Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben pazar kaçamağımı bugün yaptım aslında iyi oldu diyetim hiç bozulmamış olcak
tatlı yemedim ızgara yedim
eşim ısrar etti gece korktun kendimi affettireyim dedi çıktık dışarı
ekmek yemedim salata ızgara
yarın çorbaya devam

kızlar ben kaçıyorum malum mesai bitti. evdede temizlik yapıcam. bugün temizlik günü.
yarında işten sonra zong.gideriz sanırım. şu avatar filmini izlemek istiyorum demirpark sinemasında. ereğli gerçekten çok güzel bir yer ama sineması berbat. öpüyorum herkesi.
diyete devaaaaaammmmmm.

kızlar şimdi ablama kan değerlerimi gösteriyordum bi baktm ldl kolestrolümde yüksek çıktı et diye diye ay ağlayacam bu kan testlerinden nefret ediyorum yaa moralim çok bozuldu iyicee

kızlar ben kaçıyorum malum mesai bitti. evdede temizlik yapıcam. bugün temizlik günü.
yarında işten sonra zong.gideriz sanırım. şu avatar filmini izlemek istiyorum demirpark sinemasında. ereğli gerçekten çok güzel bir yer ama sineması berbat. öpüyorum herkesi.
diyete devaaaaaammmmmm.

iyi gezmeler canım umarım güzel eğlenirisniz ben hala gidemedim avatara belki pazar gideriz, iş işçin de kolay gelsin.

kızlar şimdi ablama kan değerlerimi gösteriyordum bi baktm ldl kolestrolümde yüksek çıktı et diye diye ay ağlayacam bu kan testlerinden nefret ediyorum yaa moralim çok bozuldu iyicee

canım spor kolesrolü çok güzel düşürüyor, çok önemli bir şey değil çok fazla yüksek değilse düşer merak etme. Toplantıya gitttinmi?

kızlar ben bugün iyiydim sabah 1 tahıllı simit yemiştim onun dışında öğlenim 1 tabak kıymalı ıspanak 1dilim ekmeğin kabuğuyla, akşam 1 kase salata 2 köfte yarım kase yoğurt yedim. Güzeldi bence.

Canım hem yatarak hem ayakta oldukça tuzlu. Ben biraz bilinçsiz yazdım dünkü mesajı kendime göre düşündüm. Ben gebeliğim boyunca doktora muayene ücreti vermedim eşim ve babmdan ötürü aslında her ay gitmen gerekiyor tabi, tahliller öyle çok tutmuyor eğer herşey yolunda ise. Böyle düşününce hem yatarak hem ayakta imkanın varsa yaptır çok iyi olur ama onlarında çok çeşidi var sınırlı falan iyi bir sigortacı ile konuşman gerekiyor. Eğer yoksa güvenebileceğin birisi yönlendirebilirim.
Benim doktorum özeldi şişlideydi muayenesi aile dostomuz çok süper bir kadın işinin de ehli. çok memnun kaldım. çapa ve cerrahpaşadaki hocalarda muayenehanede takip ediyor zaten üniversite de hoca farkı var aynı hesaba gelir hem de dışarıda daha çok ilgilenirler ama ücretleri uzmanlardan fazladır.
Tam gün yasası görüşmeleri sürüyor herhalde 1-2 güne netleşir.
Hiç kafanı karıştırmaa canım sor cevap vereyim :)
günaydın canım çok geç uyumuşsun yada gece uykun kaçtı. olsun 100 gr nedirki.

Melisim, dün koç allianz ile konuştum (bireysel emekliliğimi yapmışlardı. Bu yüzden orayla başladım) YArın falan da acıbademle konuşacağım. Aslında sen kimi önerecektin? Merka ettim? Off yaaa. Senin doktorun kimdi? Hangi hastanelerde çalışıyor? Biz şimdi hem evin borcu, hem arabanın borcu zaten kaymış haldeyiz. Ama bi kaç özel hastaneden fiyat aldım. Astronomik fiyatlar. Bireysel emeklilik daha ekonomik görünüyor. Artık emekli sandığı farkı da kalktı. Ücretlerin %60-70 lerini bizlere ödetiyorlar.

Gece uykum kaçtı canım yaa. Kafama bi şey takmayayım. Hep böyle oluyor. Bu akşam erken yatacağım herhalde. Yarın da malum okul.
Senin de gecen yorucu geçmiş canım. Sen de dinlen bu akşam.
Melisimin konuşması ne tatlıdır şimdi.

nactigalcim;sağlık sigortasını kafana ne takıldıda istiyorsun bilmiyorum hayatım ama doğum ve sağlıklı gebelik için bu konuda uzman bir dr ve hastane yeterli diye düşünüyorum. ama çok çok rahat etmek istiyorsan yaptır. benim yok,ben özel hastanede yaptım çok rahattım,dr da çok iyiydi.
Canım, haklısın. Uzman dr ve hastane yeterli. Ama burada doğum masrafları çok yüklü. Evimin yakınlarındaki hastaneleri araştırdım. Fiyatlar korkunç. Neredeyse doğumun kendisi sigorta ödemesine denk geliyor. Ve, emekli sandığı da kalktı. Eskiden (bugüne kadar) hastaneler daha az ücret talep ediyordu. Artık bi çok şey belirsiz. Beni de bu belirsizlik rahatsız ediyor.

kızlar kilom 88.5 çok işim var kusurabakmayın şimdi aklıma geldi ya arkadaşımda moralimi bozdu biraz otrioid hastası bu gün doktora gitti bide benim durumumu sor dedim tekrar doktora gitmeme gerek varmı gelsinmi falan diye doktor o haşimato hastası demiş ayyy ne oluyor yaaa

Melzeyitim, aklına kötü şeyler getirme ve doktora git. Belki bu aralar tuz tüketimin fazlaysa vücudun ek su tutmuştur. Ama doktoru ihmal etme.

günaydın kızlar
tartıldım sonuç kötü ama adın dediği gibi irade bizim elimizde 1 ay öncesinde bırakmasaydım 65in altını görecektim ama bugün 69.0 ve reglimin son günü :((

Nereden başlasan kardır dosbikim. Şimdi toparlanman bir aay sonra toparlanmandan daha iyidir :)))

kızlar çorba diyetine başlıyorum akşamdan çorbamı pişirmedim şimdi düdüklüye attım mercimeği...
bu arada 1 elma yedim ...
başarabilirsem bu diyette meyve olarakta sadece elma yemek istiyorum

Afiyet olsun canım

Aventurin

Metalik parıltılar saçan ve tanecikli bir yapıya sahip, açık yeşil bir Kuvars türü olan Aventurine aynı zamanda Yıldız Taşı da denmektedir. Kalbin yakınına yerleştirildiğinde, kalbi diğer insanların olumsuzluklarından koruyacak bir enerji yayar. Bu taşın Yeşim taşı ve Pembe Kuvars arasında bir yumuşaklığı vardır. Sizin, fazla hassaslaşmadan yumuşak ve açık yürekli olmanızı sağlar. Kalbini kapattıktan sonra şimdi yeniden açmaya hazırlanan kimseler için yatıştırıcı bir etki yapar. Bu pürüzsüz taşı göğsünüzün üzerinde doğrudan cildinize temas ettirmek en iyi yoldur. Şayet taş sivri ise, o zaman sivri ucu yukarıya getirmek gerekir. Bu taş sınırsız imkanlar taşıdır, size geniş ufuklar açar. Hayal kuranların taşı olarak da tanınır. Kendinizi sınırlanmış, engellenmiş, dar düşünce kalıpları ya da modası geçmiş davranışlar içine sıkışmış hissettiğinizde bu taşı kullanabilirsiniz. Özellikle kendi bildiğini okuyan genç insanlar için çok uygundur.

melisciğim taşın özelliği buymuş

Ne güzel bilgilerin var senin öyle :)))

Bozma moralini melzeyitim. Eti azaltacaksın, yağğı azaltacaksın ve sonuçta zayıflayacaksın. Böyle düşün :)))

kızlar ben bugün iyiydim sabah 1 tahıllı simit yemiştim onun dışında öğlenim 1 tabak kıymalı ıspanak 1dilim ekmeğin kabuğuyla, akşam 1 kase salata 2 köfte yarım kase yoğurt yedim. Güzeldi bence.

Gayet iyiymişsin cnaım. Ben de bugün iyiydim.
Sabah standart kahvaltı. Öğleye doğru 1 bardak light süt, 1 pk etiform. Öğlen 3/4 simit ve peynir. Birazdan da çorba içeceğim.

canım stres yapma hemen önce bi doktorunla konuş o sana nelere dikkat etmen konusunda ayrıntılı bilgi verir hem zaten diyette olduğun için kızartmalar ve kırmızı eti çok tüketmiyosun sağlığın açısından bi tehdit oluşturacağını düşünmüyorm ben

çok güzel olmuş menün canım gayet hafif inşallah hepimizbu hafta daha da iyi sonuçlar alırız

Gayet iyiymişsin cnaım. Ben de bugün iyiydim.
Sabah standart kahvaltı. Öğleye doğru 1 bardak light süt, 1 pk etiform. Öğlen 3/4 simit ve peynir. Birazdan da çorba içeceğim.

seninde günün çok güzel geçmiş canım spora devam ediyor musun peki?

kızlar şöyle bir günümü toparlayıp yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğyle yağsız tost
ara yok
öğle 1 kase mercimek çorbası
ara 3 diyet bisküvi
akşam 1,5 kase tarhana çorbası
ara 2 diyet bisküvi
suyu ne yazık ki çok içemedim kızlar sadece 1 litre yarın o konuyu da halledicem yeşil çayım bitmişti gidip almam gerekiyo onu da

ara yok
ara 3 diyet bisküvi
ara 2 diyet bisküvi
suyu ne yazık ki çok içemedim kızlar sadece 1 litre yarın o konuyu da halledicem yeşil çayım bitmişti gidip almam gerekiyo onu da

senin de çok güzel olmuş canım neredeyse hep sıvı tüketmişsin. Afiyet olsun.

melzeyitim eşime sordum ankarada isim bilmiyor ama üniversitelerin nükleer tıp ve endokrinoloji bölümleri iyidir diyor. Burada da kendi hastanesinde 2 hocayı söyledi.

bugün neler yediğimi yazayım;
sabah: bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmekle
ara: bir tane milföy
öğle: bir milföy
ara bir erik(ismini bilmiyorum ama erik cinsi)
akşam: bir tabak yemek ve çok az turşu kavurması
çok yorgunum sanırım haftanın son günü olduğu için
herkeze iyi geceler :))

ii geceler kızlar
başım ağrıyo :((
dün adam akıllı uyuyamadım sanırım bu yüzden
melzeyit canım benin hem ii kolestrolüm hem kötü kollestrolüm yüksek çıktı
doktor gayet dengeli spora devam dedi hiç korkulacak bişey yk dedi
sende spor yap aslında bende düzenli yapmıyorum ama artık bütün kısa mesafeleri yürüyorum
bi de yemeklerimdeki yağları azalttım

senin de çok güzel olmuş canım neredeyse hep sıvı tüketmişsin. Afiyet olsun..

ekmeklerle bisküviler biraz fazla oldu canım ama yavaş yavaş alıştırmak lazım mideyi birden aç kalınca dayanamayıp bozuyorum sonra :(

melankolicim en yağlı hamur çeşidi milföydür ben de çok severim ama uzun zamandır yiyemiyorum o yüzden gerçi sen spor da yapıyorsun ama yaptığın spor milföyden alacağın yağları yakacağına vücudundaki fazla yağları yaksın di mi ama yerimseniben

akşam yemeğimdn sonra 1 elma yedim
şimdi yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum ii geceler

iyi geceler canım

seninde günün çok güzel geçmiş canım spora devam ediyor musun peki?

Baharım, maalesef spora gidemiyorum. Çok utanıyorum. Ama okuldan koştur koştur spora git, sonra otobüsle dön işi çok zor oldu. Herhalde başlayıp bitiremediğim ender işlerden..
Umarım bugün de çok temiz beslenebileceğim.

ara yok
ara 3 diyet bisküvi
ara 2 diyet bisküvi

Baharım, sen de çok güzel beslenmişsin. FAzla su içmemişsin ama hep sıvı tüketmişsin. :))

Melankolicim, Baharımın da yazdığı gibi böreklerin en fenası milföy :))))

ii geceler kızlar
başım ağrıyo :((
dün adam akıllı uyuyamadım sanırım bu yüzden
melzeyit canım benin hem ii kolestrolüm hem kötü kollestrolüm yüksek çıktı
doktor gayet dengeli spora devam dedi hiç korkulacak bişey yk dedi
sende spor yap aslında bende düzenli yapmıyorum ama artık bütün kısa mesafeleri yürüyorum
bi de yemeklerimdeki yağları azalttım

Dosbikim, geçmiş olsun. Umarım kötü kolestrolün çok yüksek çıkmamıştır. Herhalde bol su ve spor hemen sorununu çözer. Moralini bozmamaya çalış. Bu vesile ile kiilo verme sürecin hızlanır.

Back