olduğu uzun uzun tartışılır. Çünkü yazım kalitenizin maşallahı var.
Allah gerçekten akıl fikir versin onlara 1 65 lik kızın gelinliği büyük kadın gelinliğidir ayrıca giyen kızda da kafa yok nasıl kabul etmiş gerçekten hayret ettimDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
En mantıklısı o sanırım. Nişanlım konuştu akşam kadın güya kabul etmiş ama ağlamış, kırılmış bana da hep hır çıkartıyormuşum
Aman kırılsın boşverin. İyi olmuş sevindim. Geçmiş olsun :)En mantıklısı o sanırım. Nişanlım konuştu akşam kadın güya kabul etmiş ama ağlamış, kırılmış bana da hep hır çıkartıyormuşum
Böyle yazınca “ yazım kaliten “ olmuyor bacımSizinle aynı boyda makyaji yapılmış saçı yapılmış bir gelin daha düşünün. Yaşının kaç olduğunu unutun bi. Ne hissedersiniz cidden?? Kiskanmakla ne alakası var ya. Kızın zaten makyajla yaşı da büyüyecek. Böyle saçma iş mi olur. Karşı çıkın asla izin vermeyin saçmalık
Annem sizin kadar umursamamıştı beni bu konuda sağ olun yürekten ❤
Başkasını alintilayacaktiniz herhaldeBöyle yazınca “ yazım kaliten “ olmuyor bacım
Bana öyle dedi yorum sahibi
Hayır tatlımBaşkasını alintilayacaktiniz herhalde
Ah tamam gördüm mesajınızı :) Anlayamamıştım bir an :)Hayır tatlım
Bende sizin gibi bir yorum yapmıştım o arkadaşın yazdığına
O da bana cevaben yazım kalitemi sorguladı ondan dedim size de
Ben evlenirken hatırlıyorum da kendi evimle , eşyamla, gelinliğimle uğraşmaktan kardeşimin kıyafetini bile düşünmedim.Şimdiki gelinler onca hazırlığın içinde birde milletin kıyafetinin takibini yapıyorlar ya şaşırıyorum. 13 yaş ayrıca benim gözümde çocuk ama gelinlik giyebileck bir yaş değil aslında ama giyerse keyfi bilir.ben kıramazdım .
yuvarlanan asi bir panda keşke bu çocukla evlenip etrafa bir ay sonra filan soyleseydiniz evlendiginizi Sen bu formda gördüğün tüm kayınvalide -gelin sorunlarinin değişik biçimde kombinlenmisini yaşayacaksın o şimdiden belli. Bildigin sorunlu bir kayinvaliden var Allah yardımcın olsun
Tatlım kıskançlık boyutu vs ne önemi var ki
Yani 1.65 boyunda normal yapıda nerdeyse “ gelin” sanılabilecek bir kız senin düğününde ortalarda salınacak ve sen buna hiç takmayacaksın öyle mi?
Yahu beyaz bile giymemeye dikkat edilir ki o gün gelinin günü yani onun salınması gereken bir gün bence
Sırf konu sahibini taşlamak adına empatiden tamamen yoksun yorum yapınca başınız göğe eriyor mu?
Yazım kaliteme gelince bu sizi aşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?