Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğlen sadece elma yedim
akşam 3yk pilav 3-4yk nohut 2yk yoğurt yedim

tv seyrederkende meyve yiyeceğim :)

ben geldim simit yedim ama içim halen bulanıyor muhtemelen buda gider bide baş ağrısı ayyy ne oluyor mızmız bir kadın oldum çıktım çorba içeyim dedim ama yapaadım artık uyurum birazdan

pekmeze devam et canım başka tatlı yemezsen çok sorun olmaz... sonuçta doğal şeker
serumların ne kadar?? daha çok mu??

4 tane daha kan ampülüm kalmıştı ama 1 ini dünkü hemşire kırınca 3 e düştüler :)))
HAftada 2 kere takılacak. Sonra kan değerlerime bakacaklar. Ama kan serumu sertmiş, kolum bugün kendini hissettirdi ya da hemşirenin azizliğine uğradım.

öğlen sadece elma yedim

Süper beslenmişsin dosbikim. Akşam yemeğini 17.30da yedim. 3 kaşık pilav, 4-5 kaşık bezelye ve 1 köfte yedim. Şimdi de ağzım kaşınıyor. Ne yapsam ne etsem... Ama kesinlikle kaçamak yapmak istemiyorum. Yarım kalan etiformu mu yesem?

Hırsını almışsındır artık Baharım. Bi daha uzun süre yemezsin :))

uzun bir süre pizza görmek istemiyorum yapacağım tüm kaçamakları yaptım sanırım artık bana kaçamak falan yokkkk akannehir

canım haftasonu kaçamak yapmazsın olur ... afiyet olsun

yapar mıyım hiç yapmam bacım böyle giderse ben bir türlü inemeyeceğim 80 lerden :gitme:

öğlen sadece elma yedim

afiyet olsun canım ne güzel tamamlamışsın günü

ben geldim simit yedim ama içim halen bulanıyor muhtemelen buda gider bide baş ağrısı ayyy ne oluyor mızmız bir kadın oldum çıktım çorba içeyim dedim ama yapaadım artık uyurum birazdan

canım bence hazır hastanelere gidiyoken midene de baktır reflü belirtilerine benziyor inşallah değildir

herkese iyi aksamlar.melzeyit-dosba gecmiş olsun kızlar.
benim suan için diyetim iyi gidiyor.
sabah nestl nesfit yedim yarım yaglı sütle (1 kase)
ara öğün 2 ceviz 1 meyve
öğle 1 kase mercimek corbası 1 kase yogurt 1 dilim kepek ekmegi
aksam 1 tabak yesil mercimek yemeği yarım dilim kepek ekmeği(bakliyattan gitmişim bugün kırmızı yeşil hehehe:)))
şimdide armut ve mandalina yedim
1,5 lt su
sabah ve aksam lahana suyu

yaa lahana suyu emzirenler için uygunmu dedim sonuc olarak uygun olmadıgını yazmıs bir arkadasımız ama ben ek gıdada veriyorum kızım 11,5 aylık.neyse bi arastırayım.
birde ekmek günde kac dilim yiyiyorsunuz.
bir soru daha yeşil cay emzirenler için sorun teskil edermi:)))
meleğime zarar gelmesinden onunda zayıflamasından emmeyi bırakmasından korkuyorum.

kızlar merhaba,
dün gelmiştim nachtigal farketmiş ama yazamadım. 2 günü şöyle özetleyeyim. pazartesi asistanlık sınavımız vardı asistanımızı seçtik aldık nihayet Allah pişmanlık vermesin eve gelmem akşam 8i buldu değerlendirmesi çok uzun sürdü arabayla gitmemiştim birarkadaş metrobüse kadar bıraktı korktum azıcık :kedi: neyse eşim yemekleri yapmış (bir de yatıya misafirimiz vardı düşünün yani neyseki uçağı rötar yapmış 11'de geldi gece) hemn biz yedik yıka topla melisle ilgilen uyut 11 oldu adamla (eşimin arkadaşı) biraz sohbet et yatağını yap falan oldu 12 çok yorgundum hemen yatağa.

dün daha vakitli çıktım 5de evdeydim. Apatman toplsntısı vardı bizde saat 8de ona biraz haırlık yaptım evi toplayıp esmer güzeli yaptım. Sonra biraz bakınayım dedim ben daha yazmaya fırsat bulamadan millet dökülmeye başladı bizde hep hanımlar geliyor dolayısıyla ilgilenmesen olmaz gezmeye gelir gibiler. Gitmeleri 11i buldu melisi uyutturken uyumuşum yine.
böyle arkadaşlar 24 saat yetmedi 2 günde. şimdi melis uyandı onu kucağımda tekrar uyuturken bir bakayım dedim 3-4 gündür gece meme vermiyorum biraz zor uyuyor.

diyet ne alemde hiç bilemeyiyorm ne yediğimi de bilmiyorum 2 gündür açıkçası. p.tesi çok uzun zaman sonra ilk defa yemekhanyeye gittim eskiden ne çıkıyorsa onu alıyordun. Şimdi aynı yemeklerin yağsız tuzsuzları çıkmaya başlamış o işime gelmedi de ekstra olarak salata ve yoğurt çıkıyor o işime geldi. mesela o gün çorba tas kebabı pilav ve kabak tatlısı vardı, kabak tatlısı ve pilavı almayıp yoğurt ve salata aldım. insanın gözü görmeyince de yemiyor. tabağına alsan biraz ondan biraz bundan yine yeniyor. Düğn yemek yiyemedim 11de derse girdim 3e geliyordu çıktım tost yedim ancak. akşamlarım fena geçmedi ama şişkinlik hissediyorum.

geçmişe bakamadım ama yarın evdeyim bakarım. melzeyitim nasılsın ne oldu tatlım arkadaşların mesajlarından dikkatimi çekti. Şimdi daha iyisindir umarım.

günaydın arkadaşlar akşam 1 tane simiti tekbaşıma götürdüm allahi ama yemek yemedim birkaç zeytn ve 1 bardak gazoz ama kuruyemiş yedim azcık
miğdem düzelmediği gibi boğazımda tahriş oldu gece 3 defa başağrısıyla kalktım ve halen devam ediyor sabah 1 mandalina 3 dilim elma yedi mboğazım rahatlasın diye yarım dan biraz fazlada silmit yedimm şimdide yeşil çay içiyorum
melisciğim özledim seni

bu arada herkese günaydın. bugün anlayamadığım bir his var içimde.sabah kayınvalidenin yengesinin vefat haberini aldık.tanışmak nasip olmadı kendisiyle,onlar trabzon da memlekette yaşıyorlar,nasip olursa bu yaz gitmeyi düşünüyoruz,dayı oğlunun düğünü için.ozaman tanışabilirdim ama nasip değilmiş. gerçi uyanır uyanmazda üzerimde bir ağırlık vardı,sanırım bu haberi alacağım içindi. kayınvalide sanırım memlekete gidecek.bende bugün erken çıkarım çocuğu almam lazım annemi arayıp birkaç günlüğüne gelmesini söylicem. sıkıcı bir gün benim için inşallah sizler için çoook güzel bir gündür.

bu arada herkese günaydın. bugün anlayamadığım bir his var içimde.sabah kayınvalidenin yengesinin vefat haberini aldık.tanışmak nasip olmadı kendisiyle,onlar trabzon da memlekette yaşıyorlar,nasip olursa bu yaz gitmeyi düşünüyoruz,dayı oğlunun düğünü için.ozaman tanışabilirdim ama nasip değilmiş. gerçi uyanır uyanmazda üzerimde bir ağırlık vardı,sanırım bu haberi alacağım içindi. kayınvalide sanırım memlekete gidecek.bende bugün erken çıkarım çocuğu almam lazım annemi arayıp birkaç günlüğüne gelmesini söylicem. sıkıcı bir gün benim için inşallah sizler için çoook güzel bir gündür.

vanım başınız sağolsun ağırlık kelimesi çok kötü oluyor aman neyse
bu arada kimse bunaltmadı kocam dışında hehehe
iyiyim sağlığım biraz kötü ama oda geçecek muhtemelen faranjitim başladı

canım sağol. ağırlık kelimesinin sıkıntısı var sanırım senin için. hadi söyle hayatım,dinlerim ben.
kocalar kimi bunaltmıyor ki dicem ama biri çıkıp beni diyen biri çıkar elbet.
inşallah biran önce hem vücut hemde manevi sağlığına kavuşursun.

günaydın arkadaşlar akşam 1 tane simiti tekbaşıma götürdüm allahi ama yemek yemedim birkaç zeytn ve 1 bardak gazoz ama kuruyemiş yedim azcık
miğdem düzelmediği gibi boğazımda tahriş oldu gece 3 defa başağrısıyla kalktım ve halen devam ediyor sabah 1 mandalina 3 dilim elma yedi mboğazım rahatlasın diye yarım dan biraz fazlada silmit yedimm şimdide yeşil çay içiyorum
melisciğim özledim seni

canım günaydın dikkat et kendine hayatım. Tahlil sonuçlarını da yazmadın yada ben kaçırdım bilmiyorum nasıl genel durumun iyimi? Eğer doktorun arkadaşına dediği gibi birşey varsa gerçekten ya da şüphesi bir an önce bir nükleer tıp yada endokrinoloji bölümüne başvurmanda yarar var canım. İstersen buraya gel.
Ben de çok özledim ne yalan söyliyim opuyorumnanaktan

Başınız sağolsun canım. Bazen insanın içine doğuyor böyle şeyler.
Kıyaslanmaz tabi ama geçen gece annemlerde uyuduk annemlerde ablamla benim odamız aynen duruyor ben kendi yatağımda melis ablamın yatağında uyuyor gittiğimizde. Neyse önüne yastık kotuyorum düşmesin diye. Sabaha doğru rüyalarım o kadar karıştıki melisi düşmüş bir şey olmuş falan görüyorum kabus gibi uyandım uyanmamla güm diye bir ses duydum melis kafa üstü düştü yataktan neyse allah korudu çok korktum.

selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben beve yeni geldm dışardaydım ve çok kötü bi kaçamak yaptım arkadaşımla pizza yedik bilmiyorumkismile hani şu orta boy olanlarından nasıl şiştim anlatamam sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştm evden tabi o kadar aç olunca gözümüz döndü yedik ama pişmanımmmm alsanaalsanasmile
:tomato: al sana pişman :tomato: al sana pişman kaydirigubbakcemile3
Hırsını almışsındır artık Baharım. Bi daha uzun süre yemezsin :))
zannetmiyorum geçende 1 porsiyon iskender yemiştiiii. kaydirigubbakcemile3
öğlen sadece elma yedim

maşallah hayatım. aman nazar deymesin. :nazar:

herkese iyi aksamlar.melzeyit-dosba gecmiş olsun kızlar.
benim suan için diyetim iyi gidiyor.
sabah nestl nesfit yedim yarım yaglı sütle (1 kase)
ara öğün 2 ceviz 1 meyve
öğle 1 kase mercimek corbası 1 kase yogurt 1 dilim kepek ekmegi
aksam 1 tabak yesil mercimek yemeği yarım dilim kepek ekmeği(bakliyattan gitmişim bugün kırmızı yeşil hehehe:)))
şimdide armut ve mandalina yedim
1,5 lt su
sabah ve aksam lahana suyu

yaa lahana suyu emzirenler için uygunmu dedim sonuc olarak uygun olmadıgını yazmıs bir arkadasımız ama ben ek gıdada veriyorum kızım 11,5 aylık.neyse bi arastırayım.
birde ekmek günde kac dilim yiyiyorsunuz.
bir soru daha yeşil cay emzirenler için sorun teskil edermi:)))
meleğime zarar gelmesinden onunda zayıflamasından emmeyi bırakmasından korkuyorum.
seninde öğünlerin iyimiş hayatım. lahana suyu ve emzirmek bilmediğim konular o yüzden yardımcı olamıyorum. ama araştırmadan kullanma derim nette illaki bişeyler yazıyordur.

yokluğun belli oluyor melis.

kızlar bu arada herkese günaydın,

tatil ayımız bellki oldu heyecan yaptım şimdi 7 kilo vermem lazım 10temmuz-10 ağustos seçtik (eşimin şimdiden bildirmesi gerekiyormuş) ramazan 11 ağustos evimde olmak isterim o zamana.

bir heyecanım daha var dün hocamın yanına uğradım doçenntliğe başvurmam konusunda çok baskı yaptı neyi bekliyorsun dedi falan. Çok yeterlisin arkandayım falan dedi. Galiba nisana başvuracağım tüm şartları fazlasıyla sağlıyorum puanı da ama korkuyorum. Jüriyi yök belirliyor 5 prof. önce eser inceliyorlar 3-2 başarılı bulunsan bile sözlü sınava alıyorlar işte korktuğum bu sözlü sınav. Ama korkunun yararı yok bu kadar beklediğin hata dedi hocam şimdiye olurdun diyor. Nisana başvururum artık ne yapalım. Bana dua edin. heyecanlıyım.

adcım biliyorum tatlım ben de buraya sizlere çok alışkınım inan günüm eksik geçiyor ama her hafta diyorumki önümüzdeki hafta daha rahatım daha beter oluyor. Ne oldu anlamadım. Yarın y.lisansın da son dersini yapacağım haftaya perşembe sınav sonra şubat 15e kadar dersim yok umarım daha rahat olurum.

Senin nasıl gidiyor adcım çorbaya devam ediyormusun? iş hayatın ev hayatın oğluşun nasıl?

Back