Canım yazdıklarını okuyunca hemn cevap vermek istedim.Seni anlayabiliyorum ben çalışmıyorum ama bir gün mecbur çalışmaya başlayacam ve o günü düşünmek bile beni üzüyor.İmkanın varsa çalışma derdim ama yine mutlu olmayacaksın canım.Çalışmaya alışmış insan evde oturmaktan çok sıkılır.Bir süre çok güzel vakit geçirirsiniz oğluşunla,her naz seni mutlu eder...ama benim gibi sürekli yanında olunca bir süre sonra sıkılırsın.Tabiki her insan farklı ben kendim için söyleyim çalışmadığım için çok sıkılıyorum ve kendimi çok bıraktım.Oğlumla güzel vakit geçiriyorum ama bir yere kadar...Hayatım ona göre hareket ediyor,tüm planlarım ona göre...hepimiz öyledir.Ama yalnız baktığım için bazen çok sıkılıyorum...şöyle 1-2 saatliğine birine bırakabilsem biraz nefes almış olurum belki.Artık 18 aylık olcak ve bu zamn içinde 8 saat onsuz geçirmedim....Bu hem benim için hem oğlum için kötü taraflaı var.Kendim özel bir hayatım kalmadı,ama daha önemlisi oğlum çin de bağmsızlığı kötü etkiliyor,bensiz duramıyor.maksimum 10 dk bensiz vakit geçiriyor o da yanında başkası varise.Yalnız oynamak sözkonusu bile olmaz.Benden başka kimse yidirmez,su kimse içirtmez bardağı alıp bana getiriyor ben içircekmişim,kendisi içebildiğine rağmen.Bunler beni strese sokuyor,bir gün işim olur mecbur çıkmak gerekirse ve tam da yemk saati ise ne olcak..aç kalcak tabi....
Oğlun ağlaması normal zamnla alışacak,sanberk daha önceden babasına öyle yapardı ama şimdi çok neşeli işe göderiyor bay bay yapıyor,öpücük gönderiyor,bide baba alo diyor yani iş yerinde telde arasın.Merak etme oğluşun da alışır.Ama sakın ondan saklanarak evden çıkma ağlasa da ona işe gidip tekrar gelceğini söyle.Hergün öyle olunca en sonr her zamn geri döneceğini öğrencek ve rahatşayacak.Bide bişey daha var seni üzülmeni görmesin sen üzüldüğünde o daha üzülür.EVe döndüğüne onu ne kadar özlediğini söyle ona da sor ve kendin cevamı ver,ne hissetiklerini anlasın.Evdeyken ev işleri yapmamaya çalış O uyanakadar tek onunla ilgilen.Canım çalışmak kolay değil hele bir anne için ama çalışmamak da hem maddi hem manevi açıdan birçok eksikler oluyor.