canlarım yeni bir teklifim var belki bu işe yarar zayıflamamız konusunda kendimize rakipler seçelim yada melisciğim rakiplerimizi ayarlasın 1 ay bu şekilde götürelim bakalım nasıl olacak bide bunu deneyelim ne dersiniz
geldddiiiiiiiimmmm :)))
evet tam 1saat 45 dk tempolu yürüdüm ama sonrasında döner yedim eve yeni deldim(
çok pişmanım ama çok mecbur kaldım(
canım da çekti ama yerken bile pişman oldum
bugün başkadfa bişey yemem artık ama iş işten geçti yarın tartıda kendimi bugün ki gibi göremezsem deliririm herhalde( 1 hafta uğraş bi akşam dağıt (
neyse canlarım siz nasılsınız ?? neler yediniz??
rakip olarakta deneyebiliriz melzeyitcim bu yolda herşey mübah...
melisim isterse ayarlasın ... ben artık daha iddialıyım
olan olmuş canım üzülme 2 saate yakın yürümüşsün bence kilo olarak yansımamıştır
Canlarım, ben de kaçamak yaptımm senağlama 3 parça beyti ve 1 içli köfte yedim.
Ağlasam mı acaba?
Acaba karşı takımlardan insanlarla eşleşip yarış mı yapsak?
Bana ne olacak, bilmem.
Dosbikim, yediğin döner bir haftalık emeğini boşa çıkarmaz sanırım, sadece ek kilo veremezsin, bence. Moralini bozacaksa yarın sabah tartılma canım.
Kızlar, 2 dilim yumurtalı ekmek yiyorum. Bu gün değişiklik olsun dedim.
Hepinize güzel, az yemekli gün diliyorum :)))
afiyet olsun canım. cokacimcoook benimde canım istedi yumurtalı ekmek.ayrıca çok acıktım yemeğe gideyim dicem ama çıkamıcam herhalde. mafoldumben
meliscim yarın günüm var ama Allah tan yemekli... pasta falan yok :))
yarın tatlıyı da yemezsem baskül cuma istediğim şekilde olur inş.
bizde tatilimizi ayarlamaya çalışıyoruz malum benim gidebildiğim yer sayısı çok kısıtlı... güya bize hizmet ediyorlar normal bi tatilin 2.5katı para alıyorlar ... malesef ancak 5 gün gideceğiz sanırım bu ay halledebilirsek
inan tatil günüm belli olsun bende hemen diyetime hız katacağım çnk geçen sene giydiğim mayolar ve bikinilerden çok utanmıştım(
aman canım ben okurken yoruldum sen bu yorgunlukla yine iyi ayaktasın valla bravo vereliniortak
hazır yiyecekler tost vs yemektense yemekhanede yemen daha iyi olur tabi canım hem eve geldiğinde çok fazla açlık hissetmezsin akşamı hafif atlatırsın yerimseniben
büyük geçmiş olsun canım allahtan bişey olmamış minik cadıya :teselli:
inşallah gönlünden geçen yerlere gelebilirsin canım ama sen yaparsın emin ol güzel haberlerini de beraber kutlarız hepbirlikte burda kaydirigubbakcemile5
4 ayda 7 kilo da böyle gidersen verirsin canım okuduğum kadarıyla gayet hafif gidiyorsun
kızlar tartılmadım ama şişlik hissediyorum bende o yüzden bugün ve yarın elma diyeti yapacağım tartılmadım ama cumaya ne çıkacağım ben de merak ediyorum ilk 2 elmamı yedim bile 2 şer saat aralıklarla guclubacismile
seni çok iyi anlıyorum hayatım,evlat işte kılına zarar gelsin istemiyoruz. Allah beterinden korusun dilerim.yok hayatım medyumluk ne gezer bizde,:)) ablam sayesinde bazı sıkıntılar yaşıyordum.onunda kötü niyetinden değildi tabi.çok güzel kahve falı bakardı kendisi ama arkadaşlarına,ticari değildi yani :)) söyledikleri şeylerde aynen çıkardı. kızardım ona bakma diye kıramıyorum derdi ama geceleri rahatsız oluyordu ve bende hissederdim yaşadıklarını açık bir şekilde. sonra baktı olmuyor bıraktı bidahada bakmadı kimseye.
işe yeni başladığım için senelik iznim olmaz ,sadece dayı oğlunun düğünü için memlekete gideriz bir iki gün izin alıp. iznim olsaydı bir iki alternatif vardı sağolsun arkadaş davetleri,açıkçası değerlendirmek isteriz, ama şansıma yine olmıcak.(
canım istesek 7 değil 10 kilo veririz ama,şu kışıda atlatsak belki daha rahat oluruz.
ferdecım çok çok geçmiş oldun canım,
Meliscim, ben senin doçentlik sınavını kazanacağından eminim. Aklına sakın başarızıs olacağım gibi düşünceler getirme. Kendin de diyorsun, yeterliyim diye. Sen elinden geleni yapıyorsun. İşlerin rast gider canım, kafana negatif düşünce sokma :))
Adcım, meliscim. Ne kadar sevgi dolu yazılar yazmışsınız. KAlbinizde sadece sevgi olduğu ne kadar belli. Yazdıklarınızı okurken ruhum hafifledi. Umarım hepimizin kalbi böyle güzel duygular içinde olur her zaman.
Kızlar, kahvaltım standarttı.2 dilim ekmek, peynir.
Öğleye doğru 1 ayran ve 1 çubuk kraker yedim. Öğlen de 3 kaşık pilav, 2 köfte ve 4 kaşık bezelye yedim.
Daha bir yaramazlık yapmadım. Umarım tüm gün böyle gider.
Okula 2 yeni İngilizceci arkadaş başladı. Onlarla tanıştık, kitaplarını verdik. İyi insanlar. Biri ile komşuyuz. Evi bize yakın.
canlarım yeni bir teklifim var belki bu işe yarar zayıflamamız konusunda kendimize rakipler seçelim yada melisciğim rakiplerimizi ayarlasın 1 ay bu şekilde götürelim bakalım nasıl olacak bide bunu deneyelim ne dersiniz
geldddiiiiiiiimmmm :)))
evet tam 1saat 45 dk tempolu yürüdüm ama sonrasında döner yedim eve yeni deldim(
çok pişmanım ama çok mecbur kaldım(
canım da çekti ama yerken bile pişman oldum
bugün başkadfa bişey yemem artık ama iş işten geçti yarın tartıda kendimi bugün ki gibi göremezsem deliririm herhalde( 1 hafta uğraş bi akşam dağıt (
neyse canlarım siz nasılsınız ?? neler yediniz??
rakip olarakta deneyebiliriz melzeyitcim bu yolda herşey mübah...
melisim isterse ayarlasın ... ben artık daha iddialıyım
Canlarım, ben de kaçamak yaptımm senağlama 3 parça beyti ve 1 içli köfte yedim.
Ağlasam mı acaba?
Acaba karşı takımlardan insanlarla eşleşip yarış mı yapsak?
Bana ne olacak, bilmem.
Dosbikim, yediğin döner bir haftalık emeğini boşa çıkarmaz sanırım, sadece ek kilo veremezsin, bence. Moralini bozacaksa yarın sabah tartılma canım.
elixir hoşgeldin artık bu takımdamısın bi anda anlayamadık yoksa yanlışlıklamı yazdın canım hehehebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?