Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım merhabalar, yeni geldim eve. Artık yatarım :))
Taylor'cım, Melisimin de dediği gibi artı eksi herhalde arkadaşın gözünden kaçtı. Düzeltilir. Melzeyitim de epey önce yazmış, sağolsun :)) Yediklerin de çok güzel canım. Afiyet olsun.
merhabalar,akşam misafilerim vardı nette giremedim.
kahvaltım 1 dilim ekmek,1 k.kpeynir.5 tane zeytin,oğlumla kalan yarım yumurta beyazını.
şimdide canım bişey istemedi yine kahvaltılık yedim aynı sabahkki gibi(yumurtasız)
acaba yanlış mı yaptım çorba yemedim ya.
slm kızlar nasılsınız
ben yine evdeydim ( artık yaz gelsin yaa (
çok sıkıldım (
fazla bişey yemedim canım çekmiyor zaten
akşama balık var
kızlar yaaa canım hiç bir şey yapmak istemiyo öyle bunalıyorumki ama hiç bir şey yapacak halim de yok öğlen 1 dilim beyaz ekmek 1 dilim salam 1 dilim de kaşarla bişeyler atıştırdım yemek denmezdi ara yapmadım akşamüzeri de brokoli haşladım yorğurtlayım yedim 2 dilim kepek ekmeğiyle şimdi de elma yiyorum bugün kötü oldu düzensiz oldu aralar yok daha 2 bardak su dışında su yok yeşilçay yok aaaaaaa niye böyleyim bugün bilmiyorumkismile
evde yalnızım annem gitti eşim yok kızım nana izliyor bende salak salak milletin düğün resimlerine bakıyorum o yüzden sıkıldım msn dede kimse yok canım kitapta okumak istemiyor