13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

deeriin bende istiyorum bende..bendee..

hiç telekinezi yapan birini görmemiştim. rica etsem video çekip atar mısın buraya? (lady evil)

Ne yaptığımı öğrendiğimden beri yapmadığımı söylemiştim,
Üzerine düşmedim bu durumun,yıllar geçti.
Belki tekrar deneyebilirim ilerde bilemiyorum.
Geliştirmedikçe körelebilen bir yetenekmiş ayrıca

Nerede gereksiz bir şey varsa takıldığın oluyor ama bazen , birde bir arkadaşınız var siz onunla ilgili birşey yaşamışsınız ama o ne konuşuldu ne olduğunu kestiremedim.

evett haklısın nerde gereksiz takılmayacak konular var hepsi bende mevcut. hattao kadar kurcalıyorum ki beynimde düşünmekten sürekli baş ağrısı çekiyorum.
ikinci söylediğin şey çok net değil. çünkü ev iş iş ev arası bnm hayatım. böyle oluncada iş arkadaşı dışında yok malesef arkadaşım. dedikodu alıyo başını gidiyo yani herkes hakkında konuşuluyo, olay oluyor. biraz açarsan sevinirim. bide bnm aşk durumu ne durumda

Aaa inanmıyorum yaa aslında bir ara banada oldu ben çok sonrada farketmiştim şimdi bide siz dediniz... Bilgilendirme için çok teşekkür ettim :)

telekineziyi okuyunca sazan gibi atladım cümlenin gerisine bakmadan seviyorum mistik insanları. ciddi derecede kuvvetli olanlardanda korkuyorum az.
su da fal bakanlar bile var. bulut falan çok ilgincime gitmişti

Katılıyorum çok fazla kişinin bunu bilmesi ve hissettiklerinizi herkese söylemeniz ilerde bu yetenekten soğuma ve yeteneğin körelmesine sebep oluyor.
İstemediğim halde kıramayıp tarot falı baktığım durumlardan sonra bir süre kartlarımla ilişkimi kesiyorum dokunmak bile istemiyorum mesela.
Herkeste olan bir şey mi bilemiyorum ama dikkate almakta fayda var.

Son düzenleme:

Dedikoduları diyorum idşe sen sakın o işe girme iftiraya uğrarsın kesin çevrendeki biri senden hiç hoşlanmıyo çok dikkat et ona ! aşkda kalbin yanmış ama şimdi yeniden bişey olacak sanki :) yada olmuş olabilir bilemiyorum

Beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok saolun :)

telekineziyi okuyunca sazan gibi atladım cümlenin gerisine bakmadan seviyorum mistik insanları. ciddi derecede kuvvetli olanlardanda korkuyorum az.

Yeteneğin yanında bir de odaklanma gücü yüksek olması gerekiyor insanın,her durumda aynı görüye sahip olunmuyor.
Başka tür fallar hiç denemedim ama 6.hisse sahip kişiler odaklanmada da yetenekliyse falın nasıl bakıldığı farketmiyor sanki.
Önemli olan falın türü değil sanırım bu anlamda. :)

ahh canım bana da bir şeyler söyleyebilir misin çok mutsuzum
öpüyorum seni canım benim bu tarz yetenekleri allah her kuluna vermez.

Canınızı sıkan kişiden uzak durun o kişi hiçde tekin biri değil akrep gi sokabilir her an için tetikte olun ve artık hayatınız bir başlangıç çizgisi çekin yeni bir sayfa açın herkese güvenmeyi ya kesin yada kesmişsiniz geçmişte . (emin değilim yeniden uyarıyorum yanlış çıkabilir )

uyarın için tşk ederim.çevremdede gerçekten hoşlanmayan bi kız var. benden küçük:) sevgilisi bizim mağazada yönetici. işim gereği çoğu zaman sevgilisiyle muhattap durumundayım. kıskançlık var bünyesinde. bişeyi farklı algılar felan.

evett aşk hakkında var ufak bi kıvılcım ama bi kaç gündür naz yapıyo

derin meraba canım
benim öyle özelliklerim yok ama bazen değişik şeyler hissederim
ve de meraklıyımdır biraz bu konulara
bende sonuna kadar inanıyorum dediklerine
rica etsem benim hakkımda hissettiklerini de söylermisin
bu aralar karışık durumlar var ve
birilerinden bişeyler duymaya çok ihtiyacım var sanırım
zahmet olmazsa tabi

Aaa inanmıyorum yaa aslında bir ara banada oldu ben çok sonrada farketmiştim şimdi bide siz dediniz... Bilgilendirme için çok teşekkür ettim :)

rica ederim senin yaşlarında bunu çok ağır yaşamış biri olarak söylüyorum beni depresyona sürüklüyordu aynı şeyleri yaşamanı istemem.

bende körelme olmadı ama insanlara bu durum çok ilginç geliyor ''güçlü hisleri olan insanlar'' yani ve çok bencilce davranabiliyorlar ne olursa olsun istemediğiniz zaman en sevdiğiniz insan bile olsa onun için fal bakmayın derim ben çünkü isteksiz olduğunuz zaman zayıf olduğunuz zaman size farklı bir bilinç takılabiliyor.

:) şeytanlıkmı :) bazen hangimizin içinden geçmezzki tatlımm :)))) evet şuaralar birdolu şey duymak istiyorumm ondada yanılmadın... :)) şuan çanakkaledeyim sen nerelerdensin

Son düzenleme:

Çatlak kemik özel mesajını aldım benim özel mesaj hakkıma ulaşmam gerekiyo daha ulaşamadım ulaşınca size özel mesaj atarım :) dediklerimde inş. yanılmamışımdır.

O enerji üzerimde olmadığı zaman benden tarot istendiğinde hissettiklerimle kartlar farklı hatta tamamen zıt oluyor bu da beni rahatsız ediyor.
Bu çok rahatsız edici hissiyatımı bir kenarı atamayacağım için soğuma durumu kartlarıma yönelik oluyor.
Ta ki bir gün tekrar kartları karıştırmaya başlayana kadar. :)
O yüzden gerçekten bakanın istediği an bakılması çok önemli.

:) şeytanlıkmı :) bazen hangimizin içinden geçmezzki tatlımm :)))) evet şuaralar birdolu şey duymak istiyorumm ondada yanılmadın... :)) şuan çanakkaledeyim sen nerelerdensin

bende ankaradayım gerçektende uzakmışız azda olsa uzakmışız bu arada o şeytanlıkları yapmayın o kişileri kendi hallerine bırakmanız ve onları aldırmamanız onları deli eder allah versin boşverin takmayın değmiyo gerçekten taktığınıza değmiyo.

buarada tarotla ilgili bilgi yazdım sana ama geride 5.sayfada kaldı kaçırmadın dimi :)

şeytanlık düşünsem neolur zaten,, hayatta zararım dokunamaz kimseye :))) ayy çok büyük konuştum iddalı oldu geri alıyorum :))

Ne zahmeti estafirullah, öncelikle başınızdan her ne geçtiyse gerçekten bu sizi yıpratmış ve bu konuyu her an düşünüyosunuz düşüne düşüne bazen başınız ağrıyo
artık kimseye doğru dürüst güvenemez olmuşsunuz ve size çevrenizde tam olarak popzitif enerji verebile ninsan yok tam olarak (dediklerimde yanılmış olabirim haberinzi olsun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…