13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli

tebrikler canım bu yetenek her insan olmaz kıymetini bil ve her insana da söleme gerçekten yaşla ilgisi yok

Öncelikle değerli vaktinizi verip bunları okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim ,zamanında çocuktu arkadaşlarıma söylemiştim ve hepsi benden korkuyodu yani aklım başıma geldi. arkamdan atıp tutanmı dersin.. beni görünce kaçanımı dersin neler nelerr ...

Bnede tarota başlamayı çok hemde çok istiyorum bilgilendirirseniz beni çok mutlu edersiniz :)

canım bu tarzama biraz daha farklı bir şey benimde teyzemin başna geldi büyük bir trafik kazası geçirdi ve ondan sonra fal bakmaya başladı ve ne derse oluyo

6. hıssınız kuvvetlı olabılır..gecmısle ılgılı bazı varlıklar aracılıgıyla bılgı aktarabılıyor olabılırsınız.. dedıgınızı sanmıyorum ama dıyorsanız da gelecekle ılgılı asla birseyler bılıyorum demeyın..Allah korusun

Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır. Başkası onu bilemez.”
(En’am, 6:59)
“De ki: Allah’tan başka ne göklerde, ne de yerde hiç kimse gaybı bilemez.”
(Neml, 27:65)

bende ıstıyorummmmmmmmm

Çok güvendiğiniz biri kalbinize ciddi anlamda incitmiş ama atlaşmışsınız sanırım yada bu dediğim ihanet türü bir şeyde olabilir( bu dediğimden emin değilim yanlış çıkabilir ) . Yaşamayı gerçekten seviyosunuz ama bazı günler geliyoki yaşamak istemiyosunuz sonra düşünüyosunuz ve kendinizi bir anka kuşu misali toparlayabiliyorsunuz. ya şimdi ya geçmişte yada gelecekte çok duygusal biriydiniz(bu dediğimdende pek emin değilim ama hayatta bir hiç uğruna göz yaşı döküp pişman olduğunuz şeyler olmuş )

Çocukluğumdan beri 6.hissim kuvvetlidir benim de.
Yeni tanıştığım biri hakkında ilk gördüğüm an karakter analizi yapabilir hakkımda ne düşündüğünü-düşüneceğini tahmin edebilirim.
Karşıdakinin kişiliğini sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissedebilirim.
Şu ana kadar hiç yanılmadım.
Sanırım hislerim bu yöne çok daha fazla odaklı,en yetenekli olduğum konunun bu olduğunu düşünüyorum.
Çocukluğumda fark etmeden telekinezi yaptığımı ailem farketmişti fakat üzerinde durmadım,öyle bir çabam yok.
Tarotla ilgileniyorum ben de.
Bu durumu renkli gözlü olmama bağlayanlar var,gözlerime bakmaya çekinenler var. :)
Hissiyatı benim gibi olan kişilerle uyuşma sorunum var ve aynı ortamda bunu farkedebiliyorum,o enerji beni geriyor.

6.hissim kuvvetli dedi ama eminim bu yazdiklarini biliyordur..

tatlım öncelikle kartlarını iyi seçmelisin ısınman çok önemli...ondan sonrası zaten hiss sende bolca mevcut olan :) kartların sembolleride önemli tabi onların birbirleriyle bağlantıısını kurman gerekli... çok farklı tarot falı çeşitleri ve kartları var benim kartlarım klasik... ilk aldığım tarot kartlarıma çok ısınmıştım ama bi kaç kötü anısı oluşunca attım ondan sonra aldığım hiçbi karta ısınamadımm böylecede son bulmuş oldu maceramm :)

arkadaşım farkındaysan kimse gelecekle ilgil bir şey biliyorum sölüyorum demedi arkadaşımız sadece karşıdaki kişinin şuanki durumu ile ilgili içine doğan hislerini söledi gelecek de şu şu olacak veya olmayacak demedi dikkatli oku yazılanları birde bizde biliyoruz geleceği allahdan başka kimsenin bilemeyeceğini

Öncelikle dediklerinize kesinlikle katılıyorum , kaderimiz hayatta her an değişebilir ben sadece içimden geçeni diyorum ve genellikle oluyo bazen olmadığıda oluyo bu gelecek çünkü hep değişir. Ve lütfen bir daha dini yöne açılım yapmayalım bu sadece bir konu elbette Allahtan başka kimseler bilemez . Zaten dini yöndende eleştiri aldığım için buraya yazdım bunları yoksa yazmazdım. beni lütfen yanlış anlamayın yorumunuza ve düşüncenize saygı duyarım.

bisey degil canim... sana bir tavsiye vereyim mi:hislerini derslerinde kullan bence,gelecegin icin...ders deyince ogrencilerin pek hosuna gitmez gerci ama

Kullanıyorum yani kullanmaya çalışıyorum , geleceğimi tek derslerim kurtarır zaten baba malı değil :) bunların farkındayım

benim hakkımdaki hislerinide alabilirmiyim :) bişeyler duymaya ihtiyacım var sanırım :)

sen nıye atar yapıyorsun kii ben zaten oyle dıyorsun dıye bırsey yazmadım..ne yapıyoruz önce okuyoruz ..sonra atarsız yorum yapıyoruz..ama anlayarak okuyoruz...

Benim gibi birilerini bulduğuma nasıl seviniyorum anlatamam şuan gülümsüyorum :) aynı bende sizin gibiyim bu arada telekinezi nedir benim pek bilgim olmadığı için konuyu açtım .

canım tesekkur ederım gercekten hıslerın kuvvetlıymıs

Biraz daha açarmısını lütfen tam olarak anlayamadım :/

kazadan sonra bakmaya başladı işte geçmişle ve bugününle ilgili GELECEKLE ilgili DEĞİL yorumlar yapıyor ama kahve falı değil çay falı bakıyor ve senin gibi 6 hissi kuvvetli en basit örnek görümcemin eşi pilotluk sınavına girmiş kimsenin haberi yok teyzem dediki sınavı kıl payı kazanacak 1 veya 2 puan üssü ile ve gerçekten kıl payı 1 puanla kazanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…