Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende light ürünler değil barbekü istiyorum bi de kocamaaaan bi pasta :))
tamam melzeyitim gelirim :)
nachtigallcim gmailden birşeyler yolladım sana bakarsın.
fıstıklar bildirim tablonuzu bir daha kontrol edermisiniz melisin kilosunudamı eklediniz ki yanlış çıkıyor
benim son toplam satırım şöyle
641,6 / 636 / 5.6 / 0.87% )
Melisim, sana özelden bu konuyla ilgili soru sormuştum. Yanıt vermene gerek yok, gördüm:)))nachtigallcim paylaşım alanına listeyi bu hafta ben ekleyeyim açıklamayı da yapayım sonra top sende :)
kızlar ben kaçtım melise yemek yapmalııyım uyanır birazdan. öptüm
nachtigall hayırlı olsun canım başarılar
kızlar elektrik gitti muhabbetin ortasında yeni kaptanımızın görevi hayırlı uğurlu olsun a.s.
tamam baharım senin de desteğini aldık o zaman.
dosba bahar ve benim oyum tamam oybirliği aramayalım bugün bir daha gelemeyecekler olur. oy çokluğuyla kaptanımızı seçelim. ad ve melzeyitin gelişmelerden haberi yok, fikriye, taylor ve cheguevra sizler ne dersiniz nachtigallin kaptanlığına?
canım bebişim dün aşı oldu dru ateş yapabilir dedi bende korktum yükselirse diye uyuyamadım bekledim
Canlarım, umarım en az Melis kadar iyi bir kaptan olurum, hiçbirinizi üzmem ve umarım hepimiz yaza mezun olur keplerimizi havaya fırlatırız ve light süt ve kuru kayısı eşliğinde kokteyl yaparız :)))))))))))
bende light ürünler değil barbekü istiyorum bi de kocamaaaan bi pasta :))
Kızlar, arada 3 tane etsiz çiğ köfte ve dünden kalan kurabiyeyi yedim. Tatlar biraz karışık olmuş değil mi:) Bu arada 2 bardak yeşil çay içtim. Umarım 3 e tamamlayacağım. Şimdilik çıkıyorum. Birazdan öğrencim gelir.
Dereceye Giren İlk Üç Takımımız
5. Takım.. 1,10 %
6..Takım 0,97 %
8.Takım 0,78 %
BİREYSELDE DERECEYE GİRENLER .
1. 6. TAKIM nevra73 ( 77,0 / 74,0 / 3,0 / 3,90 % )
2. 5. TAKIM tombili ( 90.5 / 87.0 / 3.5 / 3.87% )
3. 6.TAKIM simerenya ( 103,8 / 100,6 / 3,2 / 3,08 % )
melisiiiim gitmeeee....
sen izne ayrılma biz sana çok alıştık çok seviyorum seni...
beni ve adı uygun görmüşsün... seve seve ne demek bu takım benim için çoook önemli
1 yıldır burdayım ve hergün uğramazsam hayatımda hep bişiler eksik kalıyo...
kaptanlık görevi en çok adcığıma yakışır ben ve melzeyit yardım ederiz
ama şu var ki ben artık bebek istiyorum 2 aydır korunmuyorum ve psikolojik olarak hamile kalma moduna girdim... ve umarım Rabbim çok aratmaz... ve hamile kalırsam yakın zamanda tekrar kaptan seçmek gerekir ve takıma zarar verebilir... dağılmasın 13.takım çnk sonrasında yine burda olacağım kesin...
tabii yaza kadar inş. hamile kalırım... sanırım hepiniz bu durumu makul karşılar... bu nedenle adcım kaptan olsun biz yalnız bırakmayız
CANIM TABİKİ ÇOK İYİY BİR KAPTANIMIZ OLURSUN SENİDE ÇOK ÇOK SEVİYORUZ ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ BENCE SEN SÜPER BİR KAPTAN OLCAKSIN.Canım, ben işin açığı senin kadar iyi kaptanlık yapabilir miyim, emin değilim ve arkadaşlar çok uzun zamandır burada paylaşım yapıyorlar, onların önceliği diye düşünüyorum. Tabi,, kimseler müsait değilse elbette ki elimden gelenin en iyisini yaparım.
KATILIYORUM CANIM mELİSE HAYRANIM ZATEN.bÖYLE BİR İNSANLA TANIBİLMEMİZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ BENCE.hangimiz kaptan olursak olalım melisimin yerini kimse tutamaz... çok ince kıvrak bi zekası var... çok tatlı eleştirileri var... yani liderlik onun özünde var bence
o zaman kızlar kaptanımız nachtigall
yardımcımız melzeyit bırakmayız zaten onu.
hayırlı uğurlu olsun.
Canlarım, umarım en az Melis kadar iyi bir kaptan olurum, hiçbirinizi üzmem ve umarım hepimiz yaza mezun olur keplerimizi havaya fırlatırız ve light süt ve kuru kayısı eşliğinde kokteyl yaparız :)))))))))))
CANIM TABİKİ ÇOK İYİY BİR KAPTANIMIZ OLURSUN SENİDE ÇOK ÇOK SEVİYORUZ ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ BENCE SEN SÜPER BİR KAPTAN OLCAKSIN.
OLACAK iNŞALLAH BİRAZ KİRAZ DA EKLEYEBİLİRMİYİZ BAĞILIR KİRAZA:)))))))))))