herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
ben sabah 6da yatmıştım anak kalkabildim
bugün ki kilom 77.2 78 ile başladım
canım bebişin mi uyumadı neden 6da yattın ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
ben sabah 6da yatmıştım anak kalkabildim
bugün ki kilom 77.2 78 ile başladım
canım geçmişi okuyacaksın daha :)) ben size güzel haberler vermek istiyorum artık :))
bu yüzden kaptanlık nac.. ile senin aranda ... benim için takımda herkes uygun ama ikinizinde paylaşımı güzel...
hangimiz kaptan olursak olalım melisimin yerini kimse tutamaz... çok ince kıvrak bi zekası var... çok tatlı eleştirileri var... yani liderlik onun özünde var bence
günaydın canlarım geçmişi okuyordum henüz bitiremedim bildirimi yapıp devam edeceğim okumaya kilom 83 sadece 200 gram gitmiş offff offff
başkanlık konusuna gelince ferda ablacım okuyunca çok üzüldüm o kadar alışmışım ki ama kariyerin için de gerekiyor bu senin için daha doğru olduğundan bende destekliyorum kararını dosbamın zamanı var sanıyorum bencede kaptanımız olması uygundur
şimdi bitirdim okumayı yakında teyze olacağız anlaşılan hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
yalnız ben de öyle bir sürece giriyorum ki eylüle kadar çok sıkı bi ders moduna girmem lazım canım yani böyle bir sorumluluk alırsam yerine tam anlamıyla getirmem gerekir getiremezsem de çok huzursuz olurum takım dağılma tehlikesine de girerse kendimi sorumlu hissederim o yüzden şu anda bende kaptanlığı kendime uygun bir makam olarak göremiyorum ne yazık ki canım :enbuyukkk:
eğer sende öyle bir sürece gireceksen nachtigallcim benim için de uygun kaptandır katılımları hoş tatlı dilli dost canlısı daha ne olsun kaptanda bulunması gereken temel özellikler zaten vereliniortak
amanın bir saat savcılığa gittim neler kaynatmışsınız inşallah teyzoş olacağızzz amanda aman hadi bakalım allahım hayırlıysa nasip etsin dosbacığım vallahi biran önce iyi haberlerini bekliyoruz hangi doktora gidiyosun hangi hastane meraklı ben hani yaza bende anne olmak istiyorum ya tekrar muhtemelen doktorumu ankarada bulacam gelip gidecem anlayacağınız
yani melisciğim yeni başkan adayımız anlaşılan çağlacığım oluyor yinede gitme diyorummm
che kilo vermişsin tebrikler
bhrcığım üzülme benimde 100gr vereceğiz sabret aslında ankaradasın neden ir diyetisyenle beraber bu işi götürmüyosun devlet hastanelerindede çok iyi diyetisyenler var bildiğim kadarıyla semt polikliniklerinde bile diyetisyen var
canım bebişin mi uyumadı neden 6da yattın ...
nurcum nasılsın seni alamadık bir türlü takıma.
bu hafta alıyormuyuz? bilgisayarın tamir oldu değilmi?
sen ne diyorsun yeni kaptan adayımıza?
amanın bir saat savcılığa gittim neler kaynatmışsınız inşallah teyzoş olacağızzz amanda aman hadi bakalım allahım hayırlıysa nasip etsin dosbacığım vallahi biran önce iyi haberlerini bekliyoruz hangi doktora gidiyosun hangi hastane meraklı ben hani yaza bende anne olmak istiyorum ya tekrar muhtemelen doktorumu ankarada bulacam gelip gidecem anlayacağınız
yani melisciğim yeni başkan adayımız anlaşılan çağlacığım oluyor yinede gitme diyorummm
bhrcığım üzülme benimde 100gr vereceğiz sabret aslında ankaradasın neden ir diyetisyenle beraber bu işi götürmüyosun devlet hastanelerindede çok iyi diyetisyenler var bildiğim kadarıyla semt polikliniklerinde bile diyetisyen var
ben kabul ediyorum canım çağla gerçekten uygundur ben yine uygunsa yardımcı olarak kalayım o yokken elimden geleni yaparım
yinede gitme diyorum((
sağol baharım hepinizin tek tek desteği benim için çok önemli. Kimseyi yüzüstü bırakmam istemem çünkü. Bu belki basit görünebilir ama çok önemli bir görev. Bizim takımda yada başka takımlarda da gördük kaptan paylaşımı azaltınca takım kötüye gidebiliyor paylaşım azalıyor kilo veremiyor dağılabiliyor. Bu sebepten çok düşündüm bu kararı verirken ama bu takımı ayakta tutacak üyelerimiz var biliyorsunuz bir şey olmaz takımımıza. Yeni kaptan yeni kan motivasyonu arttırır. Kim kaptan olursa alışana kadar tam destek vereceğim kalliste de destek olur zaten ona da yazdım.
ben yeni olduğğum için biey diyemeyeceğim esikler kimi uygun görüyorsa o olsun
meliste gelsin geri doc olduktan sonra ay bu sorada prof olacam der (inşallah)işimiz zor