13 yaşında küçük gelin mi olur?

Tamam da konuya hangi açıdan bakarsak bakalım yanlış...

Off bebek mevlidi benimde daha ogullarim dogmadan kabusum.Ya 2-3 aylik bebelere sehzade kostumu giydirmemi isterlerse diye

ben şehzade dogurmadim dersiniz istemiyorsaniz kimseye müdahale ettirmeyin.
bana da cok komik geliyor hele erkek yavrular o abartılı kostumler içerisinde ayyy evlerden irak

13 yaş büyük gelmedi bana pek ama boyy uzunmuş tabi iki gelin gbi beyazlı olacak sınız hoş olma yan yana gelme hiç kızdaküçğk heves etmiştir ettirmişlerdir pna kızma anlamaz bu durumu şimdi

Fotoraf atmis dediniz. Uzerindeki bildigimiz uzun gelinlik mi yoksa cocuklara özel beyaz kisa etekli birseymi?

Gelinlik baska birseydir ve cocuklara satilan gelinlige benzer elbiseler baskadir sonucta.
Istedigi kadar da makyaj yapilsin cocugun cocuk oldugu belli olur.

Gerci simdiki cocuklarinda hepsinin masallahi var...bilemedim valla

Kaynanan giyseymiş bari illa biri giyecekse

Sonra diyoruz.ki neden erken evleniyor kızlar .biz evlenmeleri için zemin hazırlıyoruz. Ondan yaş 13 165 boyunda gelinlik giymesi doğru bir mantıkmi tabikide Hayır. Cumku onun o zihniyetine gelinliği yerleştirdik.yani Allahım bu nesil nereye gidiyor şaşırıyorum. Ve nefret ederim.o çocuklara gelinlik giydirenlerden.yanımda yapılsa parçaların o gelinliği emin olun.

Atıyorum nişanı deyin. Verin yüzüğü ellerine. Sizden başka aile mi koca mi yok. Yeter be diyin ve çıkın gidin. Bakın bakalım nasıl tutuşup özür diliyor ne istersen onu giyiyorlar. Bunlar halden anlamaz belli ki. Ha ozurlerine de kanmayin. Büyük ihtimalle etrafa rezil olmamak için sizin geri dönmenin isteyecekler. Kara cahille uğraşmak ne zor Rabbim

sakin boyle tatli ve ilimli konusmayin.
kizi asla muhattap almayin. @clock u dinleyin. ayni onun dedigi gibi nisanliniz ve kaynananiza rest cekin.
karsinizdakiler tatli dilden anlayacak tipler olsaydilar siz suan bu durumda olmazdiniz.

Çok haklısınız iyi ki konuşmadım iyice rezil olurdum uğraştığı şeye bak diyeceklerdi

Cocuklara satilan gelinlik 750 lira olmaz ki
Bayagi kabarik tasli gelinlik almislar

Teşekkür ederim valla canım sıkıldı tüm gün sağ olun desteğiniz için ❤

Ailenin kadınları kınaya kaftanla gitmek istemiş, konu sahibi istememiş diye okudum sanırım. Belki de onun intikamıdır.

Evet bunun da krizini yaşadık ve masaya dökülmüş. Kaftan dedikleri de bindallıydı benimkinin aynısı diye izin vermemiştim.

Ne oldu nişanlın konuştu mu ailesiyle?
Valla benim içime dert oldu senin bu çocuk gelin olayı. Kuafördeyken şikayet edesim geldi. Düğüne ulaşamadan önünü kessin polisler

En mantıklısı o sanırım. Nişanlım konuştu akşam kadın güya kabul etmiş ama ağlamış, kırılmış bana da hep hır çıkartıyormuşum

Sorunlu mudur nedir ya kayınvalideniz? Kınada bindallıyı, düğünde de gelinliği zaten gelin giyer. Sizinle yarıştırıyor resmen birilerini. Allah size kolaylık versin bu kayınvalide size bela olmaya geliyor

Hep en uç ve zayıf noktalarımı buluyor gibi hissediyorum artık. Başıma daha ne gelecek acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…