Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese...nasılsınız kızlar.
yaaa diyetim bozuldu toparlayamıyorum yaa....1 kere bozuldumu devamı geliyor.
acil silkelenmem gerek.
Maşallah bebişine pek de tatlıyımış.Bundan sonra daha zevkli günleri bekliyor sizi.Bu günlerin tadını çıkart.:icecream:merhabalar canım bende nur karamanlıyım
allah bağışlasın senin kuzunuda
6 ayı yeni bitirdi benim kuzumda
günaydın kızlar klom aynı aslında kilo vermiştim ama şu an reglim hem de neredeyse hiç uyumadım onun etkisi ile farketmemiş görünüyor.
elimle bir canavar yarattım kızımın odasını 2 aylıkken ayırdım meme emiyordu geceleri 2 saatte bir uyasnmasına ve bazen 1-2 saat uyummasın dayanıp çok güzel bir alışkanlık verdim yatağında ve kendi odasında uyuyordu. 2 ay önceydi melis 1-2 ay deliksiz uyumaya başlamıştı ben de rahata alıştım sanırım sonra dişten dolayı tekrar uyanmaya başlayınca geceleri üşendim sanırım aldım bizim yatağa götürdüm meme emdi uyuyunca eğer ben uyuyakalmazsam yatağına götürdüm. Neyse sanırım bizim yanımızda uyumaya alıştı cadı gece ilk uyuduğunda yatağına koyuyorum derin oluyor uyukusu ama bir daha uyanınca mümkün değil yatağında yatmıyor uyuyor koyuyorum uyanıyor dün inat ettim bunu 3 gün evdeyim çözmeliyim diye düşündüm ama perişan oldum. Gece 1'de uyumuştum melis 2.30 da uyndı 5.30 a kadar mücadele ettim kendi yatağında yatması konusunda sinirden ağladım çok. Neyse 3 saat mücadelenin ardından kendi yatağınada uyudu ama 8de uyandı uykumun en güzel yerinde. Perişanım. Bugün ve yarında aynı şekilde davransam sanırım olacak, inşallah dün gece gibi zor olmaz.
16 aydır uğruna uğraştıuğım şeyi 1 ayda bozdum ya kendime çok kızıyorum.
fikriyecim kendini toplamana sevindim canım
ne kadar burdan uzak kalırsak o kadar çok yiyoruz(
kızlar kızımın dili çok söküldü artık söylemediği kelime yok neredeyse.Ama bir kısmını sadece ben ve bakıcısı anlayabiliyor çok komikmiş.
acil silkelenmem gerek.
Canlarım, bugün pazar. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir ve 3 tane ince dilim sucuk yedim. 1 litreye kadar su içtim. Şimdilik böyle.
Hepinize güzel pazarlar
Kızlar, böbreğimin ağrısı geçmedi. Birazdan soktora gidiyorum. Umarım önemli bir şey çıkmaz. Küçükken nefrit geçirdiğim için endişeliyim.
Baharcım teşekkür ederim canım.Ben de bu tiroit ilgili çok duydum ama pek arıştırmadım.Dengesizliği metabolizmıyı etkiliyorsa senin kilo problemin ondan da kaynaklanıyordur.
merhabalar kızlar
kusura bakmayın 2-3 gündür aranıza katılamadım
şu anda geçmişede bakamadım
kuzum çok hasta
2-3 gündür dra taşınıyoruz bronşiyelleri tıkanmış 4 saat aralıklarla buhar veriyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz
iyice nazlandı bana çok düştü babasını falan taıyor yanında illaki ben olacam
diyetime gelince cuma günü kuzumun üzüntüsünden bişe yemedim sadece su içtim
dünde biraz börek falan yedirdi eşim
şu saat oldu halada ağzıma bşey koymadım
ama kilomda aynı
inş yarından itibaren daha dikkat edecem ve günlük olarak beslenmemi yazmaya çalışacağım
sizlerde bi yaramazlık yoktur inş.
geçmiş olsun canım
umarım hemen eski sağlığına kavuşur
sende kendine dikkat et en çok sana ihtiyacı var dimi ama ??
diyeti düşünme...
kızlar eşim kek yedi ama ben yemedim :))
bu hafta böle... yemezsem ölmem dimi ama ??
merhabalar kızlar
kuzum çok hasta
2-3 gündür dra taşınıyoruz bronşiyelleri tıkanmış 4 saat aralıklarla buhar veriyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz
ama kilomda aynı
inş yarından itibaren daha dikkat edecem ve günlük olarak beslenmemi yazmaya çalışacağım
kızlar cumartesi pazar çorba diyetinden eser kalmadı yarın başlayıp alıştırıcam kendimi ama alıştıktan sonra yiyeceklere hayır demek daha kolay sanırım
sağol meliscim. yalnız havaya bakıyorum çok sisli puslu.cesaret edip yola çıkabilirmiyiz bilmiyorum.1 saatlik mesafe ama zong.yolu çok sisliymiş. kabus gibi bir yolculuk olurmuki diye çekiniyorum.biz önemli değiliz ama malum oğlum sıkılabilir diye çekiniyorum açıkçası.
kimsecikler uğramamış yine(
Ben geldim dosbikim.
Sabah kahvaltısından sonra okulda müdür bize kahvaltı yaptırdı zorla. Az simit ve peynir yedim. Salama, zeytine falan hiç dokunmadım.
Öğleden sonra da bezelye yedim. Fena gitmiyorum gibi
Kızlar bu sabah sağ böbreğim ağrımaya başladı. Ne yapılır?
yaa kızlar kimse yokkk beni durduracak biri de yok :(
eşim kek istedi yaptım ve 1 dilim yedim
sabahtan beri bu kadar dayan sonra otur kek ye( üff ya kendime irademe sinir oluyorum
acil silkelenmem gerek.
Ferdacım melisin uyku düzeni nasıl oldu şimdi,çok merak ettim çünkü bizim durumuz sizinki gibi aynıcık yani.
Günaydın canım evet sizden uzak olunca diyeti tamamen braktım kendime sınır koyamadım.Zaten daha önceden yazmıştım hergün size yediklerimi yazacağımı düşünerek fazla kaçamak yaptığımı engeliyrdum.Ama yalnız kalınca kendim braktım.Bundan sonra tekrar aranızdayım.
ay ay ne mutlu sana ,of ya Melisin bu halini görmek isterdim ama bi türlü görüşemiyoruz
kızlar eşim kek yedi ama ben yemedim :))
bu hafta böle... yemezsem ölmem dimi ama ??
merhabalar kızlar
kuzum çok hasta
ama kilomda aynı