• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fıstıklar bildirim tablonuzu bir daha kontrol edermisiniz melisin kilosunudamı eklediniz ki yanlış çıkıyor

benim son toplam satırım şöyle

641,6 / 636 / 5.6 / 0.87% )

fıstıklar bildirim tablonuzu bir daha kontrol edermisiniz melisin kilosunudamı eklediniz ki yanlış çıkıyor

benim son toplam satırım şöyle

641,6 / 636 / 5.6 / 0.87% )

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 / 55.2 / -0.3 / -0.55%)
dosba (67.8 / 67.5 / 0.3 / 0.44% )

melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 61.6)
Nachtigall ( 62.4 / 61.7 / 0.7 / 1.12%)
bhr.87 (83.2 / 83.0 / 0.2 / 0.24%)
melzeyit (78.5 / 78.4 / 0.1 / 0.13%)
fikriye_bg (71.0 / 70.0 / 0.1 / 1.41%)
CheGuevera (71.4 / 70.2 / 1.2 / 1.68%) (yeni üye)
taylor(74.4 / 72.8 / 1.6 / 2.15%) (yeni üye)
nur_84 (78.0 / 77.2 / 0.8 / 1.03%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (641.6.2 / 636.0 / 5.6 / 0.87%)

ayy kallisim sağol yüzdeler tamam kiloları değiştirmemişim.

tamam nachtigallim hepsi diyet guruplarının içinde cumaları paylaşım alanına veriliyor liste sonra sıra hangisindeyse o takım genel sıralamayı yapıyor.

Kızlar, arada 3 tane etsiz çiğ köfte ve dünden kalan kurabiyeyi yedim. Tatlar biraz karışık olmuş değil mi:) Bu arada 2 bardak yeşil çay içtim. Umarım 3 e tamamlayacağım. Şimdilik çıkıyorum. Birazdan öğrencim gelir.

tamam baharım senin de desteğini aldık o zaman.
dosba bahar ve benim oyum tamam oybirliği aramayalım bugün bir daha gelemeyecekler olur. oy çokluğuyla kaptanımızı seçelim. ad ve melzeyitin gelişmelerden haberi yok, fikriye, taylor ve cheguevra sizler ne dersiniz nachtigallin kaptanlığına?

O sırada yoktum kızlar. Demiştim zaten çoğunluğa uyarım diye. Hayırlı uğurlu olsun.

canım bebişim dün aşı oldu dru ateş yapabilir dedi bende korktum yükselirse diye uyuyamadım bekledim

Annelik böyle birşey demek ki. İyi yapmışın canım, o daha minicik.

Canlarım, umarım en az Melis kadar iyi bir kaptan olurum, hiçbirinizi üzmem ve umarım hepimiz yaza mezun olur keplerimizi havaya fırlatırız ve light süt ve kuru kayısı eşliğinde kokteyl yaparız :)))))))))))

:)))) Koptum. Light süt ve kuru kayısı bana uyar, çok da severim. Kaptanlığın hayırlı olsun canım.

bende light ürünler değil barbekü istiyorum bi de kocamaaaan bi pasta :))

Babekü de olur, ekmeği az olursa, bir de bol salatayla. Ben pastayı tok karnına yerim :)

Kızlar, arada 3 tane etsiz çiğ köfte ve dünden kalan kurabiyeyi yedim. Tatlar biraz karışık olmuş değil mi:) Bu arada 2 bardak yeşil çay içtim. Umarım 3 e tamamlayacağım. Şimdilik çıkıyorum. Birazdan öğrencim gelir.

Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş. Benim de içmem lazım. Ama hep unutuyorum.

Kızlar geçen haftanın sonuçları şöyleymiş:

Dereceye Giren İlk Üç Takımımız

5. Takım.. 1,10 %
6..Takım 0,97 %
8.Takım 0,78 %

Bu hafta 3. olabilir miyiz acaba? Biz bu hafta 0.87 % yapmışız. Geçen senenin 3.sü 0.78 % yapmış. Gerçi öteki takımların ne yaptığına bağlı ama belki bu hafta 3. olabiliriz.

Bir de geçen haftanın en çok kilo kaybedenleri de şu arkadaşlarmış:

BİREYSELDE DERECEYE GİRENLER .

1. 6. TAKIM nevra73 ( 77,0 / 74,0 / 3,0 / 3,90 % )
2. 5. TAKIM tombili ( 90.5 / 87.0 / 3.5 / 3.87% )
3. 6.TAKIM simerenya ( 103,8 / 100,6 / 3,2 / 3,
08 % )​

Aynı takımdan biri 3 kilo biri de 3.2 kilo vermiş. 3.2 kilo veren arkadaş 100 kilonun üstünde olduğu için daha hızlı veriyor olabilir. Ama nevra73 isimli arkadaş bir haftada 77'den 74'e inmiş. Maşallah yaa. Darısı bizim başımıza. Boş bir zamanım olursa neler yapmış neler etmiş bakıp yazacağım.

Melzeyitim, bu diyeti yaparsam muhtemelen yatağa düşerim ben. Arkadaşım, istersen bi kaç gün vücudun dinlensin diye yapabilirsin ama hızlı giden kilo hızlı bi şekilde dönüyor.
Bu sabah elma ile ilgili bir yazı okudum. Bağırsaklarda faydalı bakterileri çoğaltıyormuş. Çok faydalıymış.
Herhalde ilk üçte oluruz. Talor'cım süperdin. Çok güzel kilo verdin. Ve spor yapmamana rağmen.
Darısı başıma :))))

çağlacığım zaten birkaç ekstram dışında bukadar yiyorum bende bi deneyeyim diyorum haftaya

taylorcuğum bu arkadaş monti (puanlama)diyeti yapıyor hatta onunla ilgili bir sayfada var ama ben bu diyeti pek anlamadım ama sen zaten diyetisyene gittiğin için problem yok

melisiiiim gitmeeee....
sen izne ayrılma biz sana çok alıştık çok seviyorum seni...
beni ve adı uygun görmüşsün... seve seve ne demek bu takım benim için çoook önemli
1 yıldır burdayım ve hergün uğramazsam hayatımda hep bişiler eksik kalıyo...
kaptanlık görevi en çok adcığıma yakışır ben ve melzeyit yardım ederiz
ama şu var ki ben artık bebek istiyorum 2 aydır korunmuyorum ve psikolojik olarak hamile kalma moduna girdim... ve umarım Rabbim çok aratmaz... ve hamile kalırsam yakın zamanda tekrar kaptan seçmek gerekir ve takıma zarar verebilir... dağılmasın 13.takım çnk sonrasında yine burda olacağım kesin...
tabii yaza kadar inş. hamile kalırım... sanırım hepiniz bu durumu makul karşılar... bu nedenle adcım kaptan olsun biz yalnız bırakmayız

canım hadi hayırlısıyla İnşallah en yakın zamndA HAMİLE KALIRSIN:)))))))))aMA CANINI SIKMA LÜTFEN BENİM KUZENİM HEP STRES YAPTI VE BUNDAN DOLAYI HAMİLE KALAMIYORDU AMA EN SONUNDA KENDİ KENDİNİ RAHATLAYABİLDİ VE HİÇ BEKLEMEDİĞİ BİR GÜN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ.uMARIM ÇOK YAKINDA GÜZEL HABERİ ÖĞRENİRİZ.

Canım, ben işin açığı senin kadar iyi kaptanlık yapabilir miyim, emin değilim ve arkadaşlar çok uzun zamandır burada paylaşım yapıyorlar, onların önceliği diye düşünüyorum. Tabi,, kimseler müsait değilse elbette ki elimden gelenin en iyisini yaparım.
CANIM TABİKİ ÇOK İYİY BİR KAPTANIMIZ OLURSUN SENİDE ÇOK ÇOK SEVİYORUZ ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ BENCE SEN SÜPER BİR KAPTAN OLCAKSIN.

hangimiz kaptan olursak olalım melisimin yerini kimse tutamaz... çok ince kıvrak bi zekası var... çok tatlı eleştirileri var... yani liderlik onun özünde var bence
KATILIYORUM CANIM mELİSE HAYRANIM ZATEN.bÖYLE BİR İNSANLA TANIBİLMEMİZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ BENCE.

o zaman kızlar kaptanımız nachtigall
yardımcımız melzeyit bırakmayız zaten onu.
hayırlı uğurlu olsun.

Canlarım, umarım en az Melis kadar iyi bir kaptan olurum, hiçbirinizi üzmem ve umarım hepimiz yaza mezun olur keplerimizi havaya fırlatırız ve light süt ve kuru kayısı eşliğinde kokteyl yaparız :)))))))))))

OLACAK iNŞALLAH BİRAZ KİRAZ DA EKLEYEBİLİRMİYİZ BAĞILIR KİRAZA:)))))))))))

Dene canım, hem de detoks gibi olur. Ben de elmadan bahsedince kalktım, bir elma aldım. Bu da benim ara yemeğim olsun. Akşam bir arkadaşın askere uğurlama yemeği var, ona gideceğiz. Dikkat ederim ama gündüz beslenmemin hafif olmasının hiç bi mahsuru yok :)))
Özel öğrencim de gelmedi daha..

CANIM TABİKİ ÇOK İYİY BİR KAPTANIMIZ OLURSUN SENİDE ÇOK ÇOK SEVİYORUZ ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ BENCE SEN SÜPER BİR KAPTAN OLCAKSIN.

OLACAK iNŞALLAH BİRAZ KİRAZ DA EKLEYEBİLİRMİYİZ BAĞILIR KİRAZA:)))))))))))

Çok sağol Fikriyecim, moral verdin :))) Ekleriz tabi kirazı. Ne demişler "kiraz ye, sapı gibi olursun"

Back