Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

süper olur canım bencede gaza getirebilir bizi öyle düşünüyorum hadi bakalım yerimseniben

olan olmuş canım üzülme 2 saate yakın yürümüşsün bence kilo olarak yansımamıştır

Canlarım, ben de kaçamak yaptımm senağlama 3 parça beyti ve 1 içli köfte yedim.
Ağlasam mı acaba?
Acaba karşı takımlardan insanlarla eşleşip yarış mı yapsak?
Bana ne olacak, bilmem.
Dosbikim, yediğin döner bir haftalık emeğini boşa çıkarmaz sanırım, sadece ek kilo veremezsin, bence. Moralini bozacaksa yarın sabah tartılma canım.

olan olmuş canım üzülme 2 saate yakın yürümüşsün bence kilo olarak yansımamıştır

umarım canım dikmenden balgata kadar yürüdüm 1 saat tempolu
45 dk kızılayda yürüdüm
bakalım sabah durumum belli olur

umarım canım sabah bu sabahki gibi kalksam bana yeter
seninkide çok değil canım
kardeş takımla eşleşebilriz belki neden olmasın

günaydın kızlar. yarış banada uyar ama bende boyu boyuma uygun birini isterim.

Kızlar, 2 dilim yumurtalı ekmek yiyorum. Bu gün değişiklik olsun dedim.
Hepinize güzel, az yemekli gün diliyorum :)))

afiyet olsun canım. cokacimcoook benimde canım istedi yumurtalı ekmek.ayrıca çok acıktım yemeğe gideyim dicem ama çıkamıcam herhalde. mafoldumben

afiyet olsun canım. cokacimcoook benimde canım istedi yumurtalı ekmek.ayrıca çok acıktım yemeğe gideyim dicem ama çıkamıcam herhalde. mafoldumben

Adcım, çıkamazsan ne yiyeceksin?
Yoğunsun galiba canım.
Ben neler yedim? 2 kaşık yoğurtlu kereviz ve 2 köfte. Süperim değil mi :))))

selam kızlar ben sinem nasılsınız 1 yada tam 4 kilo verdim neler yaptım ekmeği bıraktım ve ekmeği cok özlediğimi itiraf edebilirim birde devamlı soda içtim meyveli soda müthiş barsak calıstırıyor akannehir ve sonra günde 1 saat göbeğime folya sarıp korse giyerek deli gibi oynuryorum yaz gelini olcam suan 76 kiloyum 9 ayda epey vericem bu gidişle inş kaydirigubbakcemile2 ( herşeyi yedim pilav ama makarna yemedim ) birde altın başak kraker yedim ekmek yerine ) yürüme sansım yok bu yüzden oynuyorum evde çalısmıyorum da... evdeyim yani inşallah daha cok vericem

aksine nişanlımda cok kızıyor diyet yaptığım için o kilo vermemi istemiyokaydirigubbakcemile ama kola da hiç imnedim cayımada ayrı bir şeker atıyorum ve bende bir zayıflama otu var günde bir kere içiyorum cok tatsız birşey ama olsun onu içince 7 saat sonra wc den cıkamıyorsunuz ama cok işe yarıyorropuyorumnanaktan

yoğunluktan değilde,patronlar çıkacaktı ama neyseki ben gidip geldim ne yedim,1 kepçe çorba 1 servis kaşığıyla frında patates yedim.
evet süpersin hayatım,gayet ölçülü olmuş tebrikederim.

elixir hoşgeldin artık bu takımdamısın bi anda anlayamadık yoksa yanlışlıklamı yazdın canım hehehebayanssulusmilebayanssulusmile

ama aramıza yinede hoşgeldin anladığım kadarıyla nişanlısın ve 2010 gelini olacaksın ay negüzelllalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam kızlar nasılsınız dün akşam girdim kimseler yoktu bende yazarım yazarım derken başka yerlere daldım yazamadım dün elma diyeti yapacağım demiştim ama tam elma diyeti olmadı öğlen bir tane kadınbudu köfte yedim ekmeksiz akşam da 3-4 kaşık taze fasülye
bugün yediklerimi de yazayım sabah küçük bir parça ekme 2-3 dilim domates bir çatal peynir 3 tane zeytin
ara yapamadım
öğle yemeği yerine bir portakal yedim
birazdan da elma yerim çooookkkk kilo vermem lazım çoookkkk :gitme:

selam kızlar sabah yazamadım elektrikler yoktu (
günüm vardı
1 kase çorba
3yk bulgur pilavı
3yk et sote
1yk z.yağlı kereviz
bol salata
üzerinede 1 sütlaç
ayyy yazınca anladım ne çok yemişim
akşam sadece yoğurt ve meyve yemeyi planlıyorum

melzeyit canım senin tavsiye ettiğin diyetisyeni aradık bugün eşim için
fiyatları çok uygun bu ay için 55 tl şubattan sonra 65 olacakmış
eşim bu cumartesi için randevu aldı bakalım o memnun kalırsa bende başlayacağım

dosbacığım sevindim muhtemelen memnun kalaccaksınızda ve ayda 65 tl çok bir parada değil diye düşünyorum kardeşim arkadaşım ve annesi memnun kaldılar

akşam yemeğimi de yazayım kızlar bir kaseden biraz az arpa şehriye çorbası 3 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt bugünlük de bu kadar birazdan salona geçiyorum yeşil çayımı içerim öpüldünüzzz

haklısın canım doğru biraz tıuzlu olabilir aradığın kriterler. Ben tatil çözledim nasıl olursa olsun deniz kum olsun da :)

baharım aynen öyle oldu bugün öğlen yine yemekhabede yedim akşam sadece 2 köfte ve salata yedim toktum hala da tokum. tost yiyince çok acıkıyordum.
inşallah çok istiyorum gerçekten. dün gece 3lere kadra çalıştım çalışmaya hız kattım artık.

nasıl gitti elma diyetin baharım?

ben de çok fal severdim adcım. burada bir falcı kadın var suyu yumurta kırıyor yanında foto götürüyorsun bakıyor falan o gördüklerini söylüyor sen yazıyorsun. Bana dediki yaza kadar hamile kalacaksın ben kasımda hamile kaldım 1. hayal kırıklığı. dediki oğlun olacak klendimi psikolojik olarak buna hazırlamıştım karnım da öyleydi kız çıktı 2. yanılgı (tabi kızım olmasını çok istiyordumçok sevindim o ayrı) fala inancımı kaybettim. bir de bu kadın konusunda çok iyi sosyeteye evlere gidiyor çok da para vermiştim. ilk ve tek fal tecrübem budur :)
ablanın bırakması iyi olmuş onu huzursuz etmesi iy değil psikolojini bozardı adcım.
canım benim işte ilk sene zor gerçekten izinsiz ama hafta sonlarını değerlendirirsiniz sizde.

ferdecım çok çok geçmiş oldun canım,

sağol fikriyecim.

inşallah canım çalışmayı hızlandırdım çok heyecanlandım:kedi:
o senin güzelliğin canım :) ruhunu hafifletetlim dah açok adcım bol bol konuşalım :)

ne güzel yeni bir arkadaş geldi sana evi de yakınmış harika.

çok iyi olur melzeyitim inan ihtiyacım var.

canım o kadar yürüyüşün peşine oldumu yani. aynen şuna benzedi sabah sahile yürüyüşe çıkıyorlar hanımlar dönünce pastaneye uğrayıp puğaça alıyorlar eşimle çok gülerdikç sana da güleriz bir daha yapma kaydirigubbakcemile

ohhh kebap günü bugün perşembe olmazki şekercim.

elixir hoşgeldin artık bu takımdamısın bi anda anlayamadık yoksa yanlışlıklamı yazdın canım hehehebayanssulusmile

bnim de haberim yok ama olsun elixir hoşgeldin paylaşımın için teşekkürler. Güzel kilo vermeler.

ben sabah küçük bir dilim kek (geç kalmıştım ağzıma attım çıkarken)
öğlen az çorba, köfteli patatesli yemek, küçük bir dilim börek
akşam 2 köfte salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…