Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim arkadaşlarım destekleriniz için kendimi toparlayacağım bu hafta kursum da başlıyor umarım daha iyi hissederim

Kursun umarım istediğin gibi olur canım. Eminim daha iyi hissedersin :)

Kızlar, eve geldikten sonra bayağı faideli işler yaptım. ^bardak ıhlamur içtikten sonra bisiklete bindim.
Yemekte de bir kase çorba yanında 3 çiğ köfte yedim. Herhalde çiğ köfte kalorisizdir diye düşünüyorum. Et falan yok. Ama az önce 3 tane çikolatalı etiform yedim. Artık böyle yatarım

Canım onun için burdayız sonuna kadar sana destek oalcağız.Zamn zaman belirtiğimiz programa göre işler gitmese de önemli olan moralimizi bozmamak.Bir yere gidebilmek için yolunu bilmelisin ve nasıl,neyle ve kiminle yolculuk yapacağın önemlidir.İk 3 biliyorsun zaten umarım biz de sana iyi bir yol arkadaşı oluruz. olumunekankayizsmile

fikriyecim senin günün güzel geçmiş afiyet olsun canım
ekmek yemediğim zaman bende hemen veriyordum ama şu aralara ekmekte yemediğim halde çok gitmiyor (
ben de ondan yemiyorum biraz kilo versem daha da moralli olurum belki ve diyetim daha kolay geçer.

ay su konuda ben de çok eksik kalıyorum,bugün 2 bardak ya içtim ya içmemişim hatırlamıyorum bile.İyiki hatırlattınız yarından 1 şişe alırım yanıma içmeyi gelir aklıma.

Çok içten konuştu canım. Önemli olan bu. Ben de seni kırdıysam özür diliyorum dedim. Konu kapandı :) Uzatmak doğru değil

ne güzel canım iyi arkadaş bulmak zor,kaybetmemek lazım ama ne yazıkki bazen en seviğimiz insanları çok kötü kırabiliriz.En doğurusunu yapmışsınız hiç olmuş olaya bahsetmemişsiniz,olay tekrar yaşınmış olcaktı.ene iyisi bir özür dilemekle herşe unutulsun.Hayat çok kısa boş şeylerle uğraşmayalım.

teşekkür ederim arkadaşlarım destekleriniz için kendimi toparlayacağım bu hafta kursum da başlıyor umarım daha iyi hissederim
Merek etme canım daha iyi olcak kesin.Kursun olunca kendi günün daha düzenli ve organize olur,mutiven yukselcek ve daha mmoralli olcaksın.Kursla uğraşırken yemk isteğin de azılır,aklın yemekle değil derslerle uğraşır.

en azından etifotm çikolata yemişsin kötülüğünden daha küçük olanı seçmişsin yine iyi.Eğer dayanıp da başka bişey yemezsen sorun yok.

öğlene kadar anlatığım gibi gitti ara sütlü neskafe ve armut vardı,daha sonra baya acıktım ve 3 tane etiform bisküvü yedim(((((((((kedi: akşam yemeğinde 1 kase çorba içtim ve 1 köfte yedim,1 çorba kaşğ yoğurt.ekmek yemedim ama çoba şehriye çorbasıydı.:tomato:

ya canım takma okadar takınca gitmez o istenmeyen kilolar
ben o resimdekini sen olarak hayal ediyorum hep
bak bana incecilkk çıtı ıtı geliyorsun öylesindir belkide yada olacaksın takma gel gitme ikimiz yarışalım bendede durdu gramm vermedim
bencede süper birgün
günaydın hafta sonu bilmiyorum nasıl geçti ama bugün sabah 1 dilim peynir 1 barda ksüt çeyreğin çeyreği ekmek ve2 badem 1k aju yedim
şu kajuyuda pek severim öylee birtaneylede yetinmemiyi az yemişin bravo
ben martta görmek istiyorum65 iii
canım yedirdikten sonra 20 dk bekle o zaman emir.Yemekten sonra hemn su bile verme ondan da kusar.Su ise 10 dk sonraı verilir.
haklısın canım ee ayda yılda bir yemek yiyinceçocuk insan acemi oluyor haliyle
bence gayet iyi beslenmişin
maşallah bu azimle sen tığ gibi olursun umarım
iyi olacaksın sen takmaa

gelelim ban ben salıverdimkendimi ya noluyor bana biri bana dur desin
sabah normalden biraz fazla bir kahvaltı yaptım
arda ekmek balık yedimama çok az
akşmada salatapilav yedim saşlatayı bol pilavı az ama yinede yedim
ide unutmadan ölen eltiminoğluna past yprken bal tutan parmağını yalar hesabı kremalrı gitti biraz kremşantide
vardı
ya birilerinin bana gz vermesilazım sen yaparsın derya zayıflarsın deyin hadiii yoksa halimfenaohaoldumsmileohaoldumsmile

kızımla beraber yazıyorum ya oyüzden h kelimeler acayip olmuş

canım bak 2 hafta önce bana gaz sen vermiştin,hadi canım sen yapabilirsin 2 hafta önce nasıl morallidin yine yapabilirsin.Tamam bugün belki biraz fala olmuş bazı şeyler ama olsun unut gitsin yarın yeni bir gün yeni bir sayfa aç...

Canım, kilon azaldıkça verme hızın düşebilir, eğer düşerse sakın moralini bozma. Sen hedef kilonu mu düşürdün :)))))))))

Tamam canım, moralimi bozmam, bozarsam da siz varsınız nasılsa :) Hedef kilomu düşürdüm. Önce 55 kilo kalabilmek için 53 kilo olayım dedim. Hani bir iki kilo alınca yine dikkat etmeye başlar, 55 kiloyu geçmeden yine toparlanırım diye. Yani amaç 55 kiloydu aslında. Ama şimdi ciddi ciddi 53 kilo olmayı ve 53 kilo kalmayı düşünüyorum. Yakışıyordu bana. Herşey mümkün bayanlar. Herşey bizim elimizde. Neden olmasın? :)

taylor canım hedefin gayet ii ama sonlara doğru umarım hedefini yakalarsın sonuçta kilo verdikçe vücutta direncini artırıyor

Canım evet keşke öyle olmasa. O zaman da daha çok spor yapmayı düşünüyorum. İnşallah o direnci kırabilirim.

fikriyecim senin günün güzel geçmiş afiyet olsun canım
ekmek yemediğim zaman bende hemen veriyordum ama şu aralara ekmekte yemediğim halde çok gitmiyor (

Canım benim aklıma spordan başka birşey gelmiyor. Sana diyorum ama kendim yapamıyorum. Çok zor geliyor. Çok enerji ve zaman gerektiriyor. Öteki mesajında dediğin gibi yürümemiz lazım. Havalar bir düzelse herşey daha iyi olacak gibi geliyor.

Canım çok sevindim. Gözün aydın.

Canım benim, ağlayacağım az daha. Çok duygulandım. Bu kilo olayı benim için çok önemli. Çok kafaya takıyorum. Çok sağol canım.

maşallah bu azimle sen tığ gibi olursun umarım

Amin canım amin, hep beraber inşallah.

Yaa kızlar ben bugün yanlış şeyler yedim. Bu mesajın üstüne olmayacak ama yazacağım mecburen.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık, 5 yeşil zeytin.
Ara: 1 elma.
Öğle: Tavuklu salata, 1 dilim ekmek (1 bardak yoğurt/süt eksik).
Ara: 1 elma (2 porsiyon meyve eksik).
Akşam: Biraz tavuk, salata, çeyrek dilim ekmek (0.75 dilim ekmek eksik).
Ara: 3 porsiyon mandalina.

Sonra: Yarım kase bisküvili muhallebi [1 bardak süt eksiğim, ekmek eksiğim, 1 porsiyon meyve eksiğim bu tatlıyı telafi etti diyelim]
Sonra: Bir de üstüne 1 porsiyon profiterol. Yaa malum dönemim yaklaştığı için tatlıya düştüm sanırım.

Spor: Yok ama hareketliydim. Ara ara tempolu yürüdüm, toplamda 30 dakika kadar.

Profiterol için -1, spor eksikliği için -2. Toplamda 7 alabildim bugün de. Yürümesem 6 olacaktı.

kızlar okudum ama uzun yazamıyorum melis uyandı kucağımda uyutuyorum.
hocamla konuştum destekledi beni ama nisan değilde ekimde başvurmamı uygun buldu. ış ciddiye bindi hocamla konuşmadan havadaydı herşey. Hayırlısı bakalım.
nachtigallcim sağol hayatım arkadaşınla barışmana sevindim.
taylorcum yediklerime dikkat ediyormuyum hareet falan diye sormuşsun yok canım yediklerimi açırmıyorum ama hareket melisin peşine koşmak dışında yok hatta iyice tembel oldum ne güzel vasıtaya alışmıtım yine arabayla gitmeye başladım. Gecelerim de düzensiz. Neyse bugün erken bitti yatacağım iyi geceler herkese öpüyorum.

Canım yediklerini kaçırmamana sevindim. Arabayla gitme olayını da takma bence. Doçentliğin hallolsun sonra herşeyi istediğin gibi yaparsın nasılsa. Öpüyorum.

Fikriyecim, verdiğin moral için çok teşekkürler. Çok güzel yazmışsın
Ben de etiformun kötünün iyisi olduğunu düşünüyorum :)))
Dün çok güzel beslenmişsin cnaım, toparladın kendini

Deryacım, mart sonuna kadar umuyorum 5 kilo daha verirsin. Verilmeyecek bir kilo değil, yeter ki azmini koru. Çok güzel kilo veriyorsun. Her hafta bir öncekini tutmaz, ilerleyen haftalarda kilo verme hızı azalır. Moralini bozma. Dün hafif kaçırmışsın ama toparlayamayacağın bir şey değil. Bugün dikkat edersin, dün yediklerin de kaynar gider :)

Tatlı krizine girmişsin sen canım:))) Bahsetmiştin, yakında geçer zemuszemus Eski düzenine dönersin.

Melisim, zaten bu telaşede bi de vasıta dönüş yolculuğu için daha da yorucu olabilir. Senin canın sağolsun. Doç.luk planların iyice somutlaşmış, sen en iyisini yaparsın canım. Ekim'e de zaman var, tam donanımlı başvurursun.

Canlarım, kahvaltı standarttı. 2 dilim ekmek, peynir ve zeytin ezmesi. Bugün dersim erken bitiyor ama sınavlar var.
Çok güldüm ya yeni ders programıma. 2 tane daha ingilizceci geldi diye ders yükümüz hafiflemişti. Ben de mdr yardımcısına bana boş gün verme, her gün dersim olsun dedim. Kafamdaki mantık da okulda işlerim çok oluyor, daha rahat yaparım idi. Sağolsun müdür yardımcısı pazartesi, perşembe ve cumalarımı tren gibi yapmış. Salı 3 saat , çarşamba 2 saat için gideceğim. Artık program değişecek olursa söylerim, düzeltir :)))))

Hepinize güzel salılar...

Son düzenleme:
günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 83,7 kiloyum 1,6 boyundayım hedefim 60kg olmak. çok motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar

herkese günaydınlar. canlarım şekerlerim epeydir gelemedim biliyorum. ihmal ettim topiğimi. ama geçerli mazeretlerim vardı. bugün şu elimdeki işleri bitirir bitirmez burdayım. çağlacım dün akşam gelirim dedim ama olmadı. gelince uzun uzun yazarım hepinizi öpüyorum.

deryacım merhaba canım.takımda sanırım boşyer var. kaptanımız nactigall,sana gerekli bilgileri yazacaktır ama ben senin için ön bilgi sunayım. önce kendini bize tanıtarak 1 hafta paylaşımına göre değerlendiriliyorsun. paylaşımlarının sürekliliğine görede takımda yerini alıyorsun.inan hepimizin motivasyona ihtiyacı var buda bol paylaşımla oluyor. aklına gelen herşeyi bizimle paylaşabilirsin fikirlerini yazabilirsin. belkide bizi gaza getirir senin sayende kilo bile verebiliriz. şimdilik benden bu kadar.kolay gelsin canım.

günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor 83,7 kiloyum 1,6 boyundayım hedefim 60kg olmak. çok motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar

derya hoşgeldin kaç gündür seni bekliyoruz bizde hehee anlatırız bi ara
canım bolca katılım başka birşey istemiyoruz cuma günü tartı günü 12 ye kadar buhafta deneme süren bu haftaki katılımına göre takıma girebileceksin gerçi başkanımız sana anlatır adcığım canımcığımda anlatmış bende nacizane başkan yardımcısıyım hehe

ben neyedim dün akşam 8 kaşık bamya yarım kase çorba 1 kase yoğurt
birazcık kuruyemiş 50 gramdan azdı hehe
bugün 1tk kuşburnu marmelatı
çeyrek simit çeyrek ekmeğin çeyreği ekmek
2 dilim peynir

birazdan yeşil çay ve 2 grisini yiyecem

evet yaa melzeyit başkan yardımcımız,unutuyorum hayatım ne yapayım. bu arada senin diyet nasıl gidiyor. gerçi okuduğum kadarıyla bayaa istikrarlı gidiyorsun. bende çorbaya devam ama sadece dün çorba yedim,bugün daha dikkatli olurum inşallah. işleri bitirmeden gelmeyeyim dedim ama açık bırakmışım topiği,yine bakayım dedim.neyse buralarda olurum.öpüldünüz.

selamlar şekerler nasılsınız bakalım
ben dün ve bugün yediklerimi söyleyeyim
dün ve bugün kahvaltı aynı 2 dilim kepek ekmeği az miktarda peynir 2-3 dilim zeytin bol miktarda çay
dün ara öğünde 1 adet elma
akşamda 1 kase tarhana çorbası
saat 10dan sonrada meyva yedim
aralarda bol su, kahve ve çay
10 yıldır çaya kahveye şeker kullanmam

Kursun umarım istediğin gibi olur canım. Eminim daha iyi hissedersin :)

inş tatlım çok saol

umarım öyle olur canım düşündüğüm tek şey 2010 yılında artık hayatımın düzene girmesi umarım yerleşirim ve tüm sıkıntılarım geride kalır :Saruboceq:

resimdeki ben değilim canım :) istersen arkadaş listeme ekleyim seni resimlerim var görmüş olursun yerimseniben
ben takımdan ayrılıyorum derken tamamen ayrılmayı kastetmedim canım ayrılamam zaten burdaki arkadaşlarımdan sadece bir süre listede olmayacağım biraz kendi haline bırakacağım böyle deneyim dedim bakalım ne olacak
yediklerine baktım karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş canım protein ağırlıklı beslendiğimzde daha hızlı kilo veriyoruz ben de pilav tüketmeme kararı aldım ekmeği istesem de bırakamam dayanamıyorum yoksa açlığa onu da sabahları yiyoum sadece

boyun kaçtı canım benimle hedefin aynı bende 53 olmayı istiyorum ama düz hesap 50 de olsam hayır demem yani kaydirigubbakcemile3

minik cadının peşinde koşturmak da yetiyodur canım merak etme öp onu benim için

arkdaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için :)

ben kısaca kendimi tanıtayım çocukluğumdan beri kiloluyum, kilolu kelimesi yapışık yaşadım artık bu damgadan çok sıkıldım burda sizlerle beraber kilolarımdan kurtulmak istiyorum. 24 yaşındayım şuan 83,7 kiloyum ve boyum 1,6 yani obez sınıfına giriyorum hayatımda hiç bukadarda kilolu olmamıştım. artık nefes alamıyorum merdiven çıkınca tıkanıyorum. giydiklerimin hiçbiri yakışmıyo yağlar fışkırıyo her yerimden ben bu durumdan çok sıkıldım artık kendime yepyeni bir sayfa açtım insanlar bana artıkk aaa kilo almışsın demeyecek aaaa çok zayıflamışssın diyecek. bunları duymak istiyorum. istediğim gibi giyinmek rahat nefes almak istiyorum yazın kumsalda utanmak istemiyorum en önemlisi bende kist var kilo vermem şart onlardan kurtulup sağlığıma kavuşmak istiyorum...

muhasebeciyim bu arada işim çok haraketsiz akşama kadar oturuyorum. bundan sonra hayatıma haraket katmak için sabahları işe gelirken 30-40 dk yürüyeceğim asansör yerine merdiven kullanacağım cumartesiden bu yana az yiyorum porsiyonlarımı düşürdüm. yarından itibarende yürüyüş ne kadar haraket edersem kardır. kurtulmak istiyorum artık bu şişmanlık hastalığından. hepberaber başaracağız şimdiden gaza geldim bile :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…