• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok sağol Fikriyecim, moral verdin :))) Ekleriz tabi kirazı. Ne demişler "kiraz ye, sapı gibi olursun"

SANA MORAL VEREBİLDİĞİME ÇOK SEVİNDİM,HİÇMERAK ETME CANIM BU GÖREVİNİ ÇOK ÇOK İYİ YAPACAKSIN HİÇ ŞUPHEM YOK.
kİRAZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,,KİRAZ KANSIZLIĞA ÇOK İYİ GELİYOR SEZONU GELİNCE BOL BOL YERİZ,BİDE KİRAZ DİYETİ DE VAR SEZON GELSİN ONA DA DENERİZ(SON 1-2 KİLOLARIMIZ VERMEK İÇİN)

dene canım, hem de detoks gibi olur. Ben de elmadan bahsedince kalktım, bir elma aldım. Bu da benim ara yemeğim olsun. Akşam bir arkadaşın askere uğurlama yemeği var, ona gideceğiz. Dikkat ederim ama gündüz beslenmemin hafif olmasının hiç bi mahsuru yok :)))
özel öğrencim de gelmedi daha..

hm ben de gidip alayım benim de aram olcak:))))))))))))

Çok sağol Fikriyecim :)))
Kirazın kansızlıığa iyi geldiğini bilmiyordum. Mevsimi gelsin, yeriz artık . Kiraz diyeti nasıl canım, ben ilk defa duydum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/343099-600-kcal-diyet.html

kızlar şu diyeti buldum acaba yapabilirmiyim biraz daha katarım yiyeck bişeyler mesela süt katarım aralara nedersiniz

bu arada taylorcuğum muhtemelen ilk üçteyiz birinci değiliz ama şuan ikinci görünüyoruz 77 den 74 e düşen arkadaş yanlış hatırlamıyorsam elma diyeti yapmıştı

Yaa ben yapamam bu diyeti, bana ağır gelir, aç kalırım. Benim bünyem için çabuk verdirir ama sonra hızla geri aldırır gibi geliyor. Ama dediğin gibi sütle falan denenebilir.

Melzeyitim, bu diyeti yaparsam muhtemelen yatağa düşerim ben. Arkadaşım, istersen bi kaç gün vücudun dinlensin diye yapabilirsin ama hızlı giden kilo hızlı bi şekilde dönüyor.
Bu sabah elma ile ilgili bir yazı okudum. Bağırsaklarda faydalı bakterileri çoğaltıyormuş. Çok faydalıymış.
Herhalde ilk üçte oluruz. Talor'cım süperdin. Çok güzel kilo verdin. Ve spor yapmamana rağmen.
Darısı başıma :))))

Çok sağol canım. Daha çok verecek kilom var. İnşallah ben de senin gibi verilecek az kilom kaldığında haftada 700 gr. verebilirim.

çağlacığım zaten birkaç ekstram dışında bukadar yiyorum bende bi deneyeyim diyorum haftaya

taylorcuğum bu arkadaş monti (puanlama)diyeti yapıyor hatta onunla ilgili bir sayfada var ama ben bu diyeti pek anlamadım ama sen zaten diyetisyene gittiğin için problem yok

Montignac'ı ben de bir ara yapmıştım canım. Hala da belli prensiplerine bağlı kalmaya devam ediyorum. Bir de spora ağırlık vermiş ve diyetinde hiç yanlış yapmamış. Maşallah darısı başımıza:

aebencim güzel arkadaşım bireyselde bu hafta birinciliğim için tebriğine çok teşekkür ederim ..
kısaca neler yaptığımı anlatyım.ben monti uyguluyorum bu hafta etimi vs. yedim ama sebzeye daha da bi ağırlık verdim yani bol salata türü şeyler ..ama asıl yaptığım sporu fazlalaştırdım.hafta sonu özellikle 2 saat kadar spor yaptım.
ama sanırım asıl sonuç benim hiç diyeti bozmamam oldu.hiç sabote etmedim kaçamak yapmadım ve sanırım beden bi şekilde bu düzene alıştı. beni monti ile tanıştıran aebenciğime de sonsuz teşekkürler..olumunekankayizsmile

çağlacığım bende öğrencin olayım banada öğret şu ingilizceyi kızımdan utanıyorum artık sende hiç bilmiyorsun diyor çok zoruma gidiyor

çağlacığım bende öğrencin olayım banada öğret şu ingilizceyi kızımdan utanıyorum artık sende hiç bilmiyorsun diyor çok zoruma gidiyor

ay canım yakında aynı durumda düşerim ben de:((((((( okulda gördük ama bişey hatırlamıyorum....
Yakında ben de Çağlaya giderim herhalde(özel der verirsin canım dimi)

kızlar hepinize iyi hafta sonları kendinize iyi bakın fikriyeciğim öğrenmek şart bide benim kız koleje gidiyor onlar daha fazla öğreniyolar
ne yapacam bilemiyorum

fikriyecim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

kızlar 1. takım bildirim yapmamış sadece 3. oluyoruz. Bu sizi motive etsin hadi haftaya 1.liğe, kutlamaya geleceğim kaydirigubbakcemile3

Zaten sana mahcubum. Kızınla konuşacaktık. Bu haftasonu müsait olursan yapalım. Öğretirim canım. Kızının kitaplarından msn den çalışırız.
ay canım yakında aynı durumda düşerim ben de:((((((( okulda gördük ama bişey hatırlamıyorum....
Yakında ben de Çağlaya giderim herhalde(özel der verirsin canım dimi)
Aşkolsun, çalışırız canım, hatta evrenle msn telekonferans yaparız:))

kızlar 1. takım bildirim yapmamış sadece 3. oluyoruz. Bu sizi motive etsin hadi haftaya 1.liğe, kutlamaya geleceğim kaydirigubbakcemile3
Canım, teşekkürler. Okullar açılacağı için daha düzenli olurum herhalde. Ayrıca, misafir okul da gitti. Saat 9 da derse başlayacağız, öılen aralarım olacak gene. Termosla yemek de götürürüm.

Canlarım, daha önce yazdığım gibi asker uğurlama yemeğine gidiyorum, yoldayım. Cep tel.den girdim. Söz kaçırmayacağım. Hepinize güzel akşamlar

ıtiraz edelim arkadaşlar. Kilo alan bir takım 3. olmuş. Bizim 3. olmamız gerekiyordu.

iyi geceler kızlar,
bir süredir her hafta hesaplamalarda hata yapılıyor bu hafta da onlardan biri negatif pozitif farkı dikkate alınmıyor, melzeyit de yazmış zaten paylaşıma, zaten 1. takımın bildirimi beklenmeden hesaplamalar yapılmış bir sürü hata var. Yeniden yapılır hesaplamalar merak etmeyin. Ben şimdiden 3.lüğünüzü kutlarım. öpücükler.

Kızlar, arada 3 tane etsiz çiğ köfte ve dünden kalan kurabiyeyi yedim. Tatlar biraz karışık olmuş değil mi:) Bu arada 2 bardak yeşil çay içtim. Umarım 3 e tamamlayacağım. Şimdilik çıkıyorum. Birazdan öğrencim gelir.
afiyet olsun ya ben yeşil çay içmeyi hergün unutuyorum nedense
ya bide ben sallama yeşil çay aldım işe yararmıki
Dene canım, hem de detoks gibi olur. Ben de elmadan bahsedince kalktım, bir elma aldım. Bu da benim ara yemeğim olsun. Akşam bir arkadaşın askere uğurlama yemeği var, ona gideceğiz. Dikkat ederim ama gündüz beslenmemin hafif olmasının hiç bi mahsuru yok :)))
Özel öğrencim de gelmedi daha..
bencede bi mahsuru yok geç oldu amma sanda afiyet olsun
kızlar hepinize iyi hafta sonları kendinize iyi bakın fikriyeciğim öğrenmek şart bide benim kız koleje gidiyor onlar daha fazla öğreniyolar
ne yapacam bilemiyorum
sanada canım göürüşürüz

kendine iyi bak arada uğra umarım en kısa zamanda istediğin mevkiye gelirsin
İtiraz edelim arkadaşlar. Kilo alan bir takım 3. olmuş. Bizim 3. olmamız gerekiyordu.
valla ben bu işten bişey anlamadım taa8. olmuşuz bu nasıl oluyorsa

geleim yediklerimre
bugün sabah canım pek bişey istemedi hafif kahvaltı yaptım arada bir elma yedim
sonra ekmek arası bişey aldım akşamda kuskus pilavı çorba vardı 1 kepçe çorba 5-6 kaşık pilav aldım
sonra accık mısır yedim normalde sevmem mısırı diyetteyim diye heralde canım istiyor yapınca
şimdid e idili yatırabilirsem daha uyanıkta:emir_bebek::emir_bebek:aynı böyle hiç durmuyor egzersizimi yapıcam
çevremdekiler başka kilo verme yakışmaz diyoerlar ama ben daha çok gaza geliyorum hedefim değişti 67 değil 65
kızımın doğumgününe kadar düşersem razıyım
yarın görüşürüz iyi geceler

afiyet olsun ya ben yeşil çay içmeyi hergün unutuyorum nedense
ya bide ben sallama yeşil çay aldım işe yararmıki

...

geleim yediklerimre
bugün sabah canım pek bişey istemedi hafif kahvaltı yaptım arada bir elma yedim
sonra ekmek arası bişey aldım akşamda kuskus pilavı çorba vardı 1 kepçe çorba 5-6 kaşık pilav aldım
sonra accık mısır yedim normalde sevmem mısırı diyetteyim diye heralde canım istiyor yapınca
şimdid e idili yatırabilirsem daha uyanıkta:emir_bebek::emir_bebek:aynı böyle hiç durmuyor egzersizimi yapıcam
çevremdekiler başka kilo verme yakışmaz diyoerlar ama ben daha çok gaza geliyorum hedefim değişti 67 değil 65
kızımın doğumgününe kadar düşersem razıyım
yarın görüşürüz iyi geceler

Ben de yeşil çay içmeyi hep unutuyorum yaa. Ve ben de sebebini bilmiyorum. Sallama da etki ediyormuş evet. Benim çevremdekiler hep sallama içiyor.

Canım mısır kan şekerini çok yükseltiyormuş. Yani şişmanlatıyormuş. Bir de tavukları şişmanlatmak için mısır veriyorlarmış. Ama canın istediyse vücudunun ihtiyacı vardır herhalde.

Hedefini yükseltmene sevindim. Fıstık gibi olursun, ne güzel.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak taze fasülye, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata.
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata.
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün kendime 7 veriyorum.

Bugün spora gidecektim ama işim çıktı. Yarın da gidemeyeceğim. İnşallah Pazar günü gidebilirim.

Canlarım merhabalar, yeni geldim eve. Artık yatarım :))
Taylor'cım, Melisimin de dediği gibi artı eksi herhalde arkadaşın gözünden kaçtı. Düzeltilir. Melzeyitim de epey önce yazmış, sağolsun :)) Yediklerin de çok güzel canım. Afiyet olsun.

Che'cim afiyet olsun. Mısır hafiften kalorili ama faydalı ve lezzetli :)) Sanırım kontrollü yemek lazım :) Hedefini yükseltmen çok güzel :)) Daha da hırslanırsın, ama kendini çok zorlama, yorulmaman lazım. Yoksa diyet motivasyonun düşer.

Canlarım, yemek güzeldi, eğlendik ama çok olmasa da kaçırdım :( Yarına dikkat edeceğim artık.
Hepinize iyi geceler

Back