• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar burdaydım ama değildim,yani biraz işlerim vardı.şimdi bakayım dedim.anladığım kadarıyla çağla uygun kaptandır.ok derse neden olmasın. dosbacım inşallah yakında hamiş haberlerini alırız.

tamam canım.

anaaaa melis gidiyormusun ama konu kariyer olunca iş dreğişiyor tabi...
senin bölümün neydi...
tüf üzüldümmmmmmmm

öyle hayatım iktisat fakültesi benim. :)

canım bebişim dün aşı oldu dru ateş yapabilir dedi bende korktum yükselirse diye uyuyamadım bekledim

bilgisayarım tamir olmadıda canım eşimin bilgisayarından giriyorum bu aradada yapılır bilgisayarım
kaptanlık konusunda sizleri çok fazla tanımadığım için yorum yapamayacağım
ama eminim adaylar arasından kim olrsa olsun en güzel şekilde yapacaktır

nurcum annelik işte böyle :)
tamam seni de takıma yazdım.

Melisim, umarım mezun olursun (incecik olursun) ama döndüğün anda başkanlık senindir. Kabul mü?

inşallah incecik olurum sen de bir an önce mezun olursun canım. O günler gelsin bakarız konuşuruz :)

ben kabul ediyorum canım çağla gerçekten uygundur ben yine uygunsa yardımcı olarak kalayım o yokken elimden geleni yaparım
yinede gitme diyorum:(((

tamam canım. gönlüm burada melzeyitim biliyorsun gidemem zaten. sizleri çok seviyorum takımımı da.

teşekkürler dosbacığım

kızlar kardeşime mart sonrası takımdan yer ayırıyorum ona gööre kız depresyona girdi nasıl zayıflayacam diye zati kilolu hamile kalmıştı bi bebemiz doğsun oda buralarda gezecek artık:))))

arkadaşlar ben buralardayım karnımı doyurup geliyorum listeniz hazır olunca haber verirsiniz...

tamam kallistecim listemiz hazır aslında sizinkine de bakıp bizimkini de kopyalıyorum şimdi.

ben yeni olduğğum için biey diyemeyeceğim esikler kimi uygun görüyorsa o olsun
meliste gelsin geri doc olduktan sonra ay bu sorada prof olacam der (inşallah)işimiz zor

canım yok bir doç olayım çok zor inan sınavı yökün atadığı 5 kişiden oluşan bir jüri yapıyor. önce eser incelemesi falan çok zor. ama profluk kolay 5 yıl bekmlemek zaten doçlıuktan sonda gelirim o arada :)))

gönlüm gitmemenden yana ama senin kararın ve geleceğini etkileyecek bir karar olduğu için hep destek tam destek canım benim olumunekankayizsmile ben fırsat bulduğum her zaman takımda olurum daha da sık paylaşımda bulunmaya gayret edicem takımımız sakın dağılmasın :gitme:

tamam baharım bundan eminim :)

melis bu azimle her bişey olur :))
ben çok güveniyorum

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 / 55.2 / -0.3 / -0.55%)

dosba (67.8 / 67.5 / 0.3 / 0.44% )
melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 61.6)
Nachtigall ( 62.4 / 61.7 / 0.7 / 1.12%)
bhr.87 (83.2 / 83.0 / 0.2 / 0.24%)
melzeyit (78.5 / 78.4 / 0.1 / 0.13%)
fikriye_bg (71.0 / 70.0 / 0.1 / 1.41%)
CheGuevera (71.4 / 70.2 / 1.2 / 1.68%) (yeni üye)
taylor(74.4 / 72.8 / 1.6 / 2.15%) (yeni üye)
nur_84 (78.0 / 77.2 / 0.8 / 1.03%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (703.2 / 697.6 / 5.6 / 0.87%)

ozaman yen kaptanımız hayırlı uğurlu olsun bide bize başkanlık konuşması ypsın şimdi değilmi devir işlemleri nezaman yapılıyor çiçekle falan gelelim eskibaşkan yeniye devrederken böyle çay yemek verilir bizde

ben kabul ediyorum canım çağla gerçekten uygundur ben yine uygunsa yardımcı olarak kalayım o yokken elimden geleni yaparım
yinede gitme diyorum:(((

Bırakama beni melzeyitim...

teşekkürler dosbacığım

kızlar kardeşime mart sonrası takımdan yer ayırıyorum ona gööre kız depresyona girdi nasıl zayıflayacam diye zati kilolu hamile kalmıştı bi bebemiz doğsun oda buralarda gezecek artık:))))

Harika, yaza hepimiz incecik oluruz inşallah.

o zaman kızlar kaptanımız nachtigall
yardımcımız melzeyit bırakmayız zaten onu.
hayırlı uğurlu olsun.

Yüzüm kara çıkmasa bari

Melisim, bana bilmem gerekenleri anlatır mısın?
Melzeyitim, yardımlarını bekliyorum

devir teslim törenini şöyle yapalım nachtigalli kürsüye davet ediyorum canım bunlar senin için a.s.:kahve::icecream:cokacimcoookvereliniortak. oldu mu? :)))

Canlarım, umarım en az Melis kadar iyi bir kaptan olurum, hiçbirinizi üzmem ve umarım hepimiz yaza mezun olur keplerimizi havaya fırlatırız ve light süt ve kuru kayısı eşliğinde kokteyl yaparız :)))))))))))

naptın canım lıght süt kuru kayısı hepsi gaz yapan şeyler beni hastaneye taşırsınız artık
hım şöyle büyük bir mangal partisi veririz
tatlılar falan hımmmmm sempatiksalakcinni

devir teslim törenini şöyle yapalım nachtigalli kürsüye davet ediyorum canım bunlar senin için a.s.:kahve::icecream:cokacimcoookvereliniortak. oldu mu? :)))

vereliniortak Meliscim, ben de sana şöyle şatafatlı bir çiçek buketi veriyorum ama böyle bir ikon yok. Hayal etmen gerekecek :)) Ve en derin sevgilerimiiiopuyorumnanaktan

Canlarım, umarım en az Melis kadar iyi bir kaptan olurum, hiçbirinizi üzmem ve umarım hepimiz yaza mezun olur keplerimizi havaya fırlatırız ve light süt ve kuru kayısı eşliğinde kokteyl yaparız :)))))))))))

olursun canım şüphem yok.

naptın canım lıght süt kuru kayısı hepsi gaz yapan şeyler beni hastaneye taşırsınız artık
hım şöyle büyük bir mangal partisi veririz
tatlılar falan hımmmmm sempatiksalakcinni

Her türlü light içeceği de büfeye dahil ediyoruz :)))) BArbekü de olsun :))))

yaza herkes mezun zayıf light şeyleri ne yapalım. belki kilo almaya uğraşırız o zaman.

vereliniortak Meliscim, ben de sana şöyle şatafatlı bir çiçek buketi veriyorum ama böyle bir ikon yok. Hayal etmen gerekecek :)) Ve en derin sevgilerimiiiopuyorumnanaktan

hayal ettim canım çok güzeldi opuyorumnanaktan

melisciğim özletme sakın kendini yoksa bilemiyorum artık polis zoruyla getirtiriz
kızlar biraz işim var çıkıyorum öptüm hepinizi

evet meliscim sakın özletme kendini...
biliyorum işin çok ama en azından ya günaydın de yada ii geceler :))

Back