- 24 Haziran 2011
- 23.319
- 48.436
- 798
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
O konuda anne uyarmalı
Bunun doğru olmadığı daha öğrenci olduğunu yaşının küçük olduğunu zamanı gelince giyeceğini anne anlatmalı
Ama böyle bir aile olmadıkları için kız yaptığını normal görüyor
Yani anneyi değil kızı hoşgördüğümü söylemek istemiştim
Off bebek mevlidi benimde daha ogullarim dogmadan kabusum.Ya 2-3 aylik bebelere sehzade kostumu giydirmemi isterlerse diye
13 yaş büyük gelmedi bana pek ama boyy uzunmuş tabi iki gelin gbi beyazlı olacak sınız hoş olma yan yana gelme hiç kızdaküçğk heves etmiştir ettirmişlerdir pna kızma anlamaz bu durumu şimdiDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Kaynanan giyseymiş bari illa biri giyecekseDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Atıyorum nişanı deyin. Verin yüzüğü ellerine. Sizden başka aile mi koca mi yok. Yeter be diyin ve çıkın gidin. Bakın bakalım nasıl tutuşup özür diliyor ne istersen onu giyiyorlar. Bunlar halden anlamaz belli ki. Ha ozurlerine de kanmayin. Büyük ihtimalle etrafa rezil olmamak için sizin geri dönmenin isteyecekler. Kara cahille uğraşmak ne zor RabbimKv nişanlım konuyu açınca sizle fotoğrafa gelsin demiş hemen. Fotoğraf dediği de gece çekim yapacağız düğün sonu dışarıda bu. Rıza göstersem albüme de koyun diyecekti sanırım. Nişanlım da istemiyor kızı daraltmayın iyice diye terslemiş. Küsmüş kocaman kadınım beni azarlıyorsunuz kınada kaftan giydirmiyo düğünde gelinlik giydirmiyo çocuklarıma diye ağlamış. Kaftan dediği de bindallı oluyor bu arada. Bilmiyorum artık son dakika golu atmazlarsa iptal ettik.
sakin boyle tatli ve ilimli konusmayin.
kizi asla muhattap almayin. @clock u dinleyin. ayni onun dedigi gibi nisanliniz ve kaynananiza rest cekin.
karsinizdakiler tatli dilden anlayacak tipler olsaydilar siz suan bu durumda olmazdiniz.
13 yaşında ki çocuk doğru düşünemez boyu fazla diye aklı da boyu gibi çalışacak değil boyunun bu kadar olduğuna eminmisiniz ayrıca 13 yaşta bu boy çok fazla gibi
Cocuklara satilan gelinlik 750 lira olmaz kiFotoraf atmis dediniz. Uzerindeki bildigimiz uzun gelinlik mi yoksa cocuklara özel beyaz kisa etekli birseymi?
Gelinlik baska birseydir ve cocuklara satilan gelinlige benzer elbiseler baskadir sonucta.
Istedigi kadar da makyaj yapilsin cocugun cocuk oldugu belli olur.
Gerci simdiki cocuklarinda hepsinin masallahi var...bilemedim valla
İşin özü siz rahatsız olmakta çok çok haklısınız. Gününüzü kendinize zehir etmeyin. Durum hem sağlıklı değil hem de nahoş. Vallahi hiç olmadı bana adresi yazın ekip gönderirim cocugu nikahlıyorlar diye. Hiç canınızı sıkmayın. Normal olan sizsiniiz.
Ailenin kadınları kınaya kaftanla gitmek istemiş, konu sahibi istememiş diye okudum sanırım. Belki de onun intikamıdır.
Ne oldu nişanlın konuştu mu ailesiyle?
Valla benim içime dert oldu senin bu çocuk gelin olayı. Kuafördeyken şikayet edesim geldi. Düğüne ulaşamadan önünü kessin polisler
Sorunlu mudur nedir ya kayınvalideniz? Kınada bindallıyı, düğünde de gelinliği zaten gelin giyer. Sizinle yarıştırıyor resmen birilerini. Allah size kolaylık versin bu kayınvalide size bela olmaya geliyor
Aman çok şükür. Çoğumuz sinir olmuştuk. Nişanlınızın da normal mantıklı bir insan gibi davranmaya başlamasına sevindim.
Aglarsa aglasın ya.. Ben nişanlının yerıne olsam o akrabam ıle ılıdkımıdr keserım.. Şaka gibiler gercekten isteklerinden biri makul olmaz mı bir insanın.. Allah yardımcın olsun gercekten tuhaf bir aileye gelin gidiyorsun :)
Fotograf cekimine de dahil etmeye calismak mi!
Oldu olacak arabanin onune bebek diye de onu oturtun
Allah akil fikir versin nasil akilsiz insanlar bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?