Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nach... canım yarın oynayalım ...
aslında severim kelime oyunlarını ama bakalım başarılı olabilcekmiyim
şimdi yatıyorum ii geceler diliyorum tatlım
sabah tartılacağız şimdi acıktım yememek için uyumalıyım :))

Öğrenirsin canım, çok kolay, sana da iyi geceler. Ben de yatacağım

valla dosbacım bu aralar ne yesem sanki fazla yemişim gibi bir psikoloji içerisindeyim haa doyuyomuyum tam anlamıyla değil dedim ya psikolojik olarak çok etkilendim bunca zamandır bir arpa boyu yol katedememekten sanırım

bu arada kaptanım sabah evde olmıycam erken çıkıcam eğer bildirime kadar dönmezsem ki hiç bir fikrim yok işimin ne kadar süreceği konusunda kilomu aynı geçersen sevinirim canım ama yetişirsem bildirimde bulunurum..

ya bende baktımda ynamadım geri kızdan fırsat bulamamki şu kolayıda ben hjç sevmem tek şeklini severim oda güzel lavobo açması
hoşbuldu ccanı m salla gecmişi adı üstüne geçmiş
sempatiksalakcinni lülülülülülü :bbo: delikafadulden aklinialirimsmile :teytey:
canımın sıkıldığı nasıl da belli oluyo di miii kaydirigubbakcemile3
yani
bence süper
sen 1 hafta lahana çorbası i psikolojin süper olur
gelelim bana -ne edim sabah srkeli su hafif kahvaltı
ara lahana çorbası
öğlen lahana çorbası bide yarım fincan nescafe içtim
akşam tarhjana çorbaı makana vardı 1 kase çorba itim 4-5 kaşıkta makarna yedim şimi sporumu ypacam duş alacam yatacam tabi sirkeli suyumu ve bir kupa lahana çorbamı içerekzemuszemus

canım ben lahanayı tüketemiyorum tiroid rahatsızlığım yüzünden ama maydonoz suyuna başlamayı düşünüyorum

iyi akşımlar arkadaşlar,ay bana oyun demeyin bıktım oynamaktan...Bu günleri zamanımı tamamen oğula ayırdım ve tek yaptığımız şey oyun,oyna oyna nereye kadar bu çocuk yorulmuyor mu sıkılmıyormu çok yorgunum arkadaşlar.
Diyet iyi gitmiyor ama bugün biraz daha düzenli yemeye çalıştım
sabah peynir,ekmek ve yumurta
öğlen mercimek çorbası ekmeksiz
ara iki kez 1 er elma
akşam güveçte et vardı ondan yedim,yeşil salata ve 1 dilim ekmek.
biraz protein ağrlıklı olmuş sanki:))

Baharcım çok iyiy bitirmişsin gümü
tek ara olsaydı metabolizman daha hızlı çalışıp daha çok yağyı yakardın.Mesela aralarda yarım meyve olabilir veya sen maydanoz suyu deneyeceğini söylemişsin o da olur.

Canım ben de diyet yapamıyorum ama buraya yazamasam da okuyorum diyerlei görünce gaza geliyorum.

canım bende diyetisyene gittim ama et hiç 2köfte kadar azalmamıştı
en son 3 tane idi
aslında bende deneyebilirim 2 tane... çünkü bana bugün 90gr biftek fazla geldi

Sorma canım yaa. Zaten öğle yemeğinde doyamadım. Sonrasında ekstradan 2 galeta yedim. Ama sabah 2 dilim peynir hakkım var. Onlardan 1 dilimi yerine yumurta yiyebilirmişim. Bir daha öyle yapıcam.

Hoşbulduk melankoli :)

canım ben lahanayı tüketemiyorum tiroid rahatsızlığım yüzünden ama maydonoz suyuna başlamayı düşünüyorum

Bir arkadaşım da hipotiroid. O karalahana yemiyor bir tek. Normal lahana da mı kötü geliyormuş? Bir de o bayağı bir araştırdı, ilacını değiştirtti doktoruna. Genelde ilaçlarda tek tip hormon oluyormuş. O hem T3 hem T4 olan bir ilaç istedi. Doktoru da aralarında fark yok demiş ama yine de yazmış ilacı, arkadaşımın içi rahat etsin diye. Bir iki ay oldu, yeni yeni kilo vermeye başladı. Kesinlikle ilacı değiştirdiği için olduğunu düşünüyor. Sen de doktoruna bir sor istersen.

Bugün hemen hemen tamamen diyete uydum. Hatalarım:

- Ekstradan 2 galeta yedim, diyet falan da değildi, gayet yağı tuzu yerindeydi: -1
- Spor bir yana, çok hareketsizdim: -3. Toplamda kendime 6 veriyorum.

Yarın hem diyete uyup hem de spor yapıp süper birgün geçirmek istiyorum.

günaydın kızlar 61.6 kiloyum, 800 grvermişim annemlerde kalmıştık ama kahvaltı yapmadan geldim tartılmak için. Kahvaltıdan sonra detaylı yazarım. Dosbacım rakibim sen nasılsın :) beni geçmişsindir umarım. kızlar inşallah herkes kilo vermiştir bu hafta.

Son düzenleme:
Ben kilo veremedim, bırak vermeyi, aldım.62,4. Tatil yaramadı. Kilo oranım -1,79
Kahvaltım standarttı. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir,2 parça sucuk.

günaydııııınnnn
bu hafta bu gayrete neden böle oldu anlamadım 67.8
meliscim tebrik ederim a.s.
kızlar geç kalktım kahvaltımı yapayım geleceğim

melisim azıcık geç vereceğim bugün bildirimi canım sen istersen bekle istersen ver listeyi ama banada bırakabilirsin sorun olmaz biliyorsun canım hadi kolay gelsin...

Melisim, seni tebrik ediyorum canım. Ve bugün oranları alırken yardım istersen buradayım. Kaç kere kendi oranımı bile hesaplayamamıştım. Bugün buradayım şekerim

melisim azıcık geç vereceğim bugün bildirimi canım sen istersen bekle istersen ver listeyi ama banada bırakabilirsin sorun olmaz biliyorsun canım hadi kolay gelsin...

tamam kallistecim ben sana mesaj bırakırım ama ö.sonra çıkmam lazım olmadı sana bırakırım.

Melisim, seni tebrik ediyorum canım. Ve bugün oranları alırken yardım istersen buradayım. Kaç kere kendi oranımı bile hesaplayamamıştım. Bugün buradayım şekerim

sağol nachtigallim eksikler var neyse kızlar yok.

teşekkürler canım koşturmadan kilo verdim yani çok bilinçli bir şey değil bir de çok heyecanlı bir hafta geçirdim karnımın açlığını unuttum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…