günaydııııınnnn a.s.
kızlar bugün kek yemeyeceğim
akşam çorbam bitmişti ve sabah klasik kahvaltımı yaptım ama birazcık bal yedim
şimdi yayla çorbası yapcağım ama pirincini az koymayı planlıyorum
sizler nasılsınız??
nach.. canım daha iyisin inş.?
doktorunu ihmal etme canım geçmiş olsun
inşallah mühim bişey değildir canım belki de üşüttün ondan ağrı yapıyordur çok geçmiş olsun haberdar et bizi de
geçmiş olsun gittinmi doktora?
biraz stresin var ondan olurmu ki:kedi:
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım. Dr muayene etti, kan ve idrar tahlili yaptı. Böbrekler anlamında temiz çıktı. Ağrın devam ederse ultrason çekeriz dedi. Ama ağrım yavaş yavaş kayboldu. Sanırım gereksiz panik yaptım. Dedim ya, çocukken geçirdiğim böbrek rahatsızlığı beni düşündürdü.
Kan tahlilinde kanım düşük çıktı. Şaşırdım. Çünkü kan ilacı kullanıyorum. Dr kullandığım kan ilacının çok doğal ve yan etkisinin az olduğunu söyledi. Daha agresif bir ilaç kullanmalıymışım. Yarın ya da öbür gün okul çıkışı gittiğim bir aile hekimi var, ona gidip gösteririm tahlili. Bakalım, ne diyecek? SAnırımkansızlık yüzünden mi bu aralar tatlı ihtiyacı duyuyorum. Çünkü normal şartlar altında tatlı akllıma gelmez.
kızlar eşim kek yedi ama ben yemedim :))
bu hafta böle... yemezsem ölmem dimi ama ??
Ölmezsin şekerim, daha uzun yaşarsın :)))
merhabalar kızlar
kusura bakmayın 2-3 gündür aranıza katılamadım
şu anda geçmişede bakamadım
kuzum çok hasta
2-3 gündür dra taşınıyoruz bronşiyelleri tıkanmış 4 saat aralıklarla buhar veriyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz
iyice nazlandı bana çok düştü babasını falan taıyor yanında illaki ben olacam
diyetime gelince cuma günü kuzumun üzüntüsünden bişe yemedim sadece su içtim
dünde biraz börek falan yedirdi eşim
şu saat oldu halada ağzıma bşey koymadım
ama kilomda aynı
inş yarından itibaren daha dikkat edecem ve günlük olarak beslenmemi yazmaya çalışacağım
sizlerde bi yaramazlık yoktur inş.
Umarım kısa zamanda toparlarsın kendini canım.
kızlar cumartesi pazar çorba diyetinden eser kalmadı yarın başlayıp alıştırıcam kendimi ama alıştıktan sonra yiyeceklere hayır demek daha kolay sanırım
Yarın toparlarsın kendini baharım. Ama muhakkak bi şeyler ye, hem güçten düşmezsin, hem de daha hızlı kilo verirsin.
canım aşırı sıkıntıya sokma kendini ozaman da yağ yakamazsın
çorba iç ama yanında da bişeyler yemeyi ihmal etme
ben dün akşama kadar çorba içtim (3 kase)
1 kase yoğurt ve 1 dilim kek
2elma
bugün ise sabah klasik kahvaltı ama 2-3tk kadar bal yedim
öğle ile akşam bir oldu 1 kase çorba 1yk bulgur pilavı sadece tadına baktım
akşam çok acıkırsam 1 kase daha içerim
baharcım çok zorlama canım sen istersen 1 dilim ekmek ye günlük benim ekmek olmazsa olmazlarımdan değil
Dosbikim, afiyet olsun. Soğuklarda bal yemek lazım. İyi yapmışsın. Ve çok ölçülü yemişsin.
kızlar ben bugün biraz kaçırdım ama yarın yeni bir gün ve kaçamaksız geçecek söz.
Canın sağolsun canım. Ama yarına kendini toparlamalısın :))) Bahara kadar verelim şu kiloları:))