Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aventurin

Metalik parıltılar saçan ve tanecikli bir yapıya sahip, açık yeşil bir Kuvars türü olan Aventurine aynı zamanda Yıldız Taşı da denmektedir. Kalbin yakınına yerleştirildiğinde, kalbi diğer insanların olumsuzluklarından koruyacak bir enerji yayar. Bu taşın Yeşim taşı ve Pembe Kuvars arasında bir yumuşaklığı vardır. Sizin, fazla hassaslaşmadan yumuşak ve açık yürekli olmanızı sağlar. Kalbini kapattıktan sonra şimdi yeniden açmaya hazırlanan kimseler için yatıştırıcı bir etki yapar. Bu pürüzsüz taşı göğsünüzün üzerinde doğrudan cildinize temas ettirmek en iyi yoldur. Şayet taş sivri ise, o zaman sivri ucu yukarıya getirmek gerekir. Bu taş sınırsız imkanlar taşıdır, size geniş ufuklar açar. Hayal kuranların taşı olarak da tanınır. Kendinizi sınırlanmış, engellenmiş, dar düşünce kalıpları ya da modası geçmiş davranışlar içine sıkışmış hissettiğinizde bu taşı kullanabilirsiniz. Özellikle kendi bildiğini okuyan genç insanlar için çok uygundur.

melisciğim taşın özelliği buymuş

çok güzel faydasını görürsğn inşallah.
hassasmı kulakların takamıyorum demişsin de.

kızlar kızımın dili çok söküldü artık söylemediği kelime yok neredeyse.Ama bir kısmını sadece ben ve bakıcısı anlayabiliyor çok komikmiş.

kulaklarım acıdı arkalarını biraz kestirdim bakalımtaşcımada eğer olmazsa kolyeye çevirelim dedim tamam dedi melisim

kızlar kızımın dili çok söküldü artık söylemediği kelime yok neredeyse.Ama bir kısmını sadece ben ve bakıcısı anlayabiliyor çok komikmiş.

ee annesi genç kız oldu artık bırak konuşsun zaten anneler anlıyor o dönemde çocukların dilinden büyüdükçe sen beni hiç anlamıyorsun demeye başlıyolar ahhh ahhh bitanede bende var hiç susmuyor

ee annesi genç kız oldu artık bırak konuşsun zaten anneler anlıyor o dönemde çocukların dilinden büyüdükçe sen beni hiç anlamıyorsun demeye başlıyolar ahhh ahhh bitanede bende var hiç susmuyor

asileşti demek melike beni anlamıyorsun diyor :)) ben bu günlerin tadını çıkarayım bari o günler yakındır.

cadılar büyüdüler işte çok da akıllılar zamaneler maşallah. Adcım seninki de başladımı konuşmaya erkeklerin biraz daha geç sökülğüyormuş dilleri diyorlar.

kızlar bende bugün son iğnemi vurdurup geldim eve şükür bitti sonunda çorba diyetine başladım az değişikliklerle sabah acıkmayım gün boyu diye 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost yedim şekersiz meyve çayıyla birlikte ara yapamadım dışarı çıktığım için eve gelince de çorbamı içtim 1 kase biraz önce de 3 tane diyet bisküvi inşallah midem alışınca ekmeği de çıkarıcam menümden

kızlar bende bugün son iğnemi vurdurup geldim eve şükür bitti sonunda çorba diyetine başladım az değişikliklerle sabah acıkmayım gün boyu diye 2 dilim kepek ekmeğiyle yapılmış yağsız tost yedim şekersiz meyve çayıyla birlikte ara yapamadım dışarı çıktığım için eve gelince de çorbamı içtim 1 kase biraz önce de 3 tane diyet bisküvi inşallah midem alışınca ekmeği de çıkarıcam menümden

aifyet olsun canım güzel olmuş senin de. 1-2 güne alışır miden.

yok canım doktor bir kardeşim var sounçların haberini bekliyor ilaçlarımı kulllanıktan sonnra tahlil yyaptırcam bakalım ama çok üzüldüm olmazsa iyi bir doktor il dışında gidecem canım seninde bilgin olsun eşinin yada babanın önereceği biri olursa orayada gelebilirim yada ankarada da bakabilirim doktor

melisciğim sanada zahmet olacak ama sorarsan sevinirim bu korkuyla yaşamaktansa iyi bir doktora gidip rahatlamak en mantıklısı

Back