• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

pekı fal bakarken ne hıssedıyosun? yanı sankı boyle bırı senın kulagına soyluyomus gıbımı oluyo yoksa kendı ıcındenmı gelıyo onları soylemek??

pekı fal bakarken ne hıssedıyosun? yanı sankı boyle bırı senın kulagına soyluyomus gıbımı oluyo yoksa kendı ıcındenmı gelıyo onları soylemek??

içimden bir ses o öyle olacak şu şöyle olacak diyo mesela : o kızı o erkek aldatıyoru bunu kıza söyle . gibi..

içimden bir ses o öyle olacak şu şöyle olacak diyo mesela : o kızı o erkek aldatıyoru bunu kıza söyle . gibi..

aynen aynı sey basıma geldı bır ablamızın fıncanında olum gordum ve ıkı hafta sonra gerceklestı benımde oyle olmustu ıcımden bı ses zorlamıstı benı o gunden sonra hep uzak duruyorum kahve fıncanlarından:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

tesekkur ederim...ben de seni sevdim cnm.sen diye hitap edebilirsin bana...

:) sevindim şimdi size bir soru sormak istiyorum . Hayatınızda şu aralar dert edilmeyecek sıkıntılarınız var ve arada dert ettiğiniz oluyo , ve çok istediğiniz bir şey var bereketli birşey nasıl desem güzel birşey bu istediğiniz şey neşeli birşey anlamadım gitti ( içimdeki sesin saçmalıkları ) resminizi bile görmedim ama birden böyle yazasım geldi ve bu yazdıklarımdan şüpheliyim haberiniz olsun .

:) sevindim şimdi size bir soru sormak istiyorum . Hayatınızda şu aralar dert edilmeyecek sıkıntılarınız var ve arada dert ettiğiniz oluyo , ve çok istediğiniz bir şey var bereketli birşey nasıl desem güzel birşey bu istediğiniz şey neşeli birşey anlamadım gitti ( içimdeki sesin saçmalıkları ) resminizi bile görmedim ama birden böyle yazasım geldi ve bu yazdıklarımdan şüpheliyim haberiniz olsun .

saskinligimi saklayamayacagim...cok istedigim bisey var evet,bir bebek;ama daha zamani var diye dusunuyor esim.benim once buraya yani almanyaya alismami istiyor...:16:

saskinligimi saklayamayacagim...cok istedigim bisey var evet,bir bebek;ama daha zamani var diye dusunuyor esim.benim once buraya yani almanyaya alismami istiyor...:16:

Doğrumuydu dediklerim ? Bu arada yazmayı unutmuşum keşke demeseydiniz uzakta olduğunuzu hissetmiştim ama yazmayı unutmuşum neyse :D . bu yazdıklarımı birden hissettim ve yazdım sadece doğrumuydu ?

tebrikler canım bu yetenek her insan olmaz kıymetini bil ve her insana da söleme gerçekten yaşla ilgisi yok

negüzelmiş , benimde 6.hissimin kuvvetli olduğunu söylerlerdi ama ben kendimi daha çok sevgileri güçlü biri olarak görüyorum, 6.hissi kuvvetli biriyle tanışmışlığım var o çok farklı bi boyut ... mesela şu mesajımı okurken bile beni hissedebilirsin 6.his boyut ötesi bi güç zaten :) bende tarot bakıyorum ama çokta geliştiremedim:)

Back