Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharım aynen öyle oldu bugün öğlen yine yemekhabede yedim akşam sadece 2 köfte ve salata yedim toktum hala da tokum. tost yiyince çok acıkıyordum.
inşallah çok istiyorum gerçekten. dün gece 3lere kadra çalıştım çalışmaya hız kattım artık.
nasıl gitti elma diyetin baharım?
Baharım, hoşgeldin. İyi misin şekerim?
YArın karneleri vereceğiz. Mutluyum. Dinleneceğim :))) Birazdan da banyo yapar yatarım ben :)
ohhh sende günü çok hafif atlatmışsın canım yarın tartı yüzüne gülecek bence yerimseniben bu hafta yaptığım pizza kaçamağından sonra ben bilemiyorum yarın tartının bana ne göstereceğini :bbo:
elma diyetine gelince yok canım tam olarak yapamadım ama ölçülü yedim bu iki günde hiç de tartılmadım kilo aldım mı almadım mı geçen haftadan bu yana ama bi şişkinlik hissediyordum 2 gün dikkat edince daha hafifledim bakalım yarın öğrenicez :)
Melisim, yapalım eşleştirmeyi valla. Ama eşler birbirini çok iyi takip etmeli ve ceza sistemi mi kurmak lazım? Korkmadan bi şey yapmayacağız gibime gelmeye başladı. En az kilo veren çift en çok kilo veren çifte bi şey mi alsa? Aklıma da başka bi şey gelmedi ki!
Sıra geldi yediklerime:
Akşama doğru 5 gibi bir sebzeli krep yedim. Oy anam oy!!
akşamı çok hafif atlattım bakalım yarın nolcak tartıda bende çok merak ediyorum
eşlerimizi bi an önce bulalım meliscim ii olcak gibime gelio
nachtigall canım akşam 5 de yemişsin ve sebzeli... umarım çok etkilemez
Baharım, hoşgeldin. İyi misin şekerim?
YArın karneleri vereceğiz. Mutluyum. Dinleneceğim :))) Birazdan da banyo yapar yatarım ben :)
sabah yine geç uyanacakmışım gibi bi his var içimde :)) çnk şimdi uykum yok
off ya 2 den önce uyumaz oldum( düzenim çok bozuldu
ii geceleeerrr
iyi akşımlar arkadaşlar misafirim var biliyorsunuz pek giremiyorum.yarın zamanım olmaz diye bugünden kilomu söyleyim 71 kg.bulgaristamndayken 2 kilo almıştım bu son haftada sanber beni çok yordu ve yememekten değil de koşuşturmaktan kilo verdim.
Canlarım, birazdan okula gideceğim. Maalesef gram veremedim. Bana ceza verseniz, bi şey yapsanız diyorum.
kızlar kuzum karne alacak ben oraya çıkacam şimdi ilk karnesi fotoğraf çekeyim barii
kızlar çorba diyeti yaptım bu hafta biliyorsunuz... bu diyet için adcım teşekkür ederim... 5 gün düzenli yaptım,1 gün döner yedim( dün normal beslendim ama sonuç 67.9 :lepi: hihoyyyt
bugün tekrar başlamak istiyorum akşama çorba ve et kavurma yapacağım çnk yarın eşim diyetisyene gidecek... et kavurma yemek istedi :))
günaydın kızlar kilomu aynı geçebilirsin melisciğim
canım ne heyecanlıdır şimdi... benim için öp fıstığı...kızlar kuzum karne alacak ben oraya çıkacam şimdi ilk karnesi fotoğraf çekeyim barii
kızlar eşleşmeyi sürekli katılım sağlayanlar arasında yapalım. daha sonra az katılanlardan da isteyen olursa eş bulur ekleriz. Kilolara göre yaptım herkes tamammı? dosbacım rakibimsin şekerim ama çorba olayını bana da anlatta seni geçetim hihoyyyt adcım sen de tüyo ver çorba konusunda umarım sen de kilo vermişsindir.
ad nachtigall
dosba melis
bahar mezeyit