tamam canımm
sen yeterki iste... sen azimlisindir şimdi gözüm korktu :))
hemen detay anlatıyorum adcım sabah kahvaltısını normal yapıyordu sonra çorba salata meyve süt içiyordu... bende kendime göre uyarladım
ilk 3 gün sabahları da dahil olmak üzere çorba içtim (mercimek çorbası ilk başlangıç)
çorbaya bol pul biber ektim
sadece sabahları ince 1 dilim ekmek yedim 1 kase çorba
aralarda ben hep elma yedim... başka meyveler şekerli geliyor diye... 3 günde 600gr verdim
öğle ve akşam hiç ekmek yemedim çok acıkırsam 1 kase daha çorba içtim
her gün yatmadan 1 bardak süt içtim
sonra yayla çorbası yaptım ama kendi kaseme piriçlerini az aldım
yayla çorbasıyla yoğurt yiyemediğim için elma sayısını artırdım
2 gün önce yürüyüş yaptım döner yedim sende çok güldün
dün günüm vardı çok yedim ama akşam bişey yemedim sadece mandalina ve elma yedim
bütün hafta böyle geçti ve şimdi çok mutluyum
bu hafta eşim çok yoğun haftasonu kaçamağım olacağını sanmıyorum haftaya kadar en az 1 kg daha vermek istiyorum yada adcığımın dediği gibi 500gr bile yeterli
bahara kadar bu kilolardan kurtulurum
dosbacım benmi azimliyim ne gezer ben de azimli olsam şimdiye çoktan mezun olmuştum :)
tamam ben de çok sıkı başlıyorum sabah dışında çorba yerim sabah yiyemem çünkü. O güldüğüm döner ve gündeki kaçamağın olmasaydı şimdi belki 1.5 kilo vermiş olurdun. Ama arada kaçamak da lazım hele bundan sonra daha çok yap da ben seni geçeyim.
canım ben bu takıma katıldığımda geçen sene şubat ayıydı bak tam 1 yıldır burdayım hala dün gibi... ama kilolarım yerinde sayıyor... bi ara 65.4 demiştim şimdi bu gazla 60 demeliyim yoksa bu azmi bi daha yakalayamacağım diye korkuyorum
yarın eşimde diyetisyene giderse o da zayıflarsa süper olcak
bu arada meliscim baban ve eşin ne durumda :) hangisi daha çok verdi??
benim 1 yılı geçti :kedi:
eşim iyi gidiyor babam kaçamaklar yapıyor tartılma günleri pazar. Geçen hafta eşim 3 babam 1 kilo vermişti. Bu hafta bakalım nasıl olur. ama yine eşim geçer öçünkü cumartesi nöbetçi pazar o yorgunlukla zaten 1 kilo az çıkar kafadan :)
bana iyi geliyor tabi onun kaçamak yapmamaısı kendimi tutuyorum bn de. eşim diyete başladığından beri ekmeklerimiz bayatlıyor. Eskisi gibi buzluğa atıp dilim dilim çıkaracağım.