Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli
- Konu Sahibi Deeriin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- 26 Ekim 2010
- 108
- 0
- 296
Selam Deeriin nasılsın?Senin açtığın konuyu okurken seninle aynı gün doğduğumuzu gördüm,13 şubat doğumluyum ben de,burcum kova yükselenim yengeç ve benim de 6.hissim çok kuvvetli ve rüyalarım çok çıkar,eğer müsait olursan bana da aşk hayatımla ilgili bir şeyler söyleyebilir misin?Bu arada seninle ilgili içime doğan his,deniz kenarı olan bir şehirde üniversite veya dil eğitimi alacağın yönünde ve yurt dışı bağlantılı bir durumun ya var ya da olacak...
Selam Deeriin nasılsın?Senin açtığın konuyu okurken seninle aynı gün doğduğumuzu gördüm,13 şubat doğumluyum ben de,burcum kova yükselenim yengeç ve benim de 6.hissim çok kuvvetli ve rüyalarım çok çıkar,eğer müsait olursan bana da aşk hayatımla ilgili bir şeyler söyleyebilir misin?Bu arada seninle ilgili içime doğan his,deniz kenarı olan bir şehirde üniversite veya dil eğitimi alacağın yönünde ve yurt dışı bağlantılı bir durumun ya var ya da olacak...
moonlightt oradamıısn???
- 26 Ekim 2010
- 108
- 0
- 296
moonlightt oradamıısn???
evet burdayım...
- 26 Ekim 2010
- 108
- 0
- 296
Mesaj hakkım yok elmaa13,açıkcası her zaman olmuyor bu
ve pek de kullanmayı sevmiyorum bu yönümü,ağırlık yapıyor üstümde...
Peki cnm anladımm
- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
bence çok güzel bişey bu hemde korkulucak hiç bişey yok bazı kişilerin hisleri kuvvetli olabiliyo ben şahsen korkmazdım bence bu hislerini insanlara fazla yansıtmamaya çalış aslında bende benim için bişeyler söyler misin dicektim ama çok fazla kişi yazmış :26:
Son düzenleme:
Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım. Aranıza yeni katıldım ve sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. Başlıkdada dediğim gibi 13 yaşımdan bu yana fal bakıyorum ve bu işde ciddi anlamda sallamıyorum. İlk başlarda annemden dolayı hevesliydim ( Annemgillerin 6. hisleri çok kuvetli yani çok iyi fal bakarlar dedeimn dedesi halıyı 1 gün boyunca bakıyomuş ve gözleriyle kaldırırmış ! dedem hep anlatır ) malum be küçüğüm aile çevreside böyle heveslendim bakıyodum hep arkadaşlarıma ama ben bakmaya başladığımdan beri hep ne dediysem çıktı şu anda 15 yaşımdayım ve tarota başlamayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın bazılarına okulda el falına bakardım ve sallamazdım o an eline dokunduğum an içinden ne geçiyosa söylerdim ve ilk başlarda çoğu arkadaşım dediklerim çıktı diye benimle konuşmamaya başlamışlardı benden korkmuşlardı .... Ve şu son zamanlarda hislerim artık çok kuvetlendi biriyle konuşurken yalan söylediği an anlıyorum , birinin benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorum ve o kişiye sorduğumda bazıları utansada sinirlensede şaşırsada kabul ediyor ve bazılarıda yalan söylüyorlar yani uzun lafın kısası eğer ailenizde yada geçmiş sülalenizden kimse böyle değilse sizde olamazsınız mesela benim anne tarafınsan bir annem bir ben bir dedem birde dedemin dedesini böyle hisleri felan varmış mesela annemler 4 kardeş 2kız 2 erke ama onlara geömemiş tek anneme geçmiş ( annemide cinler zamanında dürtmüşler bu yüzden annemde korkuyo ve alakasını kesmeye başladı ) ablalarım ve arkadaşlarım benim gibileriniz varsa tanışmak isterim çünkü hala bazı kişiler bende korkuyo ve yalnızlık duygusundayım :/ yalnız gibiyim.
fal banada bakrmısınız rica etsem bende size katina kahve ve iskambil bakayım çok ihtiyacım var gerçekten