ben daha yapmadım ekmeği tümden bırakmak olmaz zaten vücudun ihtiyacı var mecburen yiyeceksin bizim burada fena soğuk var kar yağdı dondu -20 derece soğuk varnach.. bende kahvaltımı yaptım ama 2 dilim ekmekle(
zaten 1 haftadır kahvaltıdan başka ekmek yemiyorum
ankarda çoook güzel kar var :))
ama kahvaltı çok önemli bence yapmalısın çok azda olsakızlar günaydın. bugünde kahvaltı yapmadım,kar yağdığından beri kalkıp kahvaltı yapmaya üşeniyoruz.annem bizde olduğu için biraz gevşek davranıyorum. bu hafta diyet güme gitti ama geçen haftadan vediğimi koruyorum hala. böyle atlatayımda haftaya bişeyler düşüneceğiz artık.
i soğuk varya nasıl hemde ya ben kendim için değilde çocuk için korkuyorum içeride sıkılıyor evde sobalı odalarıda gezeiremiyorum okadar soğukki camlar hep donmuş bi bahar gelseydide salsaydık kendimizi çayırachegue cim seninde gözünaydın hayatım ama epey soğukmuş orası.dikkat et kendine canım.
bu arada hepinize afiyetolsun kızlar
aman öyle olsun bi çıktım basküle geçen cuma günkü kilodayım moral felan kalmadı ama öyle olsundaçıkar hayatım çkmazmı.hepimiz mens döneminde,hatta bazılarımız bitesiye kadar tartıda fazla çıkarız,vücutta acayip şişlik olur.
nach.. bende kahvaltımı yaptım ama 2 dilim ekmekle(
zaten 1 haftadır kahvaltıdan başka ekmek yemiyorum
ankarda çoook güzel kar var :))
günaydın aylar sonra karı gördüm allahıma binlerce şükürler olsun çok mutlu oldum aman aman yağmadı ama beyazın temizliği çorumun kirli yüzüne çöktü
ben neyedim yarım dilim börek ve yarım simt ben iyice saldım ama çok yoğunuz bu hafta da böyle geçecek muhtemelen kiloda aldım mutsuzum ama şuan yapacak bişeyde yok:gitme::gitme::gitme:
sorumu yenileyim adet döneminde baskülde kilo fazla çıkarmı kızlar öyle bir ihtimal varmı umar ım vardır
ah nacticim benim senden farklı bir yanım yok hayatım üzülme.sen yine benden iyisin aslında. aklıma gelmişken yediklerimi yazayım.
1 paket form bisküvi,200 ml süt, 2 bardak çay,250 ml su.
ekmek yiyorum ama sadece kahvaltıda...ben daha yapmadım ekmeği tümden bırakmak olmaz zaten vücudun ihtiyacı var mecburen yiyeceksin bizim burada fena soğuk var kar yağdı dondu -20 derece soğuk var
günaydın aylar sonra karı gördüm allahıma binlerce şükürler olsun çok mutlu oldum aman aman yağmadı ama beyazın temizliği çorumun kirli yüzüne çöktü
ben neyedim yarım dilim börek ve yarım simt ben iyice saldım ama çok yoğunuz bu hafta da böyle geçecek muhtemelen kiloda aldım mutsuzum ama şuan yapacak bişeyde yok:gitme::gitme::gitme:
ohhh var mı anne gibisi yaa. gözün arkada kalmıyo dimiii....kızlar günaydın. bugünde kahvaltı yapmadım,kar yağdığından beri kalkıp kahvaltı yapmaya üşeniyoruz.annem bizde olduğu için biraz gevşek davranıyorum. bu hafta diyet güme gitti ama geçen haftadan vediğimi koruyorum hala. böyle atlatayımda haftaya bişeyler düşüneceğiz artık.
dosba,melzeyit gözünüzaydın kızlar kar gelmiş,tadını çıkarın dicem ama bu soğukta da zor. bizim buraya yaklaşık 25 cm yağmıştır.belediyemiz hiçbir halta yaramadı heryer kar yığını.şükür yağmur yağıyorda buzlar biraz yumuşadı yoksa yürüyemez olduk düz yolda. valla erisin diye bekliyorum.e nede olsa ben doydum kara. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
sorumu yenileyim adet döneminde baskülde kilo fazla çıkarmı kızlar öyle bir ihtimal varmı umar ım vardır
ah nacticim benim senden farklı bir yanım yok hayatım üzülme.sen yine benden iyisin aslında. aklıma gelmişken yediklerimi yazayım.
1 paket form bisküvi,200 ml süt, 2 bardak çay,250 ml su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?