iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum sizlerden o kadar uzak kaldim ki cok özledim hepinizi basimiza neler geldi gecen hafta oglumun ayagi kirildi cumartesi gece ameliyat ettiler simdi evde yatiyor kaynanam ve kayinbabam hala burdalar daha 2 hafta kalacaklar galiba bende durumlar böyle geleln giden belli degil cok kötüyüm ya
günaydıııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltımı yaptım nasılsınız canlarım
Canım sıkkın dosbikim. Anlayamıyorum, ben tatlı sevmem, buna rağmen neredeyse her gün gofret yedim. Durmak lazım.
zor durum bi parca ye sende neolacak benimde yarın misafirlerim var pasta kurabiye yapacam ben yerim onları biliyom ohaoldumsmile şimdiden sıkıntı bastı birazdanda annemlere gidebilirim bide orda yerim ayyy bayılazammmmmmerhaba güzel bayanlar nasılsınız bakalım yerimseniben
kardeşim denilecek abla düşmanı poğaça yaptı bide evden acil çıktı fırına ben bakıyorum pişmesi için mafoldumben kokular mis gibi geliyo ama dayanmak zorundayım yoksa kilo veremiycem yaaa eyvahedigeldismile
fikriyecim biliyorum anlıyorum seni melis de aynı. Ama 12'ye kadar bildirim yapamayacalksan bir gün önce herhangi bir saatte yaz canım her hafta sabit geçmek zorunda kalıyorum. Diyet yapabiliyormusun, sanırım konsantreni kaybettin.
Ferdacım canım cumayı perşembe sanıyordum ben(((((((((((((8bilmiyorumkismile sürekli evde olunca günleri karıştırmaya başladım.Önceden eşim çarşamba ve cümartesi gece alışırdı da ona güre ben de günleri bilirdim.Şİmdi gece çalışmıyor ve kendimi unuttum artık.
Açıkçası çok iyi diyet yapamıyorum ama tatlıdan uzak duruyorum bakalım ne zamana kadar...ve gün için de çok koşuşturuyorum açıkçası.Sanberk çok yaramaz oldu Bi saniye dikkatim başka yere olsun hop sanberk pencereye binmiş,masaya,fırını açmış,dolapların içinde,pc açmış bi sürü bela işte.Kapalırı da açıyor hiç bişye engel olamıyorum.
Çok yorgunum arkadaşım çoook.Sen nasıl yapıyorsun hiç anlamıyorum,hem iş hem çocuk,hem ev işleri...zor arkadaşım zor.
Bide kilom 70-72 arası değişiyor sürekli sabit bir kilo alamadım.
merhaba güzel bayanlar nasılsınız bakalım yerimseniben
kardeşim denilecek abla düşmanı poğaça yaptı bide evden acil çıktı fırına ben bakıyorum pişmesi için mafoldumben kokular mis gibi geliyo ama dayanmak zorundayım yoksa kilo veremiycem yaaa eyvahedigeldismile
kopyaladığın kısımda hata olmalı benimki şöyle (arayı sildim baş son aynı):
http://tickers.TickerFactory.com/.........../weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?