• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

taylor hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın bakın ne güzel imkanlarınız var spor salonu gibi diyetisyen gibi diyete uygun beslenme gibi bende bunların hiçbiri yok kenime ayrı yemek yapma seçeneğim bile yok ben kaynanamlarla oturuyorum ve evdehrkese aynı yemek yapılır imkanların kısıllığından egzersizimi bile gece yapıyorum odama gectikten sonra

elinizdeki imkanları değerlendirin ve zayıflayınopuyorumnanaktan

Hoşbuldum canım. Diyetisyen ve spor salonu için imkanlarımı çok zorladım. Borç harç devam ediyorum. Bir ara birkaç ay gidemedim. Yine gidemediğim zamanlar olabilir. Gidebildiğim zamanları çok iyi değerlendirmem lazım, haklısın. Özellikle ayrı yemek yapamamak falan çok zor olmalı. Allah kolaylık versin. Egzersizini de yapıyormuşsun. Çok takdir ettim seni canım. Maşallah, nazar değmesin. En kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırsın inşallah.

Hoşgeldin Taylor'cım. Ben de senin gibi 1,60 ım. Hedefim 55 e düşmek. Benim kilo maceram evlenmemle başladı. Geçen yıl 70 e çıktım. Diyetisten kontrolü ile 10 kilo verdim. Şimdi de 61 ile kilo vermeye çabalıyorum. Diyetisyenle başarı sağlayacağına eminim. Madem spor salonu üyeliğin var, değerlendirme imkanın varsa en azından koşu bandına çık, Ben de 2 ay önce spor salonuna yazıldım ama sadece 3 hafta gidebildim. Benim sorunum da salonun evime yakın olmayışıydı. Umarım evdeki eliiptik bisiklete bir an önce başlarım.
Eğer evde yemek için malzeme yoksa ben de direk abur cuburlara yöneliyorum.
Kendini tanıyorsun, zayıf noktalarını biliyorsun, bu seniin en büyük avantajın. Bol şans canım.

Hoşbuldum canım. Rakamsal olarak ne kadar ortak özelliğimiz varmış. 160 cm, hedef 55 kg., diyetisyenle 10 kg verme. Spora az gidebilme. En büyük fark sen 61 kiloymuşsun. Darısı benim de başıma. Keşke ben de 70 kilo olduğumda başlasaymışım. Neyse geç olsun da olsun en azından. Çok teşekkürler canım, sana da bol çanslar.

Hoşbuldum canım. Rakamsal olarak ne kadar ortak özelliğimiz varmış. 160 cm, hedef 55 kg., diyetisyenle 10 kg verme. Spora az gidebilme. En büyük fark sen 61 kiloymuşsun. Darısı benim de başıma. Keşke ben de 70 kilo olduğumda başlasaymışım. Neyse geç olsun da olsun en azından. Çok teşekkürler canım, sana da bol çanslar.
Doğrusun canım, rakamsal ortaklığımız fazla. Umarım ortak ortak kilolarımızı da veririz. Başladın ya, önemli olan o. Ben de keşke 65 iken başlasaydım diyorum. Herhalde belli bir kiloya ulaşmadan durumun ciddiyetini anlamıyoruz.

iyi akşımlar arkadaşlar.Bu günlerde pek yazmadım diyetim iyiy gitmiyor ama vazgeçmiyorum.Aslında çok yemiyorum ama yediklerim lifli değil ve hiç düzenli değil atıştırıyorum öyle ve ne yediğimi anlamıyorum.

Yeni arkadaşımıza hoşgeldin.

selam kızlar bugün ders çalışamadım odam acayip soğuk yediklerimi yazayım:
sabah 2 dilim kepekekmeği bir üçgen peynir 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığından biraz fazla nutella :utangac:
ara 1 portakal
öğle 1 dilim beyaz ekmek 2-3 kaşık taze fasülye
ara 1 portakal
akşam 1 kepçe çorba 3-4 kaşık bezelye 3 kaşık da pilav
ayyyyy çok yemişim bugün yaaa mafoldumben

merhabalarrrr ben hem kk de yeniyim hem burada.. 13.takımda ne demek oluyor 8.ci takımda da yazılarım var yarışmamı yapıorsunuz? biraz anlatırmısnız

iyi akşımlar arkadaşlar.Bu günlerde pek yazmadım diyetim iyiy gitmiyor ama vazgeçmiyorum.Aslında çok yemiyorum ama yediklerim lifli değil ve hiç düzenli değil atıştırıyorum öyle ve ne yediğimi anlamıyorum.

Yeni arkadaşımıza hoşgeldin.
bende aynıyım ya ne yediğimi anlamıyorum bazen dikkat etmek lazım aslına
sabah 2 dilim kepekekmeği bir üçgen peynir 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığından biraz fazla nutella :utangac:
ara 1 portakal
ara 1 portakal
bence gayet iyi
merhabalarrrr ben hem kk de yeniyim hem burada.. 13.takımda ne demek oluyor 8.ci takımda da yazılarım var yarışmamı yapıorsunuz? biraz anlatırmısnız
ahanda burda yazıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

gelelim yediklerime
sabah yine sirkeli su
kahvaltı çok az beyaz peynir bol yeşillik biraz ekmek ve şekersiz çay
ara 1 elma öğlen 2 parça kızarmış tavuk
sirkeli su
akçşam bizim burda kömbe derler börek gibi bişey anlıycanız 1 dilim ondan yedim sonrada mısır patlatmıştı m accık atıştırdım napim yemeyimde sütümmü çeksin:kedi:
tabi bolca su içiyorum
şimdi lahana ağımı sürüp egzersizimi yapıcam yeşil çay ımı 1 bardak bide elma sirkemi içip yatmaya çalışıcam tabi idil bırakırsa
bu arada cumadan bu yana 1 kilo daha vermişim
72.8 le katılmıştım size

Son düzenleme:
Sabah:
2 ince dilim ekmek (tam buğday)
2 dilim peynir
Domates, biber
Fruktozlu çay

Ara:
1 bardak süt

Öğlen:
4 köfte
Az zeytinyağlı yeşillik

Ara:
1 dilim peynir

Akşam:
1 tabak barbunya yemeği
Az zeytinyağlı domates
Yarım bardak yoğurt

Ara:
2 porsiyon (4 orta boy) mandalina

Spor: Yok. Hatta çok hareketsizdim.

Diyetisyenim normalde de çok yemek veriyor ama en çok yemeği bu hafta verdi. Sanırım uzun zaman aradan sonra yeni başladım diye. Yani yarından sonra azaltacak.

Diyet listem katı değil. Örneğin bana 3 porsiyon et yazıyorsa, bu balık da olabilir, tavuk da, köfte de. Sebze yemeği yazdıysa çeşidini kendim seçebiliyorum vs. Ve istersem öğünlerin yerini değiştirebiliyorum.

Bugün hemen hemen dediği herşeyi yaptım. Sadece "fruktoz kullanma, kalorisi çok, tatlandırıcı kullan" demişti, onu yapmadım. Yapay birşey kullanmak istemiyorum.

Kendime puan vermem gerekirse, fruktoz için -1 puan, hiç hareket etmediğim için -3 puan. Bugün kendime verdiğim puan: 6.

Günaydınnn,
Genelde dosbikim yazardı bunu ama..
Taylor'cım öğünlerin çok güzel olmuş, Afiyet olsun
Kızlar, kahvaltımı yapayım, gelirim.

Günaydınnn,
Genelde dosbikim yazardı bunu ama..
Taylor'cım öğünlerin çok güzel olmuş, Afiyet olsun
Kızlar, kahvaltımı yapayım, gelirim.

ozaman günaydııııınnnnn a.s.
ne demek şekerim artık evdesin senden alalım...zaten senden her sabah 6da bi günaydın alıyorduk :))
9 da kalktım kahvaltımı yaptım ... listemin hiç dışına çıkmıyorum ama sadece 100gr vermişim :((
niye bu kadar durdu bu hafta anlamış değilim :((
cumaya kadar barii 500gr olsa

ozaman günaydııııınnnnn a.s.
ne demek şekerim artık evdesin senden alalım...zaten senden her sabah 6da bi günaydın alıyorduk :))
9 da kalktım kahvaltımı yaptım ... listemin hiç dışına çıkmıyorum ama sadece 100gr vermişim :((
niye bu kadar durdu bu hafta anlamış değilim :((
cumaya kadar barii 500gr olsa

Ben de kahvaltımı yaptım. Standart kahvaltıydı gene. Yanında yumurta.
Sen canını sıkma canım, gerçek yağ yakmak çok zor. İlk etapta zor olur, sonra su gibi akıp gider :)

mrb fıstıklar nasılınız bakalım ben bugün daha bişey yiyemedim canım bişey istemiyo her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım sanırım toptan kaçtı iştahım kaydirigubbakcemile3 o kadar soğuk ki bir an önce şu kış gitsin de dışarılara çıkalım diyorum offff offffff

ah bahrcım bende aynısını istiyorum hemen dışarı çıkmak ince kıyafetler ve spor ayakkabılarımı giymek istiyorum

merhaba kızlar,
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Gidemedim Fethiyeye ama aradım kuzenlerimi (ablalarımı) çok ağlıyorlar :( kader.
telefonumu sevmeye başladım ama dün derste eşim sürekli arıyor tel. çalıyor sesini kısmayı bilmiyorum çok sinir oldum. Yeni asistanımız dün başladı tesadüfen kızınkinin aynısıymış pişti olduk. Neyse tüm özelliklerini gösterdi bana sağolsun iyi oldu, bana sorun dedi :)

yediklerime gelince abartmadım kesinlikle ama ne yediğimiz farkenda değilim hiç de tartılmadım. Kızım sıkıntılı geceleri hiç uyumuyor neredeyse ben geç yatıyorum çalışıyorum biliyorsunuz kendimde değilim yani.
dosbacım mahcubum sana karşı rakibiz güya hiç gelemedim doğru düzgün. Senin nasıl gidiyor?

taylor hoşgeldin renk getirdin takıma.

herkesi öpüyorum evdeyim buralardayım. Yarın 3 dersimin sınavı var soru hazırlıyorum.

Meliscim, bu aralar günlerin karışık geçiyor arkadaşım, kolay gelsin. Hatta gecelerin de karışıkmış. Canım, vitamin falan almayı ihmal etme. Vücut direncin düşecek.
Telefonuna alışmana çok sevindim. Güzel güzel konuş, iyi haberler al canım.
Kızlar, arada 1 muz yedim. Öğle yemeğinde de 1 kase çorba ve kabak yedim.
Birazdan ufak ufak çıkacağım. Derse gideceğim. Akşam görüşürüz.
Sağlıcakla kalın..

merhaba herkese...yaaa bu sıralar cok fazla katılamıyorum kızımın dogum günü telası var...genelde diğer topiklere dogum günü ile ilgili yazıp cıkıyorum...
ama söyle bi çzetleyim hafta sonu ara verdim 1 günlük sonra yine devam ve iyi gidiyor.sabah peynir yumurta zeytin öğlen yogurt ve tavuk ciğeri yedim okadar.sanırım 1,5 haftadır 3 kilo verdim..
yaza kadar devam.kızım kalktı görüşürüz hoscakalın zayıf ve ac kalın.
şimdiden mutlu yıllar hayatım.ne güzel veriyorsun kilocukları ben yerimde sayıyorum tebrikler canım,inşallah devamı gelir. kaydirigubbakcemile5
ara 1 portakal
ara 1 portakal
sadece pilav fazla gibi durmuş hani bezelyede çok fazla şeker içeriyor ya öyleydi sanırım.ama gerisi iyi duruyor hayatım. :1hug:

gelelim yediklerime
sabah yine sirkeli su
kahvaltı çok az beyaz peynir bol yeşillik biraz ekmek ve şekersiz çay
ara 1 elma öğlen 2 parça kızarmış tavuk
sirkeli su
akçşam bizim burda kömbe derler börek gibi bişey anlıycanız 1 dilim ondan yedim sonrada mısır patlatmıştı m accık atıştırdım napim yemeyimde sütümmü çeksin:kedi:
tabi bolca su içiyorum
şimdi lahana ağımı sürüp egzersizimi yapıcam yeşil çay ımı 1 bardak bide elma sirkemi içip yatmaya çalışıcam tabi idil bırakırsa
bu arada cumadan bu yana 1 kilo daha vermişim
72.8 le katılmıştım size
canım çok fazla bişey yememişsin zaten,aman sütüne dikkat et hayatım,yiğenimiz mamasız kalmasın. a.s
Diyetisyenim normalde de çok yemek veriyor ama en çok yemeği bu hafta verdi. Sanırım uzun zaman aradan sonra yeni başladım diye. Yani yarından sonra azaltacak.
Diyet listem katı değil. Örneğin bana 3 porsiyon et yazıyorsa, bu balık da olabilir, tavuk da, köfte de. Sebze yemeği yazdıysa çeşidini kendim seçebiliyorum vs. Ve istersem öğünlerin yerini değiştirebiliyorum.
Bugün hemen hemen dediği herşeyi yaptım. Sadece "fruktoz kullanma, kalorisi çok, tatlandırıcı kullan" demişti, onu yapmadım. Yapay birşey kullanmak istemiyorum.
Kendime puan vermem gerekirse, fruktoz için -1 puan, hiç hareket etmediğim için -3 puan. Bugün kendime verdiğim puan: 6.
canım listen epey esnekmiş,ne güzel. sanırım önce psikolojik olarak rahatlatıyor. aslında listende yediklerini ben yemeğe kalksam ki fazla gelir yiyemem.tabi zamanla alışılır.şunu demek istiyorum,aslında böyle sık yiyerek metabolizma sürekli çalışır durumda olacağı için rahat kilo verilir sanırım. spor konusunda bende çok eksik durumdayım,sıkılaşmaya çok ihtiyacım var. ohaoldumsmile

merhaba kızlar,
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Gidemedim Fethiyeye ama aradım kuzenlerimi (ablalarımı) çok ağlıyorlar :( kader.
telefonumu sevmeye başladım ama dün derste eşim sürekli arıyor tel. çalıyor sesini kısmayı bilmiyorum çok sinir oldum. Yeni asistanımız dün başladı tesadüfen kızınkinin aynısıymış pişti olduk. Neyse tüm özelliklerini gösterdi bana sağolsun iyi oldu, bana sorun dedi :)
yediklerime gelince abartmadım kesinlikle ama ne yediğimiz farkenda değilim hiç de tartılmadım. Kızım sıkıntılı geceleri hiç uyumuyor neredeyse ben geç yatıyorum çalışıyorum biliyorsunuz kendimde değilim yani.
dosbacım mahcubum sana karşı rakibiz güya hiç gelemedim doğru düzgün. Senin nasıl gidiyor?
taylor hoşgeldin renk getirdin takıma.
herkesi öpüyorum evdeyim buralardayım. Yarın 3 dersimin sınavı var soru hazırlıyorum.
canım tekrardan başınız sağolsun,Allah ailesine sabır versin dilerim. çok zor çoook.
bu arada yeni telefon aldın sanırım orayı kaçırmışım,hayırlıolsun hayatım güle güle kullan dilerim. şanslısın asistan sayesinde çok fazla sıkılmasın alışmakta,sevindim ayrıca.
bende seni çok öpüyorum canım kolay gelsin.

mrb fıstıklar nasılınız bakalım ben bugün daha bişey yiyemedim canım bişey istemiyo her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım sanırım toptan kaçtı iştahım kaydirigubbakcemile3 o kadar soğuk ki bir an önce şu kış gitsin de dışarılara çıkalım diyorum offff offffff
aman bende farklı şeyle yemek istiyorum mesela kebap yada pizza bilmiyorumkismile ama yamicem yaa yiyincede moralim bozuluyor,en iyisi yememek.:mymeka:
burasıda çok soğuk hayatım,heryer buz çok zor yürüyoruz,yanlışlıkla düşersek durum fena çünkü yerler betondan da kötü,buzlar keskin bıçak gibi bazı yerlerde.neyseki tüm yurtta yağmur yağacakmış buzlar eriyecek diyorlar,sıcaklık artacakmış. hihoyyyt

Meliscim, bu aralar günlerin karışık geçiyor arkadaşım, kolay gelsin. Hatta gecelerin de karışıkmış. Canım, vitamin falan almayı ihmal etme. Vücut direncin düşecek.
Telefonuna alışmana çok sevindim. Güzel güzel konuş, iyi haberler al canım.
Kızlar, arada 1 muz yedim. Öğle yemeğinde de 1 kase çorba ve kabak yedim.
Birazdan ufak ufak çıkacağım. Derse gideceğim. Akşam görüşürüz.
Sağlıcakla kalın..
afiyet olsun nacticim. kusura bakma hayatım bende doğru dürüst faydalı olamadım bu hafta ama önümüzdeki hafta inşallah daha sıkı tutarız yarış işini.ama sen beni bu hafta kesin geçtin. (inşallah) hoşçakal hayatım kolay gelsin.

Kızlar, komşum çok ısrar ediyor, elma krom hapı alalım, bir kutuyu bölüşelim diye. Sizin bilginiz var mı?

canım şöyle söyliyim,burda bir arkadaş var kilosu 60. kromdan almış ama faydasını görmemiş. diyet falan uygulamadım ama abartılı bişeyde yemedim diyor,en azından yağ yakmaya yardım eder demiş ama oda olmamış.onu kullanırken şekeri kesip diyet uygulaman gerekiyor. yapabilirim dersen al. ama aşırı kilolularda sanırım daha etkili olur anladığım kadarıyla.

kızlar sabahtan beri burdayım ama anca yazmaya fırsat buluyorum. hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabah: 5 çubuk yağlı gevrek,2 bardak çay
ara 200 ml süt.(süt içmeseydim aç karnına yediğim yağlı gevrek kesin midemi delerdi.)
öğlen;2 servis kaşığı tavuk sote suyu yok ekmek yok sadece taneleri,1 kepçe ezogelin çorbası.
akşama kabak yemeği var.
dünkü yediklerim;kahvaltı yok.öğlen 1 ad kaşarlı tost,akşam oğlum 2 çeşit yemek yedi,onu tabağındakilerden arada ben atıştırdım.yani yarım tabak taze fasulye,yarım tabak tavuklu pilav belkide daha az.çünkü çok acıktım 1 saat sonra meyve yiyip çay içtim.
bu sıralar düzensiz gidiyorum farkındayım ama şu beyanname işi işlerimi çok aksattı.2 gün öğle yemeğine çıkamadım,işyerşnde geçiştirdim. çok fazla yemedim ama düzenimde yoktu.bugün gevrek harici fena sayılmaz ama yarından itibaren kahvaltıma tekrar başlayacağım inşallah.kahvaltısız olmuyor hemen acıkıyorum. neyse buralarda olurum öpüyorum.

Back