canım benim bu kadar bozma moralini,dikkatli beslenme ve spor ile halledebilirsin.kızlar şimdi ablama kan değerlerimi gösteriyordum bi baktm ldl kolestrolümde yüksek çıktı et diye diye ay ağlayacam bu kan testlerinden nefret ediyorum yaa moralim çok bozuldu iyicee
sağol meliscim. yalnız havaya bakıyorum çok sisli puslu.cesaret edip yola çıkabilirmiyiz bilmiyorum.1 saatlik mesafe ama zong.yolu çok sisliymiş. kabus gibi bir yolculuk olurmuki diye çekiniyorum.biz önemli değiliz ama malum oğlum sıkılabilir diye çekiniyorum açıkçası.iyi gezmeler canım umarım güzel eğlenirisniz ben hala gidemedim avatara belki pazar gideriz, iş işçin de kolay gelsin.
evet çok güzel ve hafif yediklerin hayatım tebrikederim. ne güzel hepimiz toparlanıyoruz sanırım yavaş yavaş.kızlar ben bugün iyiydim sabah 1 tahıllı simit yemiştim onun dışında öğlenim 1 tabak kıymalı ıspanak 1dilim ekmeğin kabuğuyla, akşam 1 kase salata 2 köfte yarım kase yoğurt yedim. Güzeldi bence.
anladım hayatım haklısın. canım aklın hangisine eyvallah diyorsa biranönce halletmeni tavsiye ederim.yoksa inan işin içinden çıkmazda dahada zorlanırsın. seçenekleri eşinle beraber kağıda yazıp aklınıza yatana peki detin içiniz rahatlar.Canım, haklısın. Uzman dr ve hastane yeterli. Ama burada doğum masrafları çok yüklü. Evimin yakınlarındaki hastaneleri araştırdım. Fiyatlar korkunç. Neredeyse doğumun kendisi sigorta ödemesine denk geliyor. Ve, emekli sandığı da kalktı. Eskiden (bugüne kadar) hastaneler daha az ücret talep ediyordu. Artık bi çok şey belirsiz. Beni de bu belirsizlik rahatsız ediyor.
işte budur tebrikediyorum bhr cım. alkisalkisalkiskızlar şöyle bir günümü toparlayıp yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğyle yağsız tost
ara yok
öğle 1 kase mercimek çorbası
ara 3 diyet bisküvi
akşam 1,5 kase tarhana çorbası
ara 2 diyet bisküvi
suyu ne yazık ki çok içemedim kızlar sadece 1 litre yarın o konuyu da halledicem yeşil çayım bitmişti gidip almam gerekiyo onu da
melankolicim spora başladığından beri iyi kilo verdin sanırım hayatım kaç kilo vermiştin merak ettim gerçekten.bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmekle
ara: bir tane milföy
öğle: bir milföy
ara bir erik(ismini bilmiyorum ama erik cinsi)
akşam: bir tabak yemek ve çok az turşu kavurması
çok yorgunum sanırım haftanın son günü olduğu için
herkeze iyi geceler :))
sanada günaydın hayatım. afiyet olsun. kolay gelsin.Canlarım günaydın, Fikriyecim, hoşgeldin :)))
Kahvaltı yapıyorum. Standart. 2 dilim ekmek, yumurta ve kahve. YArım saate kadar okula gideceğim. Bugün kursun 1. dönemde son günü. Çok mutluyum. Güzelce dinlenecebileceğim.
Hepinize güzel haftasonları..
günaydııııınnnn a.s.
sabah geç kalktım ama kahvaltım sadece 1 kase çorba
bakalım bugün başka bişey yemeden sadece çorba ile idare edebilecek miyim ??
arada sadece elma düşünüyorum umarım zorlanmam
sanada günaydın hayatım. afiyetolsun. acıktıkça çorba yersen sanırım zorlanmazsın. ama araları sakın ihmal etme canım,meyve yoğurt süt. yerimseniben
kimsecikler uğramamış yine(
akşam yemeğimi erken yedim
1 kase çorba
1 kase yoğurt
şimdi çay içeceğim bakalım bu gece dayanabilcek miyim
elma yer yatarım sanırım
Kızlar bu sabah sağ böbreğim ağrımaya başladı. Ne yapılır?
kendini sıcak tut bi de su iç canım
başkada ne yapılır bilmiyorum ??
Baharım, maalesef spora gidemiyorum. Çok utanıyorum. Ama okuldan koştur koştur spora git, sonra otobüsle dön işi çok zor oldu. Herhalde başlayıp bitiremediğim ender işlerden..
Umarım bugün de çok temiz beslenebileceğim.
günaydııııınnnn a.s.
sabah geç kalktım ama kahvaltım sadece 1 kase çorba
bakalım bugün başka bişey yemeden sadece çorba ile idare edebilecek miyim ??
arada sadece elma düşünüyorum umarım zorlanmam
yaa kızlar kimse yokkk beni durduracak biri de yok :(
eşim kek istedi yaptım ve 1 dilim yedim
sabahtan beri bu kadar dayan sonra otur kek ye( üff ya kendime irademe sinir oluyorum
canım eşinin canı kek istediğinde direk markete yolla bence popkek dankek vs ne güne duruyo aklinialirimsmile evde yapılınca o bitene kadar tehlikedesin canım yarın da tatlı isteğin olursa yine yersin tatlı krizimiz tutunca gözümüz dönüyo biliyosun :kedi:
ahh canım hep browni yiyorduk :) hem küçük hem çabuk bitiyodu
ama geçen evde yaptım şimdi evdeki daha güzel oluyo diye gitmiş süt almış kıramadım
şimdi bitirsin diye gözüne bakıyorum
canım hemen bir idrar tahlili yaptır ona göre benimde sol ağrıyordu enfeksiyon varmış iki gündür rahatıım
yaa kızlar kimse yokkk beni durduracak biri de yok :(
eşim kek istedi yaptım ve 1 dilim yedim
sabahtan beri bu kadar dayan sonra otur kek ye( üff ya kendime irademe sinir oluyorum
canım işte zaman bulamamak en büyük problem çalışan bayanlar için zaten senin çok kilon yok 5 kilo fazlan var spor olmadan da verirsin onu canım
ahh canım hep browni yiyorduk :) hem küçük hem çabuk bitiyodu
ama geçen evde yaptım şimdi evdeki daha güzel oluyo diye gitmiş süt almış kıramadım
şimdi bitirsin diye gözüne bakıyorum
günaydın herkese...nasılsınız kızlar.
yaaa diyetim bozuldu toparlayamıyorum yaa....1 kere bozuldumu devamı geliyor.
acil silkelenmem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?