Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım ugün bende de kabak var :))
ay bu ara hepimiz kabaktan gidiyoruz:)) ama ben daha pişirmedim
sabah klasik kahvaltı
ara 5kuru kaysı1 ceviz
öğle 1 muz
ara 1 elma
akşama da çorba kabak salata ve yoğurt düşünüyorum ama hepsi az olcak inş.

ah bahrcım bende aynısını istiyorum hemen dışarı çıkmak ince kıyafetler ve spor ayakkabılarımı giymek istiyorum

canım yazın yapmadık hep erteledik şimdi de arıyoruz işte bu yaza kadar umarım tüm fazlalıklarımızdan kurtulmuş oluruz

canım çok yoğunsun bu aralar melisin uykusuzluk sorunu da üzerine gelmiş kahvaltılarını ve meyvlerini ihmal etme güçten düşersin canım
asistanla telefonların rengi de aynı deildir umarım sık sık br arada olacaksınız karışmasın kaydirigubbakcemile3

baharcım dosbacım yaz gelene kadar zayıflayalım da o kıyafetlerin içinde daha bir hoş duralım :)

evet canım bu yaza da tombik olarak girmek istemiyorummmm

Kızlar, komşum çok ısrar ediyor, elma krom hapı alalım, bir kutuyu bölüşelim diye. Sizin bilginiz var mı?

meksika biberiyle yapılan hapın zararlı olduğunu dymuştum ama elma kromu tv de sık sık gösteriyorlar yazılanlara bakılırsa sağlık açısından da bi zararı yok canım dene istersen

pilavdan vazgeçebilsem daha kolay kilo veririm sanırım canım ama kışın da onlar tok tutuyo insanı onu yemesem ekmek yemem gerekecek yoksa gecenin bi yarısı acıkıyorum geç yattığım için eyvahedigeldismile
o dediklerin ara sıra benim de gözümün önüne geliyo ama bende yediğim zaman pişman oluyorum hayatım en iyisi hiç yememek

yağlı gevrek miiii ohaoldumsmile beypazarı kurusu al kendine hayatım daha hafif kalır yanında (hemen kendi memleketimizin bişeyinin reklamını yapıverdim) kaydirigubbakcemile3
gevrekler dışında süper hayatım aynen devam yerimseniben

dosbacım;benimde sağolsun annem pişirecekti.kayınvalide hala memlekette olduğu için annemde burda. bende kabak ve yoğurt yerin inşallah sadece.
bhc ım beypazarı kurusu dahamı iyi onasıl bilmiyorum ki gevreğide ilk defa yedim ama midemi bozdu açıkçası,süt iyi geldi dedim ama birazcık ekşime durumları var. artmasa bari,zati birkaç gündür bir acayip midem. haklısın hayatım o gevrekler olmasa iyi olurdu bi daha yemicem açıkçası. (

:gitme:kızlar çok yorgunum sabah 5ten beri görevdeyim ve saat 20 ye kadar buradayım hhiç bakamadım yazamadım desem yeridir bu hafta diyetisyene gidecektim ama işlerimiz bi anda değişti bu hafta çok yoğun olacam ama yarın buralardayım ara ara girmye çalışırım:gitme::gitme:

kolay gelsin canım

Canlarım, dersimi verdim, geldim. SOnra da bir arkadaşıma gittim. Mutfağı çok zengindir. Gene bi çok şey yapmış ama hiç bi şey yemedim. Sadece 6 gibi 2 dolma yedim. Daha da yemem artık

evet hayatım sorma gerçektan çok karışıktı. Güzel yemişsin.

Kızlar, komşum çok ısrar ediyor, elma krom hapı alalım, bir kutuyu bölüşelim diye. Sizin bilginiz var mı?

ben kullanmadım kullananı duymadım deneyin ne çıkarki denemekten.

sağol adcım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maalesef canım rengide aynı ikimizinkide pembe. kızcağız 1 gün önce başlasaydı işe görürdüm almazdım denk geldi işte :)
ben de istemiyorum zayıflayalım yaza kadar.

kolay gelsin canım.

gruba bende katılabiliyormuyum?

mernaha ipo şu an katılanları bir toparlayayalım cumaya kadar bakalım ben sana cumadan sonra dönerim.

Canlarım, dersimi verdim, geldim. SOnra da bir arkadaşıma gittim. Mutfağı çok zengindir. Gene bi çok şey yapmış ama hiç bi şey yemedim. Sadece 6 gibi 2 dolma yedim. Daha da yemem artık

harika.kaydirigubbakcemile5

ben sabah klasik kahvaltı yaptım
öğlen 1 küçük tabak kıymalı türlü
akşam 1 küçük tabak taze fasülye biraz yoğurtlu karnıbahar brokoli haşlama
balık kraker yedim azcık bide.

meliscim afiyet olsun çok güzel beslenmişsin
bende bugün güzel gittim ama şiş hissediyorum yeşil çayımı içmedim
aslında şimdi içebilrim
sınavların bitti mi??

meliscim afiyet olsun çok güzel beslenmişsin
bende bugün güzel gittim ama şiş hissediyorum yeşil çayımı içmedim
aslında şimdi içebilrim
sınavların bitti mi??

evet bugün güzel gitti. Aslında birkaç haftyadır iyi gidiyorum ama suyu ihmal ediyorum basküle yansımıyor. Birkaç gündür daha iyi su içiyorum.
sınavlarım yarın son 3 tane birden sabahtan beri sınav sorusu hazırlıyorum. Yüksek lisanslar 2 tane, bir tane de lisans. Eğer y.lisanslar bütünlemeye kalmazsa bitecek ama bir de af sınavları var offf yani offf.

nası anlatayım bilemedim ki canım beyazarı kurusu dörtgen şeklinde çayın yanında yenilen yağlı gevreğin kurusu gibi bişey :) amma da güzel tarif ettim haaa kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık versin canım

afiyet olsun tatlım ne güzel ikramlarda abartmamışsın günü kurtarmışsın

maalesef canım rengide aynı ikimizinkide pembe. kızcağız 1 gün önce başlasaydı işe görürdüm almazdım denk geldi işte :)
ben de istemiyorum zayıflayalım yaza kadar.

zayıflayalımmmm olumunekankayizsmile
ikisinin de aynı renk olması çok kötü olmuş canım yaaaa tam pişti desene aklinialirimsmile

sebze ağırlıklı bir gün olmuş tebrikler hayatım

kolay gelsin canım tatilde de bütler falan yine tatil olmuyo tam anlamıyla di mi :teselli:

Son düzenleme:
taylor hoşgeldin renk getirdin takıma.

Hoşbuldum melis. Başın sağolsun canım.

Evet esnek canım. Ama bu hafta biraz daha sıkı bir liste verdi. Bir de geçen hafta sadece 4 gün yapabilmiştim. O yüzden hiç kilo verememişim. Hala 75 kg. Bu hafta vereceğim inşallah. Bir de dediğin gibi spor çok eksik. Yapmamız lazım. Havalar düzelse de en azından yürüsek.

Sabah:
2 ince dilim ekmek (tam buğday)
2 dilim peynir
Domates

Ara:
1 bardak süt

Öğlen:
1 tabak barbunya yemeği
Yarım bardak yoğurt
Az zeytinyağlı domates-salatalık

Ara:
1 dilim peynir

Akşam:
Balık
Az zeytinyağlı salata
Biraz helva

Ara:
2 porsiyon (4 orta boy) mandalina

Spor: Yok. Hatta çok hareketsizdim.

Kızlar ben zor şeyleri yaparken oyun haline getirmezsem çok zorlanıyorum. O yüzden kendime puan veriyorum. Öyle daha iyi motive oluyorum. Bugün helva yediğim için –1 puan, çok hareketsiz olduğum için –3 puan. Yine 6 puan aldım.

Bugün diyetisyene gittim. Geçen hafta sadece 4 gün dikkat ettiğim için hiç kilo verememişim. Hala 75 kg. Bu haftaki listem biraz daha sıkı. Daha az ekmek var. Öğle ve akşam yemeklerinde 1 dilim hakkım var. Bu hafta için umutluyum. ınşallah spora da başlayacağım.

Düzeltme: Diyetisyenim iki öğün arasında (ara öğünler dahil) en fazla 3-4 saat olması gerektiğini söylemişti. Ama bunu yazdığım gün 5 saat olduğu oldu. Çok acıktım. Bu hiç iyi birşey değilmiş. O yüzden -1 de oradan kırıyorum. 5 puan almış oldum. Haftaya yine kilo veremezsem bunları okuyup anlarım nedenini.

Son düzenleme:

Bazen öyle nedensiz yere duruyor yaa. Boşver canım, devam et sen.

günaydın arkadaşlar çok özür dilerim dün yazamadım yediklerimi regl oldum ve benm bu dönem biraz sıkıntılı gçeçer çok halsizim
yediklerime gelince
sabah sirekli su çok haifif kahvaltı bir kaşık sarelle yedim
hemde ekmeğe sürdüm
ara lahana çorbası öğlen lahana çorbası
akşam zeytinyağlı pırsa vepilav salata vardıd küçük 1 kase pırasa 3-4 kaşık pilav ve bol salata yedim
sonra çay
1 bardak lahanaa çorbası
yatarkende sirkeli su egzersizimi bile yapmmadım
bişey soracam bide şimdi bu regl döneminde tartılırsak fazlamı çıkarız sanki ben 1 kilo fazla çıktım dün yani 1 günde hemde dikkat ederek 1 kilo alamamki
mesajlarınıza alıntıda yapmadım beni mazur görün öpüldünüz şimdi yatıcam idili yeni yatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…