benim hakkımdaki hislerinide alabilirmiyim :) bişeyler duymaya ihtiyacım var sanırım :)
sen nıye atar yapıyorsun kiiben zaten oyle dıyorsun dıye bırsey yazmadım..ne yapıyoruz önce okuyoruz ..sonra atarsız yorum yapıyoruz..ama anlayarak okuyoruz...[/QUOTE
dediklerini okudum da yorum yazdım ayrıca atar yapmıyorum siz yanlış anlıyorsunuz ben sadece sölediğinizi şeyin farkında olduğumuzu dile getirdim
akilli oldugunu da tahmin etmistim zaten.yasindan buyuk dusuncelerin var helal olsun...
Benim gibi birilerini bulduğuma nasıl seviniyorum anlatamam şuan gülümsüyorum :) aynı bende sizin gibiyim bu arada telekinezi nedir benim pek bilgim olmadığı için konuyu açtım .
deerin bir yorumda şua balana yap be güzelim
Telekinezi düşünce gücüyle nesneleri hareket ettirebilmek demektir.
Çocukken bunu oyun olarak çok yapardım,özel bir anlamı olduğu bilincinde değilken.
Örnek verecek olursam avizemin kenarlarında bantla yapıştırılmış ipe bağlı 5-6 tane yıldızım sarkardı ve ben onları hareket ettirirdim.
Anneme gösterdiğimde odaya yavaş girmesini rüzgar yapmamasını söylerdim,yıldızları döndürür ve durdururdum.
Durdurduktan sonra 5'e kadar saymasını söylerdim ve 5dediği an annemin istediği yöne doğru döndürürdüm.
Ne yaptığımın farkında olduktan sonra yapmak istemedim büyüsü bozuldu benim için adeta.
Kendini geliştirmeye bağlı artıp azalıyor bu yetenek.
birsey degil cnm...yaşımdan büyük düşüncelerim olduğunu çevremdekilerde diyor zaten annemle bu yüzden kız kardeş gibiyiz anne-kız değil kardeş gibiyiz bu arada tebriklerinizle beni övdünüz ve şuan gerçekte böyle karşılandığım için çok mutluyum çok teşekkürler.
bende senin gibiyim.tarotla flan ilgilenmiyorum ama aşırı derecede güçlüdür altıncı hislerim orta okuldan beri fal bakıyordum ve insanları hep şoke ettim.tsunami felaketini bile olmadan önce rüyamda görmüştüm ki o kadar güçlüdür hislerim.fakar insanlara fal bakmanın beni tükettiğini fark ettim ve bazen öyle şeyler görüyorum ki keşke görmeseydim diyorum bunun ağırlığı ile yaşamak çok zor ayrıca insanların bütün kötü enerjisini emiyordum.çok fazla şey yaşadım sana önerim bırak bunlarla ilgilenme sonuçlarına sen katlanıyorsun.
Ablacım sen bir hastalık geçirdinmi yada yakının ? sanki bir hastalık bir badira atlatılmış yada atlatılacak gibi allahın izniyle. yakınınızda olabilir yada sizin sırtınız- bel- boyun tarafınızda bir ağrı var gibime geliyo ama emin değilim haberiniz olsun .
bende senin gibiyim.tarotla flan ilgilenmiyorum ama aşırı derecede güçlüdür altıncı hislerim orta okuldan beri fal bakıyordum ve insanları hep şoke ettim.tsunami felaketini bile olmadan önce rüyamda görmüştüm ki o kadar güçlüdür hislerim.fakar insanlara fal bakmanın beni tükettiğini fark ettim ve bazen öyle şeyler görüyorum ki keşke görmeseydim diyorum bunun ağırlığı ile yaşamak çok zor ayrıca insanların bütün kötü enerjisini emiyordum.çok fazla şey yaşadım sana önerim bırak bunlarla ilgilenme sonuçlarına sen katlanıyorsun.
kız var doğru valla gece gece doğru söledin
canım tesekkur ederım gercekten hıslerın kuvvetlıymıs
:) sevindim o zaman kimdi peki bu kişi ?
birsey degil cnm...
benim boyle bir yetenegim yok tabi ki;ama soyledikleriniz mantikli geliyor.bence de en guzeli ilgilenmemek...
deeriin bende istiyorum bende..bendee..
hiç telekinezi yapan birini görmemiştim. rica etsem video çekip atar mısın buraya? (lady evil)
ahh canım bana da bir şeyler söyleyebilir misin çok mutsuzum
öpüyorum seni canım benim bu tarz yetenekleri allah her kuluna vermez.
Kendime hakim olamıyorumama herkesin falına bakmıyorum artık sadece anneminki birde 1 arkadaşım var o başkada kimse bunları bilmiyo bide siz biliyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?