13 yaşında küçük gelin mi olur?

Cocuklara satilan gelinlik 750 lira olmaz ki
Bayagi kabarik tasli gelinlik almislar

Evet aslında 150 200 hadi 250 imiş fiyatları. Sanırım s beden normal bir gelinlik bu alınan. Modeli de bu sitedekini andırıyor. Önünde taş detaylar vardı.

13 yaşındaki kızı kıskanıyor olamazsınız dimi??
Sizinle aynı boyda makyaji yapılmış saçı yapılmış bir gelin daha düşünün. Yaşının kaç olduğunu unutun bi. Ne hissedersiniz cidden?? Kiskanmakla ne alakası var ya. Kızın zaten makyajla yaşı da büyüyecek. Böyle saçma iş mi olur. Karşı çıkın asla izin vermeyin saçmalık

Hadi onun giymesini gectim bir cocuk icin ne kadar ciddi bir kiyafet ve model bu ya
Beyazinin ozellikle etek kismi bayagi normal gelinlik gibi yani

Gelinlik buna benziyor aslında önü taşlı idi. Öyle gerçekten de yeni nesil genellikle uzunlar.

13 yaşında ama 1.65 boyunda gelinlik giyen bir kızın oluşturacağı salakça görüntü sizi bağlamaz. Boşverin rezil olsunlar.
Rezil olurlar o kesin ama en mutlu gününde siniri bozulacak modu düşecek olan da gelin.

yuvarlanan asi bir panda keşke bu çocukla evlenip etrafa bir ay sonra filan soyleseydiniz evlendiginiziSen bu formda gördüğün tüm kayınvalide -gelin sorunlarinin değişik biçimde kombinlenmisini yaşayacaksın o şimdiden belli. Bildigin sorunlu bir kayinvaliden var Allah yardımcın olsun

Tatlım kıskançlık boyutu vs ne önemi var ki

Yani 1.65 boyunda normal yapıda nerdeyse “ gelin” sanılabilecek bir kız senin düğününde ortalarda salınacak ve sen buna hiç takmayacaksın öyle mi?

Yahu beyaz bile giymemeye dikkat edilir ki o gün gelinin günü yani onun salınması gereken bir gün bence

Sırf konu sahibini taşlamak adına empatiden tamamen yoksun yorum yapınca başınız göğe eriyor mu?

Yazım kaliteme gelince bu sizi aşar

Allah gerçekten akıl fikir versin onlara 1 65 lik kızın gelinliği büyük kadın gelinliğidir ayrıca giyen kızda da kafa yok nasıl kabul etmiş gerçekten hayret ettim

Böyle yazınca “ yazım kaliten “ olmuyor bacım
Bana öyle dedi yorum sahibi

Ben evlenirken hatırlıyorum da kendi evimle , eşyamla, gelinliğimle uğraşmaktan kardeşimin kıyafetini bile düşünmedim.Şimdiki gelinler onca hazırlığın içinde birde milletin kıyafetinin takibini yapıyorlar ya şaşırıyorum. 13 yaş ayrıca benim gözümde çocuk ama gelinlik giyebileck bir yaş değil aslında ama giyerse keyfi bilir.ben kıramazdım .

Annem sizin kadar umursamamıştı beni bu konuda sağ olun yürekten ❤

Kendi adıma rica ederim, ne demek

Anneniz bu tarz şeylere müdahale edecek yapıda biri olsa yapmaya çok da cesaret edemezlerdi sanırım. Ortamı boş bulmuşlar, sizin sınırlarınızı test ediyorlar. Umarım saçma sapan şeyler yapamayacaklarını anlamışlardır da, bundan sonra daha normal davranırlar.

Konu sahibi 1.60 boyunda minyonmuş ve yaşından ufak gösteriyormuş. 13 yaşındaki kız 1.65 boyundaymış, yani gelinden 5 cm uzunmuş. Ayrıca, konu sahibi Helen tarzı sade bir gelinlik giyecekken, kız kabarık, taşlı bir gelinlik almış. 1.65 boy için çocuk gelinliği olmadığından, 750 TL verip yetişkin gelinliği almışlar.

Konu sahibi milletin kıyafetini takip etmemiş, konu sahibine gelinliğin fotoğrafını atıp güzel olmuş mu demişler.

Siz kendi düğününüzde sizden 5 cm daha uzun, daha iri yarı birinin sizin gelinliğinizden daha şatafatlı bir gelinlikle, makyajlı ve saçı yapılmış vs ortalarda dolaşmasını ister miydiniz?

Amin. Tedirginim de hala ne olacak acaba o gün diye kuşku var içimde. Kimsenin başına gelmez umarım düğün zamanı böyle şeyler..

Evet ama bu insanların başına gelmemiş ya da direkt olarak birinin başına gelmişler. Düğünde tek gelin olmak istemem şımarıklık, kıskançlık olarak görüldü bazı insanlara. Garip.. Siz boşuna tartışıp banlanmayın yine de lütfen. Hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…