• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım geçmişi okuyacaksın daha :)) ben size güzel haberler vermek istiyorum artık :))
bu yüzden kaptanlık nac.. ile senin aranda ... benim için takımda herkes uygun ama ikinizinde paylaşımı güzel...

şimdi bitirdim okumayı yakında teyze olacağız anlaşılan hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
yalnız ben de öyle bir sürece giriyorum ki eylüle kadar çok sıkı bi ders moduna girmem lazım canım yani böyle bir sorumluluk alırsam yerine tam anlamıyla getirmem gerekir getiremezsem de çok huzursuz olurum takım dağılma tehlikesine de girerse kendimi sorumlu hissederim o yüzden şu anda bende kaptanlığı kendime uygun bir makam olarak göremiyorum ne yazık ki canım :enbuyukkk:
eğer sende öyle bir sürece gireceksen nachtigallcim benim için de uygun kaptandır katılımları hoş tatlı dilli dost canlısı daha ne olsun kaptanda bulunması gereken temel özellikler zaten vereliniortak

hangimiz kaptan olursak olalım melisimin yerini kimse tutamaz... çok ince kıvrak bi zekası var... çok tatlı eleştirileri var... yani liderlik onun özünde var bence

sağol canım işyerinden de kaynaklanıyor biraz sanırım. öğrenciler asistanlar hocalar herkesi bir arada idare etmem gerekiyor bundan olabilir belki birazda yapımda var hiç sert olamadım olamam da sanırım. Bazıları seni hiç sinirli görmedik derler :) babamdan geçmiş herhalde.

günaydın canlarım geçmişi okuyordum henüz bitiremedim bildirimi yapıp devam edeceğim okumaya kilom 83 sadece 200 gram gitmiş offff offff :(
başkanlık konusuna gelince ferda ablacım okuyunca çok üzüldüm o kadar alışmışım ki ama kariyerin için de gerekiyor bu senin için daha doğru olduğundan bende destekliyorum kararını :( dosbamın zamanı var sanıyorum bencede kaptanımız olması uygundur

sağol baharım hepinizin tek tek desteği benim için çok önemli. Kimseyi yüzüstü bırakmam istemem çünkü. Bu belki basit görünebilir ama çok önemli bir görev. Bizim takımda yada başka takımlarda da gördük kaptan paylaşımı azaltınca takım kötüye gidebiliyor paylaşım azalıyor kilo veremiyor dağılabiliyor. Bu sebepten çok düşündüm bu kararı verirken ama bu takımı ayakta tutacak üyelerimiz var biliyorsunuz bir şey olmaz takımımıza. Yeni kaptan yeni kan motivasyonu arttırır. Kim kaptan olursa alışana kadar tam destek vereceğim kalliste de destek olur zaten ona da yazdım.

şimdi bitirdim okumayı yakında teyze olacağız anlaşılan hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
yalnız ben de öyle bir sürece giriyorum ki eylüle kadar çok sıkı bi ders moduna girmem lazım canım yani böyle bir sorumluluk alırsam yerine tam anlamıyla getirmem gerekir getiremezsem de çok huzursuz olurum takım dağılma tehlikesine de girerse kendimi sorumlu hissederim o yüzden şu anda bende kaptanlığı kendime uygun bir makam olarak göremiyorum ne yazık ki canım :enbuyukkk:
eğer sende öyle bir sürece gireceksen nachtigallcim benim için de uygun kaptandır katılımları hoş tatlı dilli dost canlısı daha ne olsun kaptanda bulunması gereken temel özellikler zaten vereliniortak

tamam baharım senin de desteğini aldık o zaman.
dosba bahar ve benim oyum tamam oybirliği aramayalım bugün bir daha gelemeyecekler olur. oy çokluğuyla kaptanımızı seçelim. ad ve melzeyitin gelişmelerden haberi yok, fikriye, taylor ve cheguevra sizler ne dersiniz nachtigallin kaptanlığına?

nurcum nasılsın seni alamadık bir türlü takıma.
bu hafta alıyormuyuz? bilgisayarın tamir oldu değilmi?
sen ne diyorsun yeni kaptan adayımıza?

amanın bir saat savcılığa gittim neler kaynatmışsınız inşallah teyzoş olacağızzz amanda aman hadi bakalım allahım hayırlıysa nasip etsin dosbacığım vallahi biran önce iyi haberlerini bekliyoruz hangi doktora gidiyosun hangi hastane meraklı ben hani yaza bende anne olmak istiyorum ya tekrar muhtemelen doktorumu ankarada bulacam gelip gidecem anlayacağınız

yani melisciğim yeni başkan adayımız anlaşılan çağlacığım oluyor yinede gitme diyorummm
che kilo vermişsin tebrikler
bhrcığım üzülme benimde 100gr vereceğiz sabret aslında ankaradasın neden ir diyetisyenle beraber bu işi götürmüyosun devlet hastanelerindede çok iyi diyetisyenler var bildiğim kadarıyla semt polikliniklerinde bile diyetisyen var

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 / 55.2 / -0.3 / -0.55%)
dosba (67.8 / 67.5 / 0.3 / 0.44% )
melis08 (61.6 / 61.6 / 0.0 / 0.0%)
Nachtigall ( 62.4 / 61.7 / 0.7 / 1.12%)
bhr.87 (83.2 / 83.0 / 0.2 / 0.24%)
melzeyit (78.5 / 78.4 / 0.1 / 0.13%)
fikriye_bg (71.0 / 70.0 / 0.1 / 1.41%)
CheGuevera (71.4 / 70.2 / 1.2 / 1.68%) (yeni üye)
taylor(74.4 / 72.8 / 1.6 / 2.15%) (yeni üye)
nur_84 (78.0 / 77.2 / 0.8 / 1.03%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (703.2 / 697.6 / 5.6 / 0.80%)

amanın bir saat savcılığa gittim neler kaynatmışsınız inşallah teyzoş olacağızzz amanda aman hadi bakalım allahım hayırlıysa nasip etsin dosbacığım vallahi biran önce iyi haberlerini bekliyoruz hangi doktora gidiyosun hangi hastane meraklı ben hani yaza bende anne olmak istiyorum ya tekrar muhtemelen doktorumu ankarada bulacam gelip gidecem anlayacağınız

yani melisciğim yeni başkan adayımız anlaşılan çağlacığım oluyor yinede gitme diyorummm
bhrcığım üzülme benimde 100gr vereceğiz sabret aslında ankaradasın neden ir diyetisyenle beraber bu işi götürmüyosun devlet hastanelerindede çok iyi diyetisyenler var bildiğim kadarıyla semt polikliniklerinde bile diyetisyen var

evet canım sen ne diyorsun?

bu arada kalliste de bunalmasınlar destek veririm diyor aklınızda olsun ben de buralarda olurum oturana kadar herşey.

kızlar burdaydım ama değildim,yani biraz işlerim vardı.şimdi bakayım dedim.anladığım kadarıyla çağla uygun kaptandır.ok derse neden olmasın. dosbacım inşallah yakında hamiş haberlerini alırız.

anaaaa melis gidiyormusun ama konu kariyer olunca iş dreğişiyor tabi...
senin bölümün neydi...
tüf üzüldümmmmmmmm

canım bebişin mi uyumadı neden 6da yattın ...

canım bebişim dün aşı oldu dru ateş yapabilir dedi bende korktum yükselirse diye uyuyamadım bekledim

nurcum nasılsın seni alamadık bir türlü takıma.
bu hafta alıyormuyuz? bilgisayarın tamir oldu değilmi?
sen ne diyorsun yeni kaptan adayımıza?

bilgisayarım tamir olmadıda canım eşimin bilgisayarından giriyorum bu aradada yapılır bilgisayarım
kaptanlık konusunda sizleri çok fazla tanımadığım için yorum yapamayacağım
ama eminim adaylar arasından kim olrsa olsun en güzel şekilde yapacaktır

5.TAKIM 142.ETAP ETAP

Pia ( 60.3 / 61.4 / -1.1 / -1.86% )
acıgül ( kendi isteği ile ayrıldı )
_Mustang_ ( 65.9 / 65.9 / 0.0 / 0.00% )
tombili ( 87.0 / 88.0 / -1.0 / -1.15% )
mersa ( 81.0 / 80.7 / 0.3 / 0.37% )

5. Takım Toplam Kilo ( 294.2 / 296 / -1.8 / -0.61% )

fıstıklar listem hazır

ben kabul ediyorum canım çağla gerçekten uygundur ben yine uygunsa yardımcı olarak kalayım o yokken elimden geleni yaparım
yinede gitme diyorum:(((

canım inş. bende çok isitiyorum artık
melzeyitcim şimdilik bi doktora gitmedim
tiroid için gittiğim doktor bütün tahsillerime bakıp gebelik için hiç bi engelin yok demişti
hemen doktora gidip kafa karıştırmak istemiyorum
mayısa kadar böle devam ama sonuç alamazsam mayıs gibi doktor düşünüyorum sonuçta tedavi etmek için hevesli bi çok doktor var... bu nedenle benimde iyi doktor araştırmam gerekecek... bulursam sana da haber veririm

ben yeni olduğğum için biey diyemeyeceğim esikler kimi uygun görüyorsa o olsun
meliste gelsin geri doc olduktan sonra ay bu sorada prof olacam der (inşallah)işimiz zor

sağol baharım hepinizin tek tek desteği benim için çok önemli. Kimseyi yüzüstü bırakmam istemem çünkü. Bu belki basit görünebilir ama çok önemli bir görev. Bizim takımda yada başka takımlarda da gördük kaptan paylaşımı azaltınca takım kötüye gidebiliyor paylaşım azalıyor kilo veremiyor dağılabiliyor. Bu sebepten çok düşündüm bu kararı verirken ama bu takımı ayakta tutacak üyelerimiz var biliyorsunuz bir şey olmaz takımımıza. Yeni kaptan yeni kan motivasyonu arttırır. Kim kaptan olursa alışana kadar tam destek vereceğim kalliste de destek olur zaten ona da yazdım.

gönlüm gitmemenden yana ama senin kararın ve geleceğini etkileyecek bir karar olduğu için hep destek tam destek canım benim olumunekankayizsmile ben fırsat bulduğum her zaman takımda olurum daha da sık paylaşımda bulunmaya gayret edicem takımımız sakın dağılmasın :gitme:

canım numunenin diyetisyenine gittim ama gittiğimde tiroidim normaldi yani ona göre bir liste yazmıştı şu an onları yesem vermek yerine alırım ben de düşünüyorum bir diyetisyene daha gitmeyi keşke şu anda özel bir diyetisyene gitme imkanım olsa ama ne yazık ki yok :(

Back