ah bahrcım bende aynısını istiyorum hemen dışarı çıkmak ince kıyafetler ve spor ayakkabılarımı giymek istiyorum
merhaba kızlar,
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Gidemedim Fethiyeye ama aradım kuzenlerimi (ablalarımı) çok ağlıyorlarkader.
telefonumu sevmeye başladım ama dün derste eşim sürekli arıyor tel. çalıyor sesini kısmayı bilmiyorum çok sinir oldum. Yeni asistanımız dün başladı tesadüfen kızınkinin aynısıymış pişti olduk. Neyse tüm özelliklerini gösterdi bana sağolsun iyi oldu, bana sorun dedi :)
yediklerime gelince abartmadım kesinlikle ama ne yediğimiz farkenda değilim hiç de tartılmadım. Kızım sıkıntılı geceleri hiç uyumuyor neredeyse ben geç yatıyorum çalışıyorum biliyorsunuz kendimde değilim yani.
dosbacım mahcubum sana karşı rakibiz güya hiç gelemedim doğru düzgün. Senin nasıl gidiyor?
taylor hoşgeldin renk getirdin takıma.
herkesi öpüyorum evdeyim buralardayım. Yarın 3 dersimin sınavı var soru hazırlıyorum.
baharcım dosbacım yaz gelene kadar zayıflayalım da o kıyafetlerin içinde daha bir hoş duralım :)
Kızlar, komşum çok ısrar ediyor, elma krom hapı alalım, bir kutuyu bölüşelim diye. Sizin bilginiz var mı?
sadece pilav fazla gibi durmuş hani bezelyede çok fazla şeker içeriyor ya öyleydi sanırım.ama gerisi iyi duruyor hayatım. :1hug:
aman bende farklı şeyle yemek istiyorum mesela kebap yada pizza bilmiyorumkismile ama yamicem yaa yiyincede moralim bozuluyor,en iyisi yememek.:mymeka:
burasıda çok soğuk hayatım,heryer buz çok zor yürüyoruz,yanlışlıkla düşersek durum fena çünkü yerler betondan da kötü,buzlar keskin bıçak gibi bazı yerlerde.neyseki tüm yurtta yağmur yağacakmış buzlar eriyecek diyorlar,sıcaklık artacakmış. hihoyyyt
kızlar sabahtan beri burdayım ama anca yazmaya fırsat buluyorum. hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabah: 5 çubuk yağlı gevrek,2 bardak çay
ara 200 ml süt.(süt içmeseydim aç karnına yediğim yağlı gevrek kesin midemi delerdi.)
öğlen;2 servis kaşığı tavuk sote suyu yok ekmek yok sadece taneleri,1 kepçe ezogelin çorbası.
akşama kabak yemeği var.
dünkü yediklerim;kahvaltı yok.öğlen 1 ad kaşarlı tost,akşam oğlum 2 çeşit yemek yedi,onu tabağındakilerden arada ben atıştırdım.yani yarım tabak taze fasulye,yarım tabak tavuklu pilav belkide daha az.çünkü çok acıktım 1 saat sonra meyve yiyip çay içtim.
bu sıralar düzensiz gidiyorum farkındayım ama şu beyanname işi işlerimi çok aksattı.2 gün öğle yemeğine çıkamadım,işyerşnde geçiştirdim. çok fazla yemedim ama düzenimde yoktu.bugün gevrek harici fena sayılmaz ama yarından itibaren kahvaltıma tekrar başlayacağım inşallah.kahvaltısız olmuyor hemen acıkıyorum. neyse buralarda olurum öpüyorum.
:gitme:kızlar çok yorgunum sabah 5ten beri görevdeyim ve saat 20 ye kadar buradayım hhiç bakamadım yazamadım desem yeridir bu hafta diyetisyene gidecektim ama işlerimiz bi anda değişti bu hafta çok yoğun olacam ama yarın buralardayım ara ara girmye çalışırım:gitme::gitme:
Meliscim, bu aralar günlerin karışık geçiyor arkadaşım, kolay gelsin. Hatta gecelerin de karışıkmış. Canım, vitamin falan almayı ihmal etme. Vücut direncin düşecek.
Telefonuna alışmana çok sevindim. Güzel güzel konuş, iyi haberler al canım.
Kızlar, arada 1 muz yedim. Öğle yemeğinde de 1 kase çorba ve kabak yedim.
Birazdan ufak ufak çıkacağım. Derse gideceğim. Akşam görüşürüz.
Sağlıcakla kalın..
Kızlar, komşum çok ısrar ediyor, elma krom hapı alalım, bir kutuyu bölüşelim diye. Sizin bilginiz var mı?
canım tekrardan başınız sağolsun,Allah ailesine sabır versin dilerim. çok zor çoook.
bu arada yeni telefon aldın sanırım orayı kaçırmışım,hayırlıolsun hayatım güle güle kullan dilerim. şanslısın asistan sayesinde çok fazla sıkılmasın alışmakta,sevindim ayrıca.
bende seni çok öpüyorum canım kolay gelsin.
canım çok yoğunsun bu aralar melisin uykusuzluk sorunu da üzerine gelmiş kahvaltılarını ve meyvlerini ihmal etme güçten düşersin canım
asistanla telefonların rengi de aynı deildir umarım sık sık br arada olacaksınız karışmasın kaydirigubbakcemile3
evet canım bu yaza da tombik olarak girmek istemiyorummmm
:gitme:kızlar çok yorgunum sabah 5ten beri görevdeyim ve saat 20 ye kadar buradayım hhiç bakamadım yazamadım desem yeridir bu hafta diyetisyene gidecektim ama işlerimiz bi anda değişti bu hafta çok yoğun olacam ama yarın buralardayım ara ara girmye çalışırım:gitme::gitme:
gruba bende katılabiliyormuyum?
Canlarım, dersimi verdim, geldim. SOnra da bir arkadaşıma gittim. Mutfağı çok zengindir. Gene bi çok şey yapmış ama hiç bi şey yemedim. Sadece 6 gibi 2 dolma yedim. Daha da yemem artık
ben sabah klasik kahvaltı yaptım
öğlen 1 küçük tabak kıymalı türlü
akşam 1 küçük tabak taze fasülye biraz yoğurtlu karnıbahar brokoli haşlama
balık kraker yedim azcık bide.
meliscim afiyet olsun çok güzel beslenmişsin
bende bugün güzel gittim ama şiş hissediyorum yeşil çayımı içmedim
aslında şimdi içebilrim
sınavların bitti mi??
dosbacım;benimde sağolsun annem pişirecekti.kayınvalide hala memlekette olduğu için annemde burda. bende kabak ve yoğurt yerin inşallah sadece.
bhc ım beypazarı kurusu dahamı iyi onasıl bilmiyorum ki gevreğide ilk defa yedim ama midemi bozdu açıkçası,süt iyi geldi dedim ama birazcık ekşime durumları var. artmasa bari,zati birkaç gündür bir acayip midem. haklısın hayatım o gevrekler olmasa iyi olurdu bi daha yemicem açıkçası.(
Canlarım, dersimi verdim, geldim. SOnra da bir arkadaşıma gittim. Mutfağı çok zengindir. Gene bi çok şey yapmış ama hiç bi şey yemedim. Sadece 6 gibi 2 dolma yedim. Daha da yemem artık
maalesef canım rengide aynı ikimizinkide pembe. kızcağız 1 gün önce başlasaydı işe görürdüm almazdım denk geldi işte :)
ben de istemiyorum zayıflayalım yaza kadar.
ben sabah klasik kahvaltı yaptım
öğlen 1 küçük tabak kıymalı türlü
akşam 1 küçük tabak taze fasülye biraz yoğurtlu karnıbahar brokoli haşlama
balık kraker yedim azcık bide.
evet bugün güzel gitti. Aslında birkaç haftyadır iyi gidiyorum ama suyu ihmal ediyorum basküle yansımıyor. Birkaç gündür daha iyi su içiyorum.
sınavlarım yarın son 3 tane birden sabahtan beri sınav sorusu hazırlıyorum. Yüksek lisanslar 2 tane, bir tane de lisans. Eğer y.lisanslar bütünlemeye kalmazsa bitecek ama bir de af sınavları var offf yani offf.
taylor hoşgeldin renk getirdin takıma.
canım listen epey esnekmiş,ne güzel. sanırım önce psikolojik olarak rahatlatıyor. aslında listende yediklerini ben yemeğe kalksam ki fazla gelir yiyemem.tabi zamanla alışılır.şunu demek istiyorum,aslında böyle sık yiyerek metabolizma sürekli çalışır durumda olacağı için rahat kilo verilir sanırım. spor konusunda bende çok eksik durumdayım,sıkılaşmaya çok ihtiyacım var. ohaoldumsmile
ozaman günaydııııınnnnn a.s.
ne demek şekerim artık evdesin senden alalım...zaten senden her sabah 6da bi günaydın alıyorduk :))
9 da kalktım kahvaltımı yaptım ... listemin hiç dışına çıkmıyorum ama sadece 100gr vermişim(
niye bu kadar durdu bu hafta anlamış değilim(
cumaya kadar barii 500gr olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?