Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım günaydın, Fikriyecim, hoşgeldin :)))
Kahvaltı yapıyorum. Standart. 2 dilim ekmek, yumurta ve kahve. YArım saate kadar okula gideceğim. Bugün kursun 1. dönemde son günü. Çok mutluyum. Güzelce dinlenecebileceğim.
Hepinize güzel haftasonları..

günaydııııınnnn a.s.
sabah geç kalktım ama kahvaltım sadece 1 kase çorba
bakalım bugün başka bişey yemeden sadece çorba ile idare edebilecek miyim ??
arada sadece elma düşünüyorum umarım zorlanmam

kızlar şimdi ablama kan değerlerimi gösteriyordum bi baktm ldl kolestrolümde yüksek çıktı et diye diye ay ağlayacam bu kan testlerinden nefret ediyorum yaa moralim çok bozuldu iyicee
canım benim bu kadar bozma moralini,dikkatli beslenme ve spor ile halledebilirsin.
iyi gezmeler canım umarım güzel eğlenirisniz ben hala gidemedim avatara belki pazar gideriz, iş işçin de kolay gelsin.
sağol meliscim. yalnız havaya bakıyorum çok sisli puslu.cesaret edip yola çıkabilirmiyiz bilmiyorum.1 saatlik mesafe ama zong.yolu çok sisliymiş. kabus gibi bir yolculuk olurmuki diye çekiniyorum.biz önemli değiliz ama malum oğlum sıkılabilir diye çekiniyorum açıkçası.
evet çok güzel ve hafif yediklerin hayatım tebrikederim. ne güzel hepimiz toparlanıyoruz sanırım yavaş yavaş.

anladım hayatım haklısın. canım aklın hangisine eyvallah diyorsa biranönce halletmeni tavsiye ederim.yoksa inan işin içinden çıkmazda dahada zorlanırsın. seçenekleri eşinle beraber kağıda yazıp aklınıza yatana peki detin içiniz rahatlar.

işte budur tebrikediyorum bhr cım. alkisalkisalkis

melankolicim spora başladığından beri iyi kilo verdin sanırım hayatım kaç kilo vermiştin merak ettim gerçekten.
afiyet olsun canım.yanlız hafif şeyler daha faydalı olur sanırım.

sanada günaydın hayatım. afiyet olsun. kolay gelsin.

sanada günaydın hayatım. afiyetolsun. acıktıkça çorba yersen sanırım zorlanmazsın. ama araları sakın ihmal etme canım,meyve yoğurt süt. yerimseniben

sanada günaydın hayatım. afiyetolsun. acıktıkça çorba yersen sanırım zorlanmazsın. ama araları sakın ihmal etme canım,meyve yoğurt süt. yerimseniben

meyve olarak elma yemeyi düşünüyorum diğerleri şekerli olur diye...
süt ve yoğurtu aç iken pek yiyemem ama deneyeceğim

kimsecikler uğramamış yine (
akşam yemeğimi erken yedim
1 kase çorba
1 kase yoğurt
şimdi çay içeceğim bakalım bu gece dayanabilcek miyim
elma yer yatarım sanırım

kimsecikler uğramamış yine (
akşam yemeğimi erken yedim
1 kase çorba
1 kase yoğurt
şimdi çay içeceğim bakalım bu gece dayanabilcek miyim
elma yer yatarım sanırım

Ben geldim dosbikim.
Sabah kahvaltısından sonra okulda müdür bize kahvaltı yaptırdı zorla. Az simit ve peynir yedim. Salama, zeytine falan hiç dokunmadım.
Öğleden sonra da bezelye yedim. Fena gitmiyorum gibi

yaa kızlar kimse yokkk beni durduracak biri de yok :(
eşim kek istedi yaptım ve 1 dilim yedim
sabahtan beri bu kadar dayan sonra otur kek ye ( üff ya kendime irademe sinir oluyorum

canım işte zaman bulamamak en büyük problem çalışan bayanlar için zaten senin çok kilon yok 5 kilo fazlan var spor olmadan da verirsin onu canım

inşallah edebilmişsindir canım ben bugün biraz eklentiler yaptım patates salatası ve nohut gibi

sabahtan beri bu kadar dayan sonra otur kek ye ( üff ya kendime irademe sinir oluyorum

canım eşinin canı kek istediğinde direk markete yolla bence popkek dankek vs ne güne duruyo aklinialirimsmile evde yapılınca o bitene kadar tehlikedesin canım yarın da tatlı isteğin olursa yine yersin tatlı krizimiz tutunca gözümüz dönüyo biliyosun :kedi:

ahh canım hep browni yiyorduk :) hem küçük hem çabuk bitiyodu
ama geçen evde yaptım şimdi evdeki daha güzel oluyo diye gitmiş süt almış kıramadım
şimdi bitirsin diye gözüne bakıyorum

ama geçen evde yaptım şimdi evdeki daha güzel oluyo diye gitmiş süt almış kıramadım

2 kişi olunca kolay kolay bitmiyo canım evde olduğu sürece kaçamak tehliken var gelen misafirin falan olur da inşallah bir an önce biter kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese...nasılsınız kızlar.
yaaa diyetim bozuldu toparlayamıyorum yaa....1 kere bozuldumu devamı geliyor.
acil silkelenmem gerek.

canım hemen bir idrar tahlili yaptır ona göre benimde sol ağrıyordu enfeksiyon varmış iki gündür rahatıım

Melzeyitim, dün oraya sıcak su kompresi yaptım. Epey iyi geldi. Bu sabah da ağrım yok. Şimdi aklımdan geçen dr olayını ertelemek... Sana kızıyorum ama ben de farklı değilim
Hastaneler eziyet yaa.

Dosbikim benim. Sana kızacağım ama kendime baktığımda sana nasıl kızayım. 1 dilimle kaldıysan sorun yok. Sabahtan rejimine devam edersin.

canım işte zaman bulamamak en büyük problem çalışan bayanlar için zaten senin çok kilon yok 5 kilo fazlan var spor olmadan da verirsin onu canım

Çok teşekkür ederim Baharım. Umuyorum başarırım.

Dosbikim, sen o kekten kocana biraz ayır ve artanı da komşuya ver. Ya da bugün bi şekilde iradeni koru. Yarın eşin işyerine götürsün. O kek evde durdukça sana rahat yok.

günaydın herkese...nasılsınız kızlar.
yaaa diyetim bozuldu toparlayamıyorum yaa....1 kere bozuldumu devamı geliyor.
acil silkelenmem gerek.

Sen gene de buraya yediklerini yaz canım. Daha rahat toparlanırsın, rejime başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…