13 yaşında küçük gelin mi olur?

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
20.998
Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Yok artık insanlar kafayı sıyırmış...
13 yaş deyince bende çocuk gelin oluyor ya ödüm koptu konunu korkarak açtım.1.65 boyunda saçını başını da yaptırırlar ay delirmelik eş adayınızla konuşun halletsin.

13 yaşındaki kızı kıskandığınıza inanamıyorum
isterse boyu ne olursa olsun 13 yaşında giyse ne olur giymese ne olur

bir tek bana mı garip geldi?
benim düğünüme 13 yaşındaki kuzenlerim yeğenlerim gayet şık geldiler de düğüne...
13 yaşındaki kız da tamam yetişkin değil de çocuk da değil neticede.
görüntü olarak da abes
değil tabii haklısınız ama konu sahibinin çıldırdığı kadar da büyük bir olay değil bence

Sizin istemem düğünüme gelmesin demek gibi bir hakkınız yok istediği şekilde gelsin size laf diyecek mi var onların tarafı. Ayrıca kız genç kız diye bence gelinlik giyecek diye kıskanmışsınız ama çok yersiz onun küçük olduğu zaten belli olur koca kadı gibi olacak değil sırf tek gelin siz olun diye tribe girmişsiniz bende dayım evlendiğinde 12 yaşındaydım gelinlik giydim en çok da yengem beğenmişti merak etmetin gelin sizsiniz rol çalma falan yok

13 yaşında ama 1,65 boyunda. ben olsam bende istemezdim 5-6 yaşında ki çocuk değil ki ortada bıcır bıcır dolaşsın koca kız
Olsun bu onun 13 yaşında bir çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez ki.. Kimse ona gelin gözüyle bakmaz her çocuğun küçük yaşta yakın birinin düğününde gelinlik giyme isteği vardır

Yok artık insanlar kafayı sıyırmış...
13 yaş deyince bende çocuk gelin oluyor ya ödüm koptu konunu korkarak açtım.1.65 boyunda saçını başını da yaptırırlar ay delirmelik eş adayınızla konuşun halletsin.
Ya aynen ben de öyle anlamıştım😂

bir tek bana mı garip geldi?
benim düğünüme 13 yaşındaki kuzenlerim yeğenlerim gayet şık geldiler de düğüne...
13 yaşındaki kız da tamam yetişkin değil de çocuk da değil neticede.
görüntü olarak da abes
Görüntü olarak düşünemedim de benim bir kuzenim vardı ben 5 6 yaşlarındayken o evlenirse gelinlik giycem diyordum. Sonra 13 14 yaşında tuvalet giycem diyordum. Kız çocuğu sonuçta henüz o kadar olgun düşünemiyor demek ki diye düşündüm.
Ama konu sahibi 13 yaşındaki kızın çocuk olduğunun farkında olacak olgunlukla. O yüzden bence kendi için sıkıntı yapmamalı diye düşündüm.

X