Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canımm
sen yeterki iste... sen azimlisindir şimdi gözüm korktu :))
hemen detay anlatıyorum adcım sabah kahvaltısını normal yapıyordu sonra çorba salata meyve süt içiyordu... bende kendime göre uyarladım
ilk 3 gün sabahları da dahil olmak üzere çorba içtim (mercimek çorbası ilk başlangıç)
çorbaya bol pul biber ektim
sadece sabahları ince 1 dilim ekmek yedim 1 kase çorba
aralarda ben hep elma yedim... başka meyveler şekerli geliyor diye... 3 günde 600gr verdim
öğle ve akşam hiç ekmek yemedim çok acıkırsam 1 kase daha çorba içtim
her gün yatmadan 1 bardak süt içtim
sonra yayla çorbası yaptım ama kendi kaseme piriçlerini az aldım
yayla çorbasıyla yoğurt yiyemediğim için elma sayısını artırdım
2 gün önce yürüyüş yaptım döner yedim sende çok güldün
dün günüm vardı çok yedim ama akşam bişey yemedim sadece mandalina ve elma yedim
bütün hafta böyle geçti ve şimdi çok mutluyum
bu hafta eşim çok yoğun haftasonu kaçamağım olacağını sanmıyorum haftaya kadar en az 1 kg daha vermek istiyorum yada adcığımın dediği gibi 500gr bile yeterli
bahara kadar bu kilolardan kurtulurum

dosbacım benmi azimliyim ne gezer ben de azimli olsam şimdiye çoktan mezun olmuştum :)
tamam ben de çok sıkı başlıyorum sabah dışında çorba yerim sabah yiyemem çünkü. O güldüğüm döner ve gündeki kaçamağın olmasaydı şimdi belki 1.5 kilo vermiş olurdun. Ama arada kaçamak da lazım hele bundan sonra daha çok yap da ben seni geçeyim.

canım ben bu takıma katıldığımda geçen sene şubat ayıydı bak tam 1 yıldır burdayım hala dün gibi... ama kilolarım yerinde sayıyor... bi ara 65.4 demiştim şimdi bu gazla 60 demeliyim yoksa bu azmi bi daha yakalayamacağım diye korkuyorum
yarın eşimde diyetisyene giderse o da zayıflarsa süper olcak
bu arada meliscim baban ve eşin ne durumda :) hangisi daha çok verdi??

benim 1 yılı geçti :kedi:
eşim iyi gidiyor babam kaçamaklar yapıyor tartılma günleri pazar. Geçen hafta eşim 3 babam 1 kilo vermişti. Bu hafta bakalım nasıl olur. ama yine eşim geçer öçünkü cumartesi nöbetçi pazar o yorgunlukla zaten 1 kilo az çıkar kafadan :)
bana iyi geliyor tabi onun kaçamak yapmamaısı kendimi tutuyorum bn de. eşim diyete başladığından beri ekmeklerimiz bayatlıyor. Eskisi gibi buzluğa atıp dilim dilim çıkaracağım.

eşlerin diyet yapması onlara daha iyi geliyor... ben diyetteyken eşim 12 kilo verdi
şimdi sıra bende :)) bakalım o diyette iken ben ne kadar vercem ??
bizim evin problemi sebze ... ama artık kesin yemek zorunda kalacak :))
ben zaten severim sebzeyi...
eşin 3 kilo süper vermiş canım ... erkekler kas konusunda çok şanslı... azıcık yemesinler hemen farkediyor

dosbacım ben de başlayayım belki sırf çorba değil de yoğurt ve salata da olabilir.
evet eşim hızlı kilo veriyor belki bütün erkekler öyledir.
evet diyetisyen kesin sebze verir yiyecek başka yolu yok :)

kızlar eşime laptop alacağım hediye bilindik bir mağaza isim vermemyeyim küçük laptoplarda güzel bir kampanya yapmış çok uygun. O da istiyordu ne zamandır aslında evde hem masaüstü hem laptop var benim. Oda yolda falan kullanırım diyor bazen işte lazım oluyormuş bazen bana işte lazım oluypr büyüğü götürmek sorun oluyor. Listeyi halledeyim çıkarım.

13.TAKIM 140. ETAP

ad1 (55.5 / / / %)
dosba (69.0 / 67.9 / 1.1 / 1.59%)
melis08 (62.1 / 62.4 / -0.3 / -0.48%)
Nachtigall ( 61.4 / 61.4 / 0.0 / 0.0%)
bhr.87 (83.1 / / / %)
melzeyit (78.5 / 78.5 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%) (eski üye)
scapula (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ()

günaydın kızlar kilom 83,2 :( verememişim hiç rekabet işi iyi olacak gibime geliyo en azından azme getirir bizi haftaya 1 kilo vermiş olmak istiyorum eyvahedigeldismile

günaydın kızlar kilom 83,2 :( verememişim hiç rekabet işi iyi olacak gibime geliyo en azından azme getirir bizi haftaya 1 kilo vermiş olmak istiyorum eyvahedigeldismile

haftaya inş. herşey daha güzel olur... neyseki canım kilo almamışsın bu da önemli

olsun canım bu hafta rekabetle iyi sonuçlar alırız bence de.

adcım gelmedi :(( o bu saate pek kalmazdı

ben de merak ettim.

13.TAKIM 140. ETAP

ad1 (55.5 / 55.5 / 0.0 / 0.0%)
dosba (69.0 / 67.9 / 1.1 / 1.59%)
melis08 (62.1 / 62.4 / -0.3 / -0.48%)
Nachtigall ( 61.4 / 61.4 / 0.0 / 0.0%)
bhr.87 (83.1 / 83.2 / -0.1 / -0.12%)
melzeyit (78.5 / 78.5 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%) (eski üye)
scapula (kendi isteğiyle ayrıldı)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (480.6 / 479.9 / 0.7 / 0.15)

kızlar adı aradım cevap vermedi yemekte olabilir yada işi çıkmış olabilir. Aynı geçtim kilosunu.
scapulanın da eşi kkya girmesine izin vermiyormuş kendi isteği üzerine çıkardık.

5.TAKIM 140.ETAP
cedric ( 97.6 ) (sağlık sorunlarından dolayı geri dönmek üzere ayrıldı)
Pia ( 60,8 / 60.8 / 0.0 / 0.00% )
papatya73 ( 61,0 ) ( geri dönecek )
elektra21 ( 89,0 ) ( geri dönecek )
acıgül ( 67.6 / 66.0 / 1.6 / 2.37% )
Serzenish ( 76,8 ) (diskalifiye)
_Mustang_ ( 65.9 / 65.9 / 0.0 / 0.00% )
tombili ( 91,0 / 90.5 / 0.5 / 0.55% )
mersa ( 82,0 / 81.0 / 1.0 / 1.22% )
bijoux ( 61.5 / 61.8 / -0.3 / -0.50% )

5. Takım Toplam Kilo ( 428.8 / 426.0 / 2.8 / 0.66% )

melisim bizim liste tamamdır canım... bakabilirsin...

herkese selam. geciktim kusura bakmayın bugün aksilik günüm. meliscim canım bu sabah kayınpederin telefonuyla uyanabildik. acele acele çıktım evden,tartılamadım üzgünüm hayatım.

kızlar çorba diyeti yaptım bu hafta biliyorsunuz... bu diyet için adcım teşekkür ederim... 5 gün düzenli yaptım,1 gün döner yedim :(( dün normal beslendim ama sonuç 67.9 :lepi: hihoyyyt
bugün tekrar başlamak istiyorum akşama çorba ve et kavurma yapacağım çnk yarın eşim diyetisyene gidecek... et kavurma yemek istedi :))

Dosbikim, seni tebrik ediyorummm. Başarılarının devamını diliyorummm

baharım maalesef tartı yüzüme gülmedi dünden 500 gr fazla çıktım sanırım uykusuzluk etkiliyor. Bir de su tabi suyu ihmal ediyorum ne kadar dikkat edersen et su imeyince olmuyor. Bakalım seninkini ben de merak ettimçabuk uyan :)

kızlar rakip gibi mi olsun eş gibi mi melzeyit rakip demişti. nachtigall çift gibi diyor beraber yarışmak gibi. Bunu çok yaptık çok verim alamadık bu sefer rekabet deneyelim bence.
dosbacım kilo vermişsindir inşallah

ben de 62.4 çıktım yani 300 gr almış görünüyorum ceza veren ben olamayacağımsanırım ohaoldumsmile

Melisim, sen çok iyi besleniyordun. TArtının yüzünü güldürmemesi beni şaşırttı. Bence su en büyük eksiğin. Biraz daha arttırmaya çalış canım. Ben su içme işini daha zevkli hale getirmek için 500 ml'lik bir bardağım var, onu kullanıyorum. Bir içişte çok su tüketince içebiliyormuşum diye gaza geliyorum. Bir de şu ünlü kahvecilerden (ismini vermeyeyim), hani self servis olan, çiçekli bir şişe termos var. Onlardan alabilirsin, iş yerinde derslerin olmadığı zaman o şişeden içmek zevkli olabilir :)))

Eş/rakipten bahsederken şunu kastettim: Eşlerden oluşan rakipler olacak. Ama üç eş çıkacağını hiç hesap etmedim :))))) 5 li eşler olsaydı daha rekabet olabilirdi. Ben kilo veremeyeceğim, siz benim moralimi düzelteceksiniz. Cezaları unutacağız. Nasıl olacak bilmem.

kızlar kuzum karne alacak ben oraya çıkacam şimdi ilk karnesi fotoğraf çekeyim barii

Canım, daha nice karneler görürsün umarımmm. Çektiğin fotoları bize de göster :))

kızlar eşleşmeyi sürekli katılım sağlayanlar arasında yapalım. daha sonra az katılanlardan da isteyen olursa eş bulur ekleriz. Kilolara göre yaptım herkes tamammı? dosbacım rakibimsin şekerim ama çorba olayını bana da anlatta seni geçetim hihoyyyt adcım sen de tüyo ver çorba konusunda umarım sen de kilo vermişsindir.

ad nachtigall
dosba melis
bahar mezeyit

Tamam şeker.

tamam canımm
sen yeterki iste... sen azimlisindir şimdi gözüm korktu :))
hemen detay anlatıyorum adcım sabah kahvaltısını normal yapıyordu sonra çorba salata meyve süt içiyordu... bende kendime göre uyarladım
ilk 3 gün sabahları da dahil olmak üzere çorba içtim (mercimek çorbası ilk başlangıç)
çorbaya bol pul biber ektim
sadece sabahları ince 1 dilim ekmek yedim 1 kase çorba
aralarda ben hep elma yedim... başka meyveler şekerli geliyor diye... 3 günde 600gr verdim
öğle ve akşam hiç ekmek yemedim çok acıkırsam 1 kase daha çorba içtim
her gün yatmadan 1 bardak süt içtim
sonra yayla çorbası yaptım ama kendi kaseme piriçlerini az aldım
yayla çorbasıyla yoğurt yiyemediğim için elma sayısını artırdım
2 gün önce yürüyüş yaptım döner yedim sende çok güldün
dün günüm vardı çok yedim ama akşam bişey yemedim sadece mandalina ve elma yedim
bütün hafta böyle geçti ve şimdi çok mutluyum
bu hafta eşim çok yoğun haftasonu kaçamağım olacağını sanmıyorum haftaya kadar en az 1 kg daha vermek istiyorum yada adcığımın dediği gibi 500gr bile yeterli
bahara kadar bu kilolardan kurtulurum

Dosbikim, çok dikkatli bir diyet olmuş. Tebrikler

Kızlar, kararımı verdim. Bu hafta diyetisyene son gittiğimde aldığım diyet programını uygulayacağım. Adcım, iyi takip et beni. Kaçamak yaparsam etim senin, kemiğim eşimin.
Kahvaltılar: 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir ve 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi. Haftada 2 yumurta ek olacak.
Ara: 2 porsiyon meyve - tercihim elma olacak.
Öğlen: 2 gün: 7 kaşık etsiz sebze
2 gün: 1 kase çorba + 2 parça peynir
1 gün: 8 kaşık kurubaklagil ya da 3 dilim salam+ 1 parça peynir
2 gün: 3-4 köfte ya da 1 but ya da 2 baget vs
Yanlarında 1 dilim ekmek, ayran ve salata.
Ara: 1 bardak süt ya da ayran ve 1 pk etiform
Akşam: 7 kaşık kıymalı sebze, 1 bardak ayran, salata ve ya 1 dilim ekmek ya da 1 kase çorba.
Bugünü yaktım. Okulda 10-12 kaju yedim. Öğlen için de 2 kaşık pilav, 4 kaşık bezelye ve 2 köfte yedim. BAri öğleden sonrayı kurtarayım.

canım melisim telefonu evde unutmuşum hayatım. gerçi annem evde, görse açardı ama işyerinde kısıyorum telefonun sesini eve gidincede bazen unutuyorum açmayı.sesi kısık oluncada annemde duymamıştır büyük ihtimalle. bu sabah peder aramasa uyumaya devam edecektik. :)) apar topar evden çıktık,aslında akşamdan tartılırım ama melzeyitlede konuştuk sabah tartıl falan demişti belki farkeder diye sabah tartılayım dedim ama geçkalmayı hesap etmedim. işyerine gelince unuttum tabi.face de gezinip durdum. bir arkadaş resimlerimizi ekledim falan deyince bakayım dedim onu arayacam derken topiği unuttum. özürdilerim canlarım. buralarda olurum öpüyorum.

herkese selam. geciktim kusura bakmayın bugün aksilik günüm. meliscim canım bu sabah kayınpederin telefonuyla uyanabildik. acele acele çıktım evden,tartılamadım üzgünüm hayatım.

tamam adcım merak ettik sabit geçtim seni ama umarım kilo vermişsindir.

Melisim, sen çok iyi besleniyordun. TArtının yüzünü güldürmemesi beni şaşırttı. Bence su en büyük eksiğin. Biraz daha arttırmaya çalış canım. Ben su içme işini daha zevkli hale getirmek için 500 ml'lik bir bardağım var, onu kullanıyorum. Bir içişte çok su tüketince içebiliyormuşum diye gaza geliyorum. Bir de şu ünlü kahvecilerden (ismini vermeyeyim), hani self servis olan, çiçekli bir şişe termos var. Onlardan alabilirsin, iş yerinde derslerin olmadığı zaman o şişeden içmek zevkli olabilir :)))

Eş/rakipten bahsederken şunu kastettim: Eşlerden oluşan rakipler olacak. Ama üç eş çıkacağını hiç hesap etmedim :))))) 5 li eşler olsaydı daha rekabet olabilirdi. Ben kilo veremeyeceğim, siz benim moralimi düzelteceksiniz. Cezaları unutacağız. Nasıl olacak bilmem.

kesin sudan oluyor canım aynı fikirdeyim. suyu arttırsam kilo vereceğim bunu biliyorum. Evde var çok güzel bardaklarım onları kullanayım. Şuan katılımı tam olan bu kadarız geri kalan arkadaşlar çok katılım sağlayamıyorlar bu nedenle 6 kişi olduk :) duru ve nurdan ses çıkmadı saruboceq gitti scapula gitti çok kişi izinde. yeni üyeler m, alalaım deneyelim ne dersiniz.

Kızlar, kararımı verdim. Bu hafta diyetisyene son gittiğimde aldığım diyet programını uygulayacağım. Adcım, iyi takip et beni. Kaçamak yaparsam etim senin, kemiğim eşimin.
Kahvaltılar: 2 dilim light ekmek, 1 parça peynir ve 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi. Haftada 2 yumurta ek olacak.
Ara: 2 porsiyon meyve - tercihim elma olacak.
Öğlen: 2 gün: 7 kaşık etsiz sebze
2 gün: 1 kase çorba + 2 parça peynir
1 gün: 8 kaşık kurubaklagil ya da 3 dilim salam+ 1 parça peynir
2 gün: 3-4 köfte ya da 1 but ya da 2 baget vs
Yanlarında 1 dilim ekmek, ayran ve salata.
Ara: 1 bardak süt ya da ayran ve 1 pk etiform
Akşam: 7 kaşık kıymalı sebze, 1 bardak ayran, salata ve ya 1 dilim ekmek ya da 1 kase çorba.
Bugünü yaktım. Okulda 10-12 kaju yedim. Öğlen için de 2 kaşık pilav, 4 kaşık bezelye ve 2 köfte yedim. BAri öğleden sonrayı kurtarayım.

güzel bir diyet alternatifli olması en güzeli bende mi yapsam kendimi herşeye atlıyor gördüm :)

canım melisim telefonu evde unutmuşum hayatım. gerçi annem evde, görse açardı ama işyerinde kısıyorum telefonun sesini eve gidincede bazen unutuyorum açmayı.sesi kısık oluncada annemde duymamıştır büyük ihtimalle. bu sabah peder aramasa uyumaya devam edecektik. :)) apar topar evden çıktık,aslında akşamdan tartılırım ama melzeyitlede konuştuk sabah tartıl falan demişti belki farkeder diye sabah tartılayım dedim ama geçkalmayı hesap etmedim. işyerine gelince unuttum tabi.face de gezinip durdum. bir arkadaş resimlerimizi ekledim falan deyince bakayım dedim onu arayacam derken topiği unuttum. özürdilerim canlarım. buralarda olurum öpüyorum.

ayy inşallah oğluşu uyandırmamışımdır.
uyukucular :))
biz de öptük bu hafta da kilo verde canım 2 haftalık birleşince belki haftaya derece yaparsın.

nach... canım bu haftada çorba ağırlıklı besleneceğim ama bu haftaki kadar ii olur mu bilmem çnk akşamları çorbayla zorlandım
adcım oluyo bazen öyle aksilikler... umarım kilo vermişsindir...
meliscim sen bilirsin canım yeni ark. ii olur aslında ama bu defa 2 hafta mı denesek??
çnk gelen gidiyo :(("

kesin sudan oluyor canım aynı fikirdeyim. suyu arttırsam kilo vereceğim bunu biliyorum. Evde var çok güzel bardaklarım onları kullanayım. Şuan katılımı tam olan bu kadarız geri kalan arkadaşlar çok katılım sağlayamıyorlar bu nedenle 6 kişi olduk :) duru ve nurdan ses çıkmadı saruboceq gitti scapula gitti çok kişi izinde. yeni üyeler m, alalaım deneyelim ne dersiniz.

Cici bardaklarını çıkar şekerim. Gaza getiriyorlar bir süre :)) Tabi, aslında en iyisi suyu hayat tarzı olarak benimsemek. Aslında bizi sudan uzaklaştıran şey diğer gazlı, gazsız içecekler. Dün yemek yerken boş bulundum, kola almadım. Yemekle su içtim. Hem daha geç acıktım hem de su içtim. Eve başka içecekler almamak lazım. Dışarıda da sadece su istemek lazım.
Melisim, belki yeni arkadaşlar katılırsa ve aralarında hırslı ve takipçi biri olursa bizi olumlu etkiler mi? Diğer arkadaşlar ne diyor?

Back