• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben senin gitmeni istemiyorum ama mecbursun o yüzden dosbanın olması eğer onun içinde bir sakıncası yoksa kabul ediyorum bence adcığımda yapabilir

Ben de senin gitmeni istemem Meliscim. Ama şartların elvermiyorsa sen bilirsin tabi. Bence de Dosbik ya da Ad olabilir.

sağolsun kızlar. İnanın çok zorlu bir süreç yaşıyorum paylaşım yapamayınca bu beni rahatsız ediyor biliyoruzki paylaşım çok önemli hele kaptanın ki, takım dağılır neler yaşadık daha önce de.
Nachtigallcim aslında seni de düşündüm ama senin de yoğun işin ben de çalışıyordum ama h.içi 2 gün evdeydim onun verdiği rahatlıkla yaptım yada çalışıp işyerinde bilg. başında olma sıkıntısı olmayan da yapabilir. Aday olabilir herkes.

kızlar biliyorsunuz doçluğa hazırlanıyorum çok çalışıyorum bu aralar ve de böyle devam edecek sınava kadar. uzunca bir süre. Takıma pek vakit ayıramıyorum ve bundan dolayı huzursuz oluyorum, takımı da etkiliyor bu, ben bir süre izne ayrılmak istiyorum. Benim için çok zor bir karar oldu, 1 yılı geçti biliyorsunuz takımda.
Kaptanlığı devredecek birini arıyorum, hergün paylaşım yapabilecek vakit ayırabilicek buraya paylaşım alanına kardeş takıma, gözü kulağı açık üyeleri iyi idare edebilicek :)
aday var mı?
melzeyitle konuştum ilk önce o yardımcı olarak kalmayı uygun buldu, benim fikrimi sorarsanız eski üye olmalarından dolayı ad veya dosba derim. ama biliyorum ki ad artık yoğun ve işyerinden çok sık giremiyor. Ben aday olarak dosbayı gösteririm. ama sizin fikirleriniz önemli eğer başka adaylar varsa yada dosbacım istemezsen seçim yapalım.

Yaa canım. Keşke gitmesen. Ama çok haklısın, doçentliğe hazırlık için denebilecek hiçbir şey yok. Şimdi izinli olunca ne olacak? Hiç gelmeyecek misin? Canın sıkıldığında arada gelip neler yapıyorsun anlatsan güzel olurdu.

Adaylık konusu için benim diyebileceğim birşey yok. Hepinizi yeni yeni tanıyorum. Çoğunluğun fikrine uyarım.

dosba çıkmış gelince cevap verir ona göre bir karar alırız.
Bana da çok şey kattı canım takımım çok güzel dostluklar edindim devam ettireceğim her fırsatta geleceğim buraya yine.

Yaa canım. Keşke gitmesen. Ama çok haklısın, doçentliğe hazırlık için denebilecek hiçbir şey yok. Şimdi izinli olunca ne olacak? Hiç gelmeyecek misin? Canın sıkıldığında arada gelip neler yapıyorsun anlatsan güzel olurdu.

Aday olarak benim diyebileceğim birşey yok. Hepinizi yeni yeni tanıyorum. Çoğunluğun fikrine uyarım.

canım evet yakınen biliyorsun bu durumu. Arada gelirim tabi yazarım. Aslında mezun olup ayrılmayı düşündüm ama şu an gerek yok buna geri dönerim belki kilo alıp :))

sağolsun kızlar. İnanın çok zorlu bir süreç yaşıyorum paylaşım yapamayınca bu beni rahatsız ediyor biliyoruzki paylaşım çok önemli hele kaptanın ki, takım dağılır neler yaşadık daha önce de.
Nachtigallcim aslında seni de düşündüm ama senin de yoğun işin ben de çalışıyordum ama h.içi 2 gün evdeydim onun verdiği rahatlıkla yaptım yada çalışıp işyerinde bilg. başında olma sıkıntısı olmayan da yapabilir. Aday olabilir herkes.

Ferdacım, ince düşüncen için çok teşekkür ederim. Benden önce dosbikim ve adım var. Melzeyitim yardımcı kalmayı tercih ettiği için onu yazmadım.
Kaptanlıktan ayrılacak olman gruptan ayrılacağın anlamına gelmiyor değil mi arkadaşım. Sık giremesen bile hem kilo kontrolü için hem de seni özlemememiz için gir canım.

Ferdacım, ince düşüncen için çok teşekkür ederim. Benden önce dosbikim ve adım var. Melzeyitim yardımcı kalmayı tercih ettiği için onu yazmadım.
Kaptanlıktan ayrılacak olman gruptan ayrılacağın anlamına gelmiyor değil mi arkadaşım. Sık giremesen bile hem kilo kontrolü için hem de seni özlemememiz için gir canım.

tabi canım zaten kopamam buradan :) çok alışığım.
gelirim sık sık her bulduğum fırsatta.

melisciğim sen takımdan ayrılma yine uma bildirimlerini yap arada gir ama sadece başkanlığı bırak canım
taylorcuğum yeni olmanda önemli değil aramızdan bir gönüllü seçeceğiz gönüllü olanlar bir adım öne lütfen :))))

canım evet yakınen biliyorsun bu durumu. Arada gelirim tabi yazarım. Aslında mezun olup ayrılmayı düşündüm ama şu an gerek yok buna geri dönerim belki kilo alıp :))

Canım arada gelip kilonu söylersen belki çok abartmazsın yeme konusunda. Ama kilo alırsan da diyebileceğim birşey yok. Çok zor bir iş yapacaksın sonuçta. Ama inşallah kilo almazsın canım.

selam kilom 71.7 giriş kilom 72.8 sonra görüşürüz öpüldünüz

Che geçen hafta bugün 71.7 kiloymuş.

melisciğim sen takımdan ayrılma yine uma bildirimlerini yap arada gir ama sadece başkanlığı bırak canım
taylorcuğum yeni olmanda önemli değil aramızdan bir gönüllü seçeceğiz gönüllü olanlar bir adım öne lütfen :))))

Birkaç kişi aday da içlerinden seçim yapıyoruz sandım. Tamam, bekliyoruz gönüllüleri.

Şimdi geçmişi okuyayım.

meliscim zaman gelecek ve ayrılmak isteyeceğini düşünmüştüm,çünkü önemli bir süreçe giriyorsun,son zamanlarda çok yoğunsun. gidecek olmandan dolayı inan çok mutsuzum.tamam izne ayrılıyorsun ama eskisi gibi aramızda olamayacaksın. görevi deviralmak isterdim ama bu işyerinde biraz zor olur. dosbikim ok derse onun kaptan olmasını bende isterim. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım her zaman. ama şunu bil seni özlerim. arada bir de olsa muhakkak uğra gel bize gelişmeleri anlat.

canım bir süre tajımdan izinli olayım kilo da veremiyorum konsantre olamöıyorum biliyorsun ama dönerim arada yine.

Birkaç kişi aday da içlerinden seçim yapıyoruz sandım. Tamam, bekliyoruz gönüllüler.

yok canım benim adaylarımdı ad ve dosba herkes aday olup fikrini söyleyebilir tabi :)

meliscim zaman gelecek ve ayrılmak isteyeceğini düşünmüştüm,çünkü önemli bir süreçe giriyorsun,son zamanlarda çok yoğunsun. gidecek olmandan dolayı inan çok mutsuzum.tamam izne ayrılıyorsun ama eskisi gibi aramızda olamayacaksın. görevi deviralmak isterdim ama bu işyerinde biraz zor olur. dosbikim ok derse onun kaptan olmasını bende isterim. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım her zaman. ama şunu bil seni özlerim. arada bir de olsa muhakkak uğra gel bize gelişmeleri anlat.

adcım ağlayacağım şimdi. Ben de hepinizi çok seviyorum zamanla herkesle aramızda özel bir bağ oluştu. İşini biliyorum herkesi tanıyorum en uygun dosba gibi geldi bana da.
Gelirim tabi burası sizler olmadan duramam zaten buna eminim.

melisiiiim gitmeeee....
sen izne ayrılma biz sana çok alıştık çok seviyorum seni...
beni ve adı uygun görmüşsün... seve seve ne demek bu takım benim için çoook önemli
1 yıldır burdayım ve hergün uğramazsam hayatımda hep bişiler eksik kalıyo...
kaptanlık görevi en çok adcığıma yakışır ben ve melzeyit yardım ederiz
ama şu var ki ben artık bebek istiyorum 2 aydır korunmuyorum ve psikolojik olarak hamile kalma moduna girdim... ve umarım Rabbim çok aratmaz... ve hamile kalırsam yakın zamanda tekrar kaptan seçmek gerekir ve takıma zarar verebilir... dağılmasın 13.takım çnk sonrasında yine burda olacağım kesin...
tabii yaza kadar inş. hamile kalırım... sanırım hepiniz bu durumu makul karşılar... bu nedenle adcım kaptan olsun biz yalnız bırakmayız

geldim net yoktu kilom 70.5 1.2 kilo vermişim umarım 1. oluruz hemen çıkmam lazım öpüldünüz

melisiiiim gitmeeee....
sen izne ayrılma biz sana çok alıştık çok seviyorum seni...
beni ve adı uygun görmüşsün... seve seve ne demek bu takım benim için çoook önemli
1 yıldır burdayım ve hergün uğramazsam hayatımda hep bişiler eksik kalıyo...
kaptanlık görevi en çok adcığıma yakışır ben ve melzeyit yardım ederiz
ama şu var ki ben artık bebek istiyorum 2 aydır korunmuyorum ve psikolojik olarak hamile kalma moduna girdim... ve umarım Rabbim çok aratmaz... ve hamile kalırsam yakın zamanda tekrar kaptan seçmek gerekir ve takıma zarar verebilir... dağılmasın 13.takım çnk sonrasında yine burda olacağım kesin...
tabii yaza kadar inş. hamile kalırım... sanırım hepiniz bu durumu makul karşılar... bu nedenle adcım kaptan olsun biz yalnız bırakmayız

çok sağol dosbacım ben de çok seviyorum sizleri. Böyle gerkiyor inan beceremiyorum.
Anladım canım seni inşallah bir an önce olur hamilelik çok seviniriz teyze oluruz. Mazeretinde çok haklısın belki bu ay ya da bir sonraki ay hamile kalırsın belli olmaz. Bilmem ben de şimdi adda yoğun işyerimde bazen zor girebiliyorum demiş, ama yine karar onun.
Ad tamam demezse başka adaylar var mı? Kimse kabul edemezse melzeyiti zorlayacağız :)

iyi geceler hanımlar kimsecikler uğramamış doğru dürüst ne bu sessizlik yahu :( ben bugün neler yediğimi yazdım akşam bir de 3 kaşık bulgur pilavıyla 2 tane turşu yedim bugünkü bu düzensiz yemekten sonra yarın tartıda kaç çıkarım merak ediyorum doğrusu :(

Bana turşu hiç yaramıyor canım. Tuzlu ya, şişkinlik yapıyor sanırım. Ama insan yemeden de duramıyor. Arada ben de yiyiyorum.

gelelim bana sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 2elmayedim akşam bezele pilav vardı bide salata az pilav 6-7 kaşık bezelye ve bol salata yedim bukadar sabah hemen tartılır yazarım ugün egzersiz yapacak dermanım yok çünkü

Bence çok güzel beslenmişsin canım. Afiyet olsun.

Günaydın kızlar,
Sabah uyanır uyanmaz tartıldım ve 61,7. Şaşırdım :))) Şımardım.
Kahvaltıda ince lavaş yedim. Lavaş gerçekten inceydi. İçine peynir ve domates koydum, peyniri erittim.
Buralardayım.
Hepinize güzel cumalar.

Nachtigall'cim güzel kilo vermişsin. Hem de birgün önceki ısrarcı kısırcı-kekci kadına rağmen. Tebrikler canım.

günaydınnn a.s.
çook dikkat ettim ama yine istediğim gibi değil :((
67.5
üzgünüm

dosbacım ideal kilona sadece 7.5 kilo kalmış. İdeale bu kadar yaklaşınca, gittikçe daha zor olabiliyor vermek. 30 kilo fazla olan insanla 5 kilo fazlası olan insan aynı kolaylıkta kilo veremiyor. Ve sen yine de vermişsin. Tebrikler canım.

taylorcuğum tebrik ederim ne güzel zayıflaman bizde yerimizde sayıyoruz halen

Canım senin sağlık problemlerin olmasına rağmen yine de vermişsin. Tebrik ediyorum. Benim şu an vermem çok daha kolay çünkü hem verecek çok kilom var hem de diyetin daha başlarındayım. İnşallah devamı gelir, bakalım.

Tebrik ediyorum Taylor'cım. Uçak hızı ile gider kiloların inşallah. :)))

Amin amin inşallah, cümlemize. Ben de seni tebrik ediyorum canım.

melzeyit ve ad her ikisi de olur... söz veriyorum gidene kadar kaptan yardımcılığı yaparım her durumda ...
biliyosunuz ben hep burdayım ama kaptan olup sonra ben gidiyorum demek istemem ....
sende bizi yalnız bırakmayacaksın dimi meliscim

13.TAKIM 142. ETAP

ad1 (54.9 / 55.2 / -0.3 / -0.55%)
dosba (67.8 / 67.5 / 0.3 / 0.44% )
melis08 (61.6 / 61.6 / 0.0 / 0.0%)
Nachtigall ( 62.4 / 61.7 / 0.7 / 1.12%)
bhr.87 (83.2 /
melzeyit (78.5 / 78.4 / 0.1 / 00.13%)
fikriye_bg (71.0 / 70.0 / 0.1 / 1.41%)
CheGuevera (71.4 / 70.2 / 1.2 / 1.68%) (yeni üye)
taylor(74.4 / 72.8 / 1.6 / 2.15%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (479.4/

Back