tebrikler canım bu yetenek her insan olmaz kıymetini bil ve her insana da söleme gerçekten yaşla ilgisi yok
tabi ki inandim.hatta once acaba benim icin ne dersin diye dusunmustum.hem inanmasaydim okur gecerdim
negüzelmiş , benimde 6.hissimin kuvvetli olduğunu söylerlerdi ama ben kendimi daha çok sevgileri güçlü biri olarak görüyorum, 6.hissi kuvvetli biriyle tanışmışlığım var o çok farklı bi boyut ... mesela şu mesajımı okurken bile beni hissedebilirsin 6.his boyut ötesi bi güç zaten :) bende tarot bakıyorum ama çokta geliştiremedim:)
Zamanınız ve inancınız için çok teşekkür ederim. Duygulandım :) ilk defa doğru dürüst karşılandım.
bende ıstıyorummmmmmmmm
6. hıssınız kuvvetlı olabılır..gecmısle ılgılı bazı varlıklar aracılıgıyla bılgı aktarabılıyor olabılırsınız.. dedıgınızı sanmıyorum ama dıyorsanız da gelecekle ılgılı asla birseyler bılıyorum demeyın..Allah korusun
Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır. Başkası onu bilemez.”
(En’am, 6:59)
“De ki: Allah’tan başka ne göklerde, ne de yerde hiç kimse gaybı bilemez.”
(Neml, 27:65)
6. hıssınız kuvvetlı olabılır..gecmısle ılgılı bazı varlıklar aracılıgıyla bılgı aktarabılıyor olabılırsınız.. dedıgınızı sanmıyorum ama dıyorsanız da gelecekle ılgılı asla birseyler bılıyorum demeyın..Allah korusun
bisey degil canim...sana bir tavsiye vereyim mi:hislerini derslerinde kullan bence,gelecegin icin...ders deyince ogrencilerin pek hosuna gitmez gerci ama
arkadaşım farkındaysan kimse gelecekle ilgil bir şey biliyorum sölüyorum demedi arkadaşımız sadece karşıdaki kişinin şuanki durumu ile ilgili içine doğan hislerini söledi gelecek de şu şu olacak veya olmayacak demedi dikkatli oku yazılanları birde bizde biliyoruz geleceği allahdan başka kimsenin bilemeyeceğini
canım bu tarzama biraz daha farklı bir şey benimde teyzemin başna geldi büyük bir trafik kazası geçirdi ve ondan sonra fal bakmaya başladı ve ne derse oluyo
Çocukluğumdan beri 6.hissim kuvvetlidir benim de.
Yeni tanıştığım biri hakkında ilk gördüğüm an karakter analizi yapabilir hakkımda ne düşündüğünü-düşüneceğini tahmin edebilirim.
Karşıdakinin kişiliğini sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissedebilirim.
Şu ana kadar hiç yanılmadım.
Sanırım hislerim bu yöne çok daha fazla odaklı,en yetenekli olduğum konunun bu olduğunu düşünüyorum.
Çocukluğumda fark etmeden telekinezi yaptığımı ailem farketmişti fakat üzerinde durmadım,öyle bir çabam yok.
Tarotla ilgileniyorum ben de.
Bu durumu renkli gözlü olmama bağlayanlar var,gözlerime bakmaya çekinenler var. :)
Hissiyatı benim gibi olan kişilerle uyuşma sorunum var ve aynı ortamda bunu farkedebiliyorum,o enerji beni geriyor.
Kullanıyorum yani kullanmaya çalışıyorum , geleceğimi tek derslerim kurtarır zaten baba malı değil :) bunların farkındayım
Biraz daha açarmısını lütfen tam olarak anlayamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?