Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nach.. bende kahvaltımı yaptım ama 2 dilim ekmekle (
zaten 1 haftadır kahvaltıdan başka ekmek yemiyorum
ankarda çoook güzel kar var :))

ben daha yapmadım ekmeği tümden bırakmak olmaz zaten vücudun ihtiyacı var mecburen yiyeceksin bizim burada fena soğuk var kar yağdı dondu -20 derece soğuk var

günaydın aylar sonra karı gördüm allahıma binlerce şükürler olsun çok mutlu oldum aman aman yağmadı ama beyazın temizliği çorumun kirli yüzüne çöktü
ben neyedim yarım dilim börek ve yarım simt ben iyice saldım ama çok yoğunuz bu hafta da böyle geçecek muhtemelen kiloda aldım mutsuzum ama şuan yapacak bişeyde yok:gitme::gitme::gitme:

kızlar günaydın. bugünde kahvaltı yapmadım,kar yağdığından beri kalkıp kahvaltı yapmaya üşeniyoruz.annem bizde olduğu için biraz gevşek davranıyorum. bu hafta diyet güme gitti ama geçen haftadan vediğimi koruyorum hala. böyle atlatayımda haftaya bişeyler düşüneceğiz artık.

dosba,melzeyit gözünüzaydın kızlar kar gelmiş,tadını çıkarın dicem ama bu soğukta da zor. bizim buraya yaklaşık 25 cm yağmıştır.belediyemiz hiçbir halta yaramadı heryer kar yığını.şükür yağmur yağıyorda buzlar biraz yumuşadı yoksa yürüyemez olduk düz yolda. valla erisin diye bekliyorum.e nede olsa ben doydum kara. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

sorumu yenileyim adet döneminde baskülde kilo fazla çıkarmı kızlar öyle bir ihtimal varmı umar ım vardır

chegue cim seninde gözünaydın hayatım ama epey soğukmuş orası.dikkat et kendine canım.
bu arada hepinize afiyetolsun kızlar

ama kahvaltı çok önemli bence yapmalısın çok azda olsa

çıkar hayatım çkmazmı.hepimiz mens döneminde,hatta bazılarımız bitesiye kadar tartıda fazla çıkarız,vücutta acayip şişlik olur.

chegue cim seninde gözünaydın hayatım ama epey soğukmuş orası.dikkat et kendine canım.
bu arada hepinize afiyetolsun kızlar
i soğuk varya nasıl hemde ya ben kendim için değilde çocuk için korkuyorum içeride sıkılıyor evde sobalı odalarıda gezeiremiyorum okadar soğukki camlar hep donmuş bi bahar gelseydide salsaydık kendimizi çayıra

canım normalde kahvaltıya çok önem veririz,her sabah düzenli kahvaltıda yaparız ama şu soğuklar bizi engelliyor açıkçası. oğlumda uaynmayıca işimize geliyor,umursamıyorz ananesi ile yapar kahvaltısını diye.ama annem bu cumartesi gidiyor,eskiye döneriz sanırım. :))

çıkar hayatım çkmazmı.hepimiz mens döneminde,hatta bazılarımız bitesiye kadar tartıda fazla çıkarız,vücutta acayip şişlik olur.
aman öyle olsun bi çıktım basküle geçen cuma günkü kilodayım moral felan kalmadı ama öyle olsunda
şimdi ben kahvaltıda bazlama yapıyorum hani şu lavaş ekmek varya hergün yaparım gelde yeme bi günel oluyorki neyse gidemde kahvaltıyı hazırlayam bari
ama az yiycem söz

tamam canım afiyet olsun,bana da gönder dicem ama malesef olmaz. aman kendini kaybedip fazla yeme. :))

Canım, afiyet olsun. Ekmek de şart :)

Canımm, ufak ufak toparlarsın kendini, işlerin de yoğunsa diyet planlamak zor oluyor.

sorumu yenileyim adet döneminde baskülde kilo fazla çıkarmı kızlar öyle bir ihtimal varmı umar ım vardır

Regl öncesi vücutta bir şişlik olur canım, bittikten bir gün sonra falan da o şişlik iner.

Adcım, ben çok kötü bir rakibim. O kadar kötü ki tartıya çıkmaya korkuyorum.

melzeyiiittt hayatım sesin çıkmıyo yaa. yoğunsun biliyorum.nezlen nasıl oldu biraz daha iyimisin. biran önce toparlanmanı ümit ediyorum.dikkat et kendine hayatım.bu arada patikleri bazanın altından çıkardım örneğini çıkarmak için örmeye başladım bitince sana ayrıntılı yazarım.epey oldu yapmayalı anlatmam zor olur diye bir tane öreyim dedim. kayınvalidede yok,ondan öğrenmiştim örmeyi.ona sorardım en azından ama banada pratik olacak,yakında bebişi olcek arkadaşlarıma örerim. :))

ah nacticim benim senden farklı bir yanım yok hayatım üzülme.sen yine benden iyisin aslında. aklıma gelmişken yediklerimi yazayım.
1 paket form bisküvi,200 ml süt, 2 bardak çay,250 ml su.

ah nacticim benim senden farklı bir yanım yok hayatım üzülme.sen yine benden iyisin aslında. aklıma gelmişken yediklerimi yazayım.

O konuda şüpheliyim hayatım. Hallolacak artık bi şekilde.
Öğlen yayla çorbası yapacağım. Yanında nohut yerim herhalde canım.

ben daha yapmadım ekmeği tümden bırakmak olmaz zaten vücudun ihtiyacı var mecburen yiyeceksin bizim burada fena soğuk var kar yağdı dondu -20 derece soğuk var
ekmek yiyorum ama sadece kahvaltıda...
ayyy almayayım çok soğukmuş sizin oralar (

evet iyice salmışsın börekler falan :))
olsun canım zaten beyin diyeti kabul etmedikçe sen zorla vücuduna eziyet versende gitmiyor kilolar...
çok çalışıyorsun vitaminlerine dikkat et ...

ohhh var mı anne gibisi yaa. gözün arkada kalmıyo dimiii....
ben bu haftada çok dikkat ettim ama veremedim ama olsun koruyoruz yinede dimi canım
bu da önemli

bizim burda 10cm falan ama görüntü harika...
sabah kalktım kuşlara yem verdim... şimdi bu soğukta bulamazlar...
balkonumu kirlettiler ama değdi :))

eveeeetttt benim ilk günler 1 kilodan fazla çıkar sonlara doğru normale zor gelirim
kafana takma canım normal

ayy ne güzel su içmişsin bende sabah zorla 2 bardak içiyorum sonra gün içinde unutuyorum

sorma dosbacım aynen öyle.şimdi annem evde yemekler pişiyor,çocuğa bakıyor,evi topluyor. hazırlama derdi yok aynı evin içindeler,ne zaman kalkarlarsa kalksınlar diyorum,iyi oluyor gerçekten.ama haftaya eski tempo devam.
düşünceli arkadaşım benim. bende anneme demiştim günde 3 öğün karlara ekmek serpiştir kuşlar yesin diye,oda yapıyormuş.
bende bakma hayatım 250 ml içtim ama gün boyu toplasan 1 lt ancak oluyor yada daha az.kışın zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…