Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacığım teşekkürederim sigarayı normalde çok içmiyorum ama yoğun iş temposunda ipin ucu kaçıyor hele herkes bi sigara yakınca sende farkında olmadan yakıyosun evet bırak demek kadar saçma bişey yok bana biri bırak dediğinde direk tepki veriyorum bende sütü yoğurdu eksik etmemeye çalışıyorum keçi peynirini çok severim ama tuzlu çok hemde ben artık tuzsuz kireç gibi peynirler yiyecem(( kola nerdeyse hiç içmiyorum desem yeridir eve hiç almıyorum gazoz ayda yılda bir ozaman içiyorum işte oyüzden almamaya çalışıyorum

Melzeyitim, ben de bir peynir çeşidi önereyim. Kaşar loru diğer adlarıyla tatlı lor ya da kahvaltılık lor. Tatlı için lor diyenler de var. Tuzsuz canım ve lezzeti de güzel.
Dosbikim de çok güzel söylemiş. Beslenmemiz nasılsa yaşlılığımız da öyle olacak.

günaydın kızlar. öğlen olmuş yaa.
umarım herkesler iyidir.bende idare ediyorum uykum var sadece,doyamıyorum bu uykuya. hafta sonu temizlikti yaptım,annemi gönderdim,oturmaya gittim,ve misafir ağırladım. börek yedim,poğaça yedim,tatlı yedim. :)) yedimde yedim. ama öncelerinde akşam yemeği yok,oturmaya gittiğimizde akşam yemeği yememiştim,misafir geldiğindede yemedim.misafirlerde görümcem,kaynım ve kayınvalide grubuydu. geçmişe bakayım buralarda olurum. :))

selam arkadaşlar nasılsınız?
ancak oturabildim bi bakayım dedim ne var ne yok diye dün epey geç yattım o yüzden geç kalktım kalkınca canım kahvaltı istemedi 1 tane elma yedim biraz önce de öğle yemeği olarak 2 dilim kepek ekmeği ve yoğurtlu haşlanmış brokoli yedim bundan sonra kendime ayrı yemekler yapıcam ya da yaptığım yemekleri çok az yağlı yapıcam gerçi bu sefer de evde zayıflık sınırında belki de altında olan babam ve erkek kardeşim iyice zayıflayacaklar kaydirigubbakcemile3

yediklerimi yazayım 1,5ince dilim köy ekmeği yarım kase çorba 4 kaşık pilav az et yarım kase yeşillik 1 kase yoğurt yedim

az yedim değilmi eski listemi buldum onu uygulayacam artık

bende eski listemi 10gündür uyguluyorum ama değişen bişi yok malesef (
3 parça biftek (küçük)
1 kase yoğurt
yağsız salata
ekmek yemedim
zaten bu ara sadece kahvaltıda ekmek yiyorum

Canım Nachtigall'in dediği gibi tuzsuz lor var. Hiç tuzu yok. Hatta açık bulamazsan veya istemezsen Tansas'ta falan paketlenmis de satiliyor peynir reyonunda. Markasını unuttum. Benim meniere olan arkadaşım atak zamanında kek bile yemiyordu. Kabartma tozunun içinde sodyum varmış diye. Ben ona mayalı kek yapmıştım, kabartma tozu kullanmadan. Bir de etimek var tuzsuz, hep ondan yiyordu. Fırınlarda da tuzsuz ekmek satılıyormuş. Dışarıda pizza bile yemiyordu. Evde tuzsuz peynir, sebze, mantarla pizza yapıyordu. Salçaların çoğunda artık tuz olmuyormuş zaten. Ama artık ilk zamanlardaki kadar dikkat etmiyor. Bir tek cips, turşu falan yemiyor. Yemeği olabildiğince tuzsuz yiyiyor. Şu an gayet iyi. Hiçbir şikayeti yok. Tekrar çok geçmiş olsun canım.

bizim evde tuz düşmanı kız ve eş varken yemekler tuzsuz olsa tuzsuz tuz atsam tuzlu kendime ayrı onlara ayrı yapamam bulacam hal çaresi kabartma tozu hiç aklıma gelmemişti akşam tuzsuz ekmek alacam canı mkendime internette araştırdım yememem gerekenlerin listesi
sodyum içeren besinler
peynir pizza hazr çorba hazır köfte konserveler meyvesuları
tuzlu et balık tuzlu ekmek tuzlu yağ ıspanak peynir zeytin havuç marul istiridye mısır daha neler vardırda ben bilmiyorum şuan bu hastalığın yediklerimize olan alarjilerimizde tetikliyormuş ben cumartesi mısır yemiştim pazarda nescafe içtim tam oldu üzerine

lor peyniri biliyorum onu ama oda çok yağlı yinede en iyisi o yada tuzsuz peynirler satılıyor onlardan alayım

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta, domates
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 1 tabak enginar yemeği, 1 dilim ekmek, domates, 1 bardak yoğurt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 köfte, 1 dilim ekmek, salata, cacık
Ara: 12 badem, 2 porsiyon mandalina.

Spor: Spor yok. Hatta çok hareketsizdim.

Sabah kahvaltımı 1 saat içinde yapamadım: -1, çok hareketsizdim: -3. Kendime 6 veriyorum.

Adcım, annen için allah kavuştursun. Bu vesile ile tekrar kahvaltıya başlarsın sanıyorum.
Haftasonun da çok yoğun geçmiş, gelen giden.. KAçırdıklarını akşam yemeklerini yemeyerek dengelemişsin canım.

Kendi yemeğini kendin yapman iyi olmuş Baharım. Hemen farkedersin değişikliği.. Onlar yemesin, sen ye şekerim :)))

yediklerimi yazayım 1,5ince dilim köy ekmeği yarım kase çorba 4 kaşık pilav az et yarım kase yeşillik 1 kase yoğurt yedim

az yedim değilmi eski listemi buldum onu uygulayacam artık

Evet canım, az yemişsin. Düzene giriyorsun yavaş yavaş.

Ben de 1 orta boy patates ve 1 parça biftek yedim. Yediğimbi avuç çekirdeği saymazsam kaçamaksızım :))

Benim arkadaşım bir de idrar söktürücü ilaç kullanmıştı. Vücuttaki fazla suyu attırıyormuş. Belki doktor sana da yazar. Haberlerini bekliyoruz.

Benim arkadaşım bir de idrar söktürücü ilaç kullanmıştı. Vücuttaki fazla suyu attırıyormuş. Belki doktor sana da yazar. Haberlerini bekliyoruz.

canım burda uzman doktor yokki bu konularda canım ona sıkılıyor ama idrar söktürücü nün etkilerini hastalık üzerinde araştırdım bende kullanacam

Kendi yemeğini kendin yapman iyi olmuş Baharım. Hemen farkedersin değişikliği.. Onlar yemesin, sen ye şekerim :)))

bundan sonra bi süre böyle deniycem canım bakalım faydasını görürüm inşallah kötü olan sabah tartılacaktım ama tartım tuhaflaşmış geçenlerde de 4-5 kere pilini çıkarıp taktıktan sonra çalışmıştı pili bitiyo desem daha yeni aldım bozulacak mı nedir sabah bir türlü tartılamadım

Baharcım, sen yakın zamanda tartına pil almıştın. Umarım teknik bi sorunu yoktur.

bilmiyorum canım umarm yoktur eski tartımı da bulamıyorum evde ne varsa eskilerde var yıllarca kullanıldı hala takır takır çalışıyodu dijital geldi ortalıktan kalktı şimdi de istesem de bulamıyorum birine mi verdiler ne yaptılarsa

ben ara olrak 1 elma yedim
şimdi yeşil çayımı hazırlayacam var mı isteyen ??

ben öğle yemeğimden sonra içtim ama alabilirim tatlım :)

kızlar annem az yağ ve su ile ocak üzeri börak yapmıştı çok güzeldi valla dayanamadım 1 dilim yedim şimdi ne yiyecem bilmiyorum ama çok uykum var başım çok ağrıyor biraz dinlenmek istiyorum hepinizi öptüm kızlar yarın görüşşürüz

afiyet olsun canım
yat dinlen uyumak ii gelecektir bu hastalık yorgunluğa gelmiyo
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…